Företaget har svarat
Fik lagt nyt ståltag inden jul 23 og er super tilfreds med resultatet. Helt fra første kontakt med Susan og til projektet blev afsluttet, er alt forløbet efter planen. De spørgsmål jeg havde under... Se mer
Företaget har svarat
Der var en rigtig god kommunikation og løbende orientering om projektet. Nikolai og Jonas lavede nyt tag og gavlender der blev udført / lavet helt som forventet og aftalt. Opgaven blev lavet på det a... Se mer
Företaget har svarat
Hos MaxByg tilbyder vi en bred vifte af tømrerarbejde i Silkeborg og omegn – lige fra renoveringer til nybyg. Oplev holdbarheden, energieffektiviteten og det skræddersyede design, der adskiller os fra mængden. Vores ekspertteam af håndværkere sikrer, at hvert eneste tag, dør og vindue, vi monterer, er bygget til at holde. Med vores engagement i kvalitet kan du stole på, at dit hjem er i gode hænder. Vores erfarne tømrere er klar til at hjælpe dig med at realisere dine byggeprojekter. Vi er asbestcertificerede og hjælper dig gerne af med dit gamle asbesttag. Vi er altid friske på en uforpligtende snak om dine byggedrømme.
Knudlundvej 19, 8653, Them , Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
En fornøjelse allerede ved første opkald for tilbud, hvor Susan gør en helt særlig forskel! I hele forløbet har vi følt os trygge og holdt i hånden ved beslutningen om ståltag. Montører-teamet er ligeledes fantastisk søde, super professionelle og effektive. Vi står tilbage med et utrolig smukt monteret ståltag og er super tilfredse. Kan på det varmeste anbefale at tage fat i MaxByg i Silkeborg for opgaver helt generelt!

Svar från MaxByg ApS
Fik besøg af Max ang.tibud af stålfasader, vi syntes det lød meget dyrt, men han fik os overtalt begrundelse, der var mange skæringer så det ville tage 2 mand 2 uger ! Da opgaven så skulle starte mandag kommer der 2 mand , der var lejet et sommerhus 5 minutter fra adressen ! Vi spørger så ind til tidsplanen, de fortæller at de er færdige torsdag det vil sige 4 dage, vi siger at Max fortalte det ville tage 2 uger ! de griner og siger at det må vi tale med Max om. Vi ringer så til Max ! som viser sig at være fuldstændig uden moral og empati, han siger nogle tilbud taber man på , så det må man så hente på de andre kunder ! Da tømrene så kører Torsdag , er det fra en ødelagt helt ny terrasse som skulle have været dækket af , ingen fuge under ny hoveddør , total dårligt rep.af råd , samt en masse bygge og mad affald. Det ser ud som om god faglig respekt, er skiftet ud med grådighed , profit og kynisme. !!!! . MAX BYG KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES

Svar från MaxByg ApS
Vi har fået udført tag-, gavl- og vinduesarbejde af MaxByg ApS, og vi er meget tilfredse med resultatet. Arbejdet er udført flot og professionelt. Vi er meget glade for vores tag og nye vinduer og gavle. De unge tømrere var både effektive og søde, og de var altid lydhøre, når vi havde spørgsmål eller ønsker undervejs. Det har været en rigtig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale MaxByg.

Svar från MaxByg ApS
Vi fik skiftet vores asbesttag til et ståltag. Jonas og Nikolaj gjorde et fantastisk job. Super arbejdsomme, effektive og grundige - og med rigtig god kommunikation hele vejen igennem. Det var en fornøjelse at have dem gående, ikke mindst pga deres super gode humør og imødekommenhed. Og de fik ovenikøbet færdiggjort opgaven hurtigere end forventet - og med et perfekt resultat. Derudover også virkelig god service og kommunikation med Susan fra kontoret. De varmeste anbefalinger til Max Byg herfra.

Svar från MaxByg ApS
Vi har fået fjernet vores gamle tag (eternitplader med asbest) og monteret nyt ståltag, gavle, tagrender, vindskeder og sternbrædder samt efterisoleret loftrum med papiruld, monteret ny loftlem samt installeret ny emhætte og aftræk. Lige fra første besøg af Max til den efterfølgende kommunikation med Susan og ikke mindst arbejdet af Allan og Mikkel har vi haft en rigtig god oplevelse med både selve produktet og kommunikationen heromkring. Særligt vil vi fremhæve måden at tilgå potentielle problemstillinger (f.eks. en skæv gavl på et 70'er-hus) og vejlede os ifm. beslutningstagningen undervejs. Vi vil dog også fremhæve kommunikationen med Susan, som har været suveræn. Endelig er det vores oplevelse, at Allan og Mikkel har arbejdet enormt effektivt, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Processen har ligeledes været på vores premisser, og vi føler os i høj grad inddraget i alle faserne.

Svar från MaxByg ApS
Vi er ved få lagt nyt tag (fjerner asbest tag)ikke færdigt men kan kun kraftig anbefale Max byg der virkelig styr på alt og rigtig god hurtig Kommunikation super søde virkelig EFFEKTIVE gutter der sat på sagen giver 10 ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨herfra indtil videre KÆMPE ANBEFALING HERFRA

Svar från MaxByg ApS
Vi har fået lagt ståltag af nogen dygtig effektiv og professionel fagfolk. Super god service hele vejen igennem. Super glad for resultatet. Mange tak til Susan, Michael og Mathias.
Jeg kan måske anbefale at få monteret snefang. Oplevet vores første sne kurer nemt ned fra taget pga. taget er jo glat. Der kom meget sne!
Mvh. Tibor

Svar från MaxByg ApS
Efter meget god dialog og aftale brugte vi MaxByg til at skifte det gamle asbesttag ud med et nyt og flot ståltag samt opbygningen af nye kviste i stedet for skråvinduer.
De to tømrer, Jonas og Nikolaj, udførte et særdeles flot stykke arbejde. Vi er meget glade for det færdige resultat.
Lige så vigtigt ønskes det herfra at gøre opmærksom på, at det har været en fornøjelse at have de gode tømrer på adressen i tiden for entreprisen.
Udover det høje faglige niveau har de været særdeles informative, rare og tillidsvækkende. Selv naboer har henvendt sig og udtrykt glæde over arbejdet og en tillidsvækkende tilstedeværelse. Det har betydet meget.
De varmeste anbefalinger herfra.

Fremragende kundeservice.
Alle aftaler overholdt

Svar från MaxByg ApS
Flexible og hurtige, godt solidt arbejde med et smil og en god tone. Alt hvad men kunne ønske sig til sin opgave.

Svar från MaxByg ApS
Fik lagt ståltag og installeret ovenlysvinduer af Maxbyg i 2023.
Spørgsmål,bekymringer og planlægning foregik hurtigt og effektivt med Susan på email.
Og på trods af en mindre forsinkelse ved opstart, knoklede håndværkerne igennem hele ugen og blev færdig til tid og budget.
Ville klart selv benytte eller anbefale MaxByg igen

Svar från MaxByg ApS
Fik lagt nyt ståltag inden jul 23 og er super tilfreds med resultatet.
Helt fra første kontakt med Susan og til projektet blev afsluttet, er alt forløbet efter planen. De spørgsmål jeg havde undervejs svarede Susan på lynhurtigt, selv udenfor normal arbejdstid. Kæmpe ros.
Håndværkerne som lavede taget var også super søde og imødekommende, hvilket også gav ro i maven på sådan et stort projekt.
Så kan varmt anbefale MaxByg 😊

Svar från MaxByg ApS
Virkelig god kundeservice og flinke medarbejdere.
Flot produkt. Meget tilfreds.
Sidste stjerne mangler da tilbud måtte justeres lidt. Onlinetilbud uden besigtigelse på stedet kan være svært. Men dette gælder for alle virksomheder.

Svar från MaxByg ApS
Virkelig effektive og proffesionelle, og min mand siger at de må ha en god læremester da de kan udføre så godt et arbejde i den unge alder. Min mand tager hatten af for ungdommen, og det siger ikke så lidt.
Stor ros og tak til Maxbyg drenge Magnus og Valdemar

Svar från MaxByg ApS
Super god oplevelse at benytte
MaxByg ApS Til opsætning af vores nye tag. Kom som aftalt og var færdige til tiden. Det er et super flot stykke arbejde der er udført. De bedste anbefalinger herfra.

Svar från MaxByg ApS
Vi har netop fået lagt ståltag, af de mest professionelle og dygtige team.
Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale den løsning.

Svar från MaxByg ApS
Slåltaget larmer IKKE når det regner. Selv om jeg var en besværlig kunde fik jeg en god service, taget er flot og det gik hurtigt.
Kan varmt anbefale maxbyg, vil selv bruge dem igen.

Svar från MaxByg ApS
Jeg bad om et tilbud på et tag i februar i år. Siden den 16 februar har jeg ikke hørt fra dem siden ang det
Tilbud de ville sende selvom jeg gentagende gange har prøvet at få kontakt til dem… det burde ikke tage 6 måneder at lave et tilbud på et tag til et hus på 90 m2

Svar från MaxByg ApS
Efter at have ledt efter gode tilbud på nyt tag, blev vi gjort opmærksomme på Max Byg, og resultatet i start juli '23 er nu blevet et flot, flot ståltag ovenpå vores gamle eternittag fra 1970'erne.
Lige fra start var kontakten med Susan til UG, og al vores tvivl og spørgsmål om et nyt tag, pris, tidshorisont og alt andet fra A-Z blev taget seriøst og besvaret på dag-til-dag-basis. Vi blev forelagt en byggeplan på cirka 2,5 uge, men allerede efter 8 dage - inkl. arbejde i weekenden - stod taget snorlige, hvor de dygtige håndværkere Jonas og Nikolai knoklede med alt fra stålplader til nye tagrender og nedløb. Altid med et smil og god stemning fra både drengene og Susan! Al ros herfra, også da projektet blev afsluttet, og Max Byg lige ville følge op på, om alt nu stadig var i skønneste orden. Bravo til jer alle og tak.

Svar från MaxByg ApS
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.