Mauré B.V. Omdömen 403

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ich finde die Hosen von Maure optisch sehr schön und die Designs gefallen mir wirklich gut. Gerade deshalb finde ich es schade, dass die Passform für eine Marke, die speziell für große Frauen ge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niemals hatte ich jemals eine längere Hose wie diese von Maurè. Ich bin 1,81m und habe wirklich lange Beine und benötige sonst eine 36er Länge. Und jeder in meiner Größe weiß vermutlich wie schwierig... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige pasvorm voor zowel superslank als voller. En daarnaast een uitkomst voor alle meiden met lange benen die steeds alles net niet vinden door standaard te korte broeken overal. Zelfs de... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik bestel al mijn broeken al 2 jaar lang bij Mauré en ben bijna altijd tevreden. 1 keer een pantalon gehad met beschadiging maar heb toen meteen goed mail contact gehad over een oplossing. Verder ben... Se mer

Företagsinformation

1. Damklädesbutik
  2. Klädbutik

Skrivet av företaget

MAURÉ Gevestigd in Nederland, verzending vanuit ons eigen magazijn. Op werkdagen voor 16:00 besteld is zelfs dezelfde dag nog verzonden || De mooiste kleding voor lange vrouwen shop je bij Mauré. We hebben al onze items in eigen productie & zorgen ervoor dat meiden vanaf 1.75m ook de mooiste items kunnen shoppen zonder naar de lengte te hoeven kijken. Tall girl proof!

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 70 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fijne communicatie

Ik had een item besteld maar dit item had een productiefoutje. Dit is heel fijn opgelost met goede communicatie. Erg tevreden!

27 augusti 2025

Hi Babet!

Bedankt voor je leuke review. Super fijn dat het zo fijn is opgelost en dat je zo blij bent met de service. Wij hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling.

Hopelijk tot snel bij Mauré 🫶🏻

Fijne klantenservice

Helaas was mijn prachtige pantalon kwijtgeraakt in het verzendproces. Aangegeven en ik kreeg een nieuwe opgestuurd. Ben ontzettend blij met de snelle service en de vriendelijke medewerkers van Mauré. Petje af!

18 augusti 2025

Hi Nicole!

Bedankt voor de positieve review. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. We hopen dat je veel plezier hebt van de pantalon.

Leuke webshop

Mooie linnen broeken en een fijne klantenservice.

24 juli 2025

Hoi Doutzen,

Bedankt voor je review! Heel fijn dat wij je al van meerdere items hebben kunnen voorzien. :)

Jammer om te horen dat het retourproces niet helemaal naar wens was. Wij komen graag met je in contact om te kijken of wij je nog van een oplossing kunnen voorzien en om te horen waar wij nog kunnen verbeteren. Zou je ons een mail kunnen sturen via info@maurestore.com - wij staan je graag te woord!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Die Hosen sitzen sehr gut und sind lang…

Die Hosen sitzen sehr gut und sind lang genug.

17 juli 2025

Hi Anabel,

Vielen Dank für die positive Bewertung!

Wir freuen uns sehr, dass die Hose, die Sie bestellt haben, so gut passt und auch lang genug ist!

Wir hoffen, Sie bald wieder bei Mauré begrüßen zu dürfen 🫶🏻

Perfekt

Hallo,
Die Hosen sind so lang das ist super. Ein so gutes Gefühl endlich eine Hose zu tragen die passt!!!!

15 juli 2025

Hi Lana,

Vielen Dank für die positive Bewertung!

Wie schön, dass Sie endlich eine gute Hose gefunden haben, die so gut passt! Viel Spaß mit Ihrer Bestellung.

Hoffentlich bis bald bei Mauré 🫶🏻

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ACHTUNG! Rückversand völlig überteuert

Hier würde ich nur bestellen wenn ich garantiert alles behalten möchte. Rückversand ausschließlich mit DPD und wenn ich ganz sicher sein will das die Retoure nicht „verloren“ geht bezahle ich mal eben 10,90 Euro Versandkosten. Werde definitiv nicht mehr hier bestellen.

2 juli 2025

Hallo Markus,

vielen Dank für deine Bewertung! Es tut uns leid zu hören, dass Sie unseren Rückgabeprozess so erlebt haben, das ist natürlich nicht unsere Absicht.

Wir sind sehr transparent in unserem Rückgabeprozess und alle Informationen und Preise können an mehreren Stellen nachgelesen werden.

Um Ihnen den bestmöglichen Service zu bieten, haben wir Ihnen eine E-Mail geschickt, vielleicht können wir etwas für Sie tun.

Liebe Grüße,

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Leuke aanbod en superlange broeken

Leuke aanbod en superlange broeken! Ik zie altijd veel leuks op de site, helaas nooit mijn pasvorm :(. Ik draag normaal M/38 maar hier past een L zelfs niet. Erg jammer, maar wel leuke webshop. Helaas doen ze wel lang over retouren, en duurt het vrij lang tot je je geld terug hebt (langer dan andere webshops).

14 juni 2025

Hoi Mirjam,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat er altijd veel leuks wordt aangeboden op de site, dat horen we graag.

Jammer dat de pasvorm niet bij jou aansluit. Mocht je dit verder uit willen leggen staan wij altijd open voor een berichtje met feedback. :)

Wij verwerken onze retouren altijd zo snel mogelijk en altijd binnen 14 dagen na bezorging in ons magazijn. Dit is te volgen via het retourportaal. Mocht je nog vragen hebben over je retour mag je ons altijd een mail sturen via info@maurestore.com - wij staan je graag te woord!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The niceat service I ever had!

I had trouble with my order because of the delivery company. But Mauré made the arriving and waiting of my order as comfortable as they could. I was really impressed about the friendliness they always brought to me. The order fits perfect and the fabric is really comfortable. Therefore i can give nothing but a five star rating!!!

24 juni 2025

Hi Nina,

Thankyou so much for this kind review.

We are glad to hear that our customer service helped you trough this process and that you have such a good feeling about our customer serivce. Also very good to hear that the items fit perfect and that you like the fabrics we use for our items!

We hope to see you soon at our webshop!

Love,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beste zwarte zakelijke pantalon op de markt

Oprecht de BESTE pantalon die ik gevonden heb. Meet eerst de afmetingen van de maattabel--> doet wonderen:) En vervolgens past hij perfect. Ik ben 1,78 en ik wilde een pantalon die netjes is, niet van die dikke pijpen heeft en dat de broek bijna tot de grond komt. Nou perfect!!

13 juni 2025

Hi Floor,

Heel erg bedankt voor deze leuke review!

Super fijn om te horen dat de pantalon zo goed valt en dat je de maattabel hebt kunnen raadplegen waardoor de broek ook perfect zit!

Heel veel plezier met de leuke broek en we hopen jou snel terug te zien bij Mauré 🫶🏻

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ich hatte bei Mauré bestellt und wollte…

Ich hatte bei Mauré bestellt und wollte an eine Packstation das ganze liefern lassen, wo nirgendwo ausgeschrieben stand das dies nicht möglich wäre. Jedenfalls Paket konnte nicht zugestellt werden und ich habe den Store Kontaktiert, mir wurde gesagt da das Paket wieder an sie zurück geschickt wurde solle ich den hin und rückversand vom Gesamtbetrag abgezogen werden. Ende vom Lied für 120€ bestellt und 100€ erstattet bekommen. Überhaupt nicht zeitgemäß sowas, ihr könnt also alle davon ausgehen sollte euch Paket nicht ankommen aufgrund von bsp nicht anwesend sein, wird euch schön 20€ abgezogen. Nie wieder !

12 juni 2025

Hallo Marina,

Vielen Dank für Ihre Bewertung, ärgerlich, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben!

Ich sehe in der Kontaktaufnahme, dass wir Ihnen angeboten haben, das Paket kostenlos erneut zu versenden. Da dies nicht gewünscht war, mussten wir die entstandenen Kosten leider von der Erstattung abziehen.

Sollten Sie dennoch wünschen, Ihre Bestellung nochmals kostenlos zu erhalten, ist dies selbstverständlich möglich, bitte senden Sie uns eine Nachricht über info@maurestore.com. Wir helfen Ihnen gerne weiter!

Liebe Grüße!

Für große Frauen ist Mauré ein Muss

Hab jetzt mehr Mals bestellt und das ist das beste was ich machen konnte hatte nie eine perfekte Jeans und dank Mauré habe ich sie jetzt die Länge ist perfekt ich musste sie sogar kürzen bin einfach nur begeistert und das ist der einzige Shop wo ich meine Jeans bzw Hosen kaufen kann

7 juni 2025

Hi Erialda,

Vielen Dank für die positive Bewertung!

Wie schön, dass Sie endlich eine gute jeans gefunden haben, die so gut passt! Viel Spaß mit Ihrer Bestellung.

Hoffentlich bis bald bei Mauré 🫶🏻

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf! Ze verzenden dezelfde dag nog je pakketje en na 1/2 dagen komt hij al aan! Verder de producten zijn tiptop! Ik heb al 5x besteld en elke keer ben ik helemaal tevreden. Ze staan bekend om hun lange broek, zelf ik ben ik 1.83m en de broeken komen tot over de grond (geweldig dus😊)

8 juni 2025

Hi Marre,

Bedankt voor deze positieve review! Fijn dat het pakketje zo snel binnen is gekomen en dat je al zo vaak bij ons hebt besteld, dat waarderen wij enorm en hier worden wij als team heel erg blij van!! Heel veel plezier met de mooie items en hopelijk tot snel bij Mauré.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slechte kwaliteit

Ik heb de linnen pants casual besteld, na 1x dragen lag de knoop eraf en de schuif sluiting ook half.
De broek zelf zit prachtig, de lengte ook (tall), ik ben zelf 178cm en hij is zelfs te lang.
Jammer van de slechte kwaliteit, ik had voor 45 euro wel iets beter verwacht.

31 maj 2025

Hoi Noor,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met je item. Dat lossen we natuurlijk graag met je op!

Zou je ons een mail kunnen sturen via info@maurestore.com? Dan kunnen wij alles met je doorlopen en je van een passende oplossing voorzien. :)

Alvast bedankt, wij zien je bericht graag tegemoet!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.