Ich finde die Hosen von Maure optisch sehr schön und die Designs gefallen mir wirklich gut. Gerade deshalb finde ich es schade, dass die Passform für eine Marke, die speziell für große Frauen ge... Se mer
Det här tycker kunderna
Niemals hatte ich jemals eine längere Hose wie diese von Maurè. Ich bin 1,81m und habe wirklich lange Beine und benötige sonst eine 36er Länge. Und jeder in meiner Größe weiß vermutlich wie schwierig... Se mer
Prachtige pasvorm voor zowel superslank als voller. En daarnaast een uitkomst voor alle meiden met lange benen die steeds alles net niet vinden door standaard te korte broeken overal. Zelfs de... Se mer
Ik bestel al mijn broeken al 2 jaar lang bij Mauré en ben bijna altijd tevreden. 1 keer een pantalon gehad met beschadiging maar heb toen meteen goed mail contact gehad over een oplossing. Verder ben... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
MAURÉ Gevestigd in Nederland, verzending vanuit ons eigen magazijn. Op werkdagen voor 16:00 besteld is zelfs dezelfde dag nog verzonden || De mooiste kleding voor lange vrouwen shop je bij Mauré. We hebben al onze items in eigen productie & zorgen ervoor dat meiden vanaf 1.75m ook de mooiste items kunnen shoppen zonder naar de lengte te hoeven kijken. Tall girl proof!
Kontaktuppgifter
Het anker 18, 8374LC, Kuinre, Nederländerna
- info@maurestore.com
- maurestore.com
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 70 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tall Jeans!
Top broek, prachtige kleur en mooi lang! Heel leuk ingepakt ook en snelle en goede verzending met goede communicatie!
Best size for tall girls
Best size for tall girls, absolutely comfy <3
Ik ben 1.80 m en de broek is zelfs te lang
Ik ben 1.80 m en de broek die ik had besteld komt nog over mn hak dus echt heel lang ook sluit hij echt perfect aan
Fallen kleiner aus als ich gedacht…
Fallen kleiner aus als ich gedacht habe. Trage sonst M und jetzt war L schon knapp.
Aber wurden sehr schnell geliefert!
Finde aber auch, dass sich der Stoff sehr dünn anfühlt. Ich hoffe er hält lange.
Love love loveee the dabble lade shirts…
Love love loveee the dabble lade shirts and the black suit trousers already bought three of them 🥰
Eindelijk…
Eindelijk heb ik een plaats gevonden waar ik broeken kan kopen die én lang genoeg zijn voor mij én ook nog een perfect passen aan mijn heupen/ taille, zonder een fortuin uit te geven. Dit maakt me echt zo gelukkig!
Super service
Ik heb gisteren een broek besteld bij Mauré. Hij is vandaag binnengekomen en hij past perfect! Ik ben 181 en deze broek is mij nog te lang dus zeker een aanrader bij de tall girls. Super service!
It is the best jeans I ever had
It is the best jeans I ever had! They are so perfect!I have a big problem finding long jeans because I am really tall!Thank you so much!🥰
amazing quality and perfect fit
i recently bought two pants, and i couldn’t be happier! the quality is very good and they are very comfortable. as someone who struggles to find pants that are long enough, these are a game changer! shipping was also on time. definitely recommend for anyone looking for high quality tall trousers!!!
Eindelijk de perfect lange broek!
Weet je hoelang ik heb gedaan om eindelijk een goede lange broek te vinden! Deze zat meteen goed, kwam snel, goede kwaliteit en goed ingepakt ben zelf 1,85 en de tall broeken waren zelfs bijna te lang voor het eerst! Zeker een aanrader
De broeken waren echt perfect
De broeken waren echt perfect lang ik ben nog nooit zo blij geweest ik kwam thuis ik ging de broeken passen de eerste broek zat gelijk perfect ik heb altijd al moeite gehad omdat ik 1,85 ben en een s draag en nu in een x heb ik ze gevonden en ook gelijk 4 boeken ik had een mega bestelling gedaan zodat ik kon kijken welke goed zat en toevallig zat alles goed!! Mega blij met deze site ik ga vanaf nu alles hier op bestellen want het zit perfect
Ik hou van het merk, perfect voor grote meisjes
Ik denk dat het merk zelf alles echt geweldig heeft gedaan. De broeken zijn van super kwaliteit en ik ben dol op de tops als grote meid moest ik altijd lang zoeken en heb ik nooit een broek gevonden. Vooral joggingbroeken zijn lang genoeg. De T-shirts hebben een mooie dubbele stof en zijn lang genoeg op de buik en armen. Ik hou van het merk
Liebe die Hose
Liebe die Hose. Die Lieferung hat auch super geklappt, obwohl ich nicht in den Niederlanden wohne.
Site sur et parfait les jeans sont de…
Site sur et parfait les jeans sont de super bonne qualité ils sont vraiment long merci
Na 2 wasbeurten al pluizig
Ik heb laatst een mooie tall low waist joggingbroek gekocht. Hij was heel mooi, alleen na 2 wasbeurten werd die al pluizig. heel jammer, want de joggingbroek was €50, dat vind ik duur als ie naar 2 keer wassen al heel erg pluizig is. voorderest was maure store binnen 2 dagen al binnen.

Svar från Mauré B.V.
Kwaliteit is niet goed
De broek valt heel mooi, heeft een mooie lengte en laat je erg slank lijken. Alleen jammer dat de kwaliteit van de stof minder is, heb hem nog maar 2 maal aangedaan en hij zit al vol met pluisjes vanboven. Dit was eigenlijk al te zien na de eerste keer dragen. Heel jammer want de broek zit wel mooi.

Svar från Mauré B.V.
Die Bestellung ist schnell eingetroffen…
Die Bestellung ist schnell eingetroffen und die Hosen haben eine sehr gute Qualität.
Super lang en mooie kwaliteit
Ik ben 1.85m en de tall broeken zijn perfect voor mij! Zonder schoenen hangen ze op de grond. De stof van de jeans is van goede kwaliteit en ziet er mooi uit.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.