Mattfabriken.se Omdömen

1 165
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 47 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder är mycket nöjda med den snabba leveransen, där mattorna ofta anländer inom bara ett par dagar, och uppskattar även att frakten är gratis. Kundtjänsten får också mycket beröm för att vara hjälpsam, professionell och snabb med att svara på frågor och lösa problem, även när det uppstår fel med frakten. Många konsumenter tycker att mattorna är fina, av god kvalitet och att de motsvarar bilderna och beskrivningarna på hemsidan. Dock har vissa kunder upplevt problem med att mattor levererats defekta, att färgerna inte stämmer överens med bilderna online, eller att kvaliteten på mattorna inte levt upp till förväntningarna efter en tids användning. En del har även haft utmaningar med leveranser som delats upp i flera omgångar eller att mattor inte kommit fram alls, ibland på grund av fel i lagersaldo.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter nämner tvetydig feedback om produkten, där många uttrycker stor nöjdhet med sina mattor och... Se mer

Quality

Kunder delar tvetydig åsikter om kvalitet, där många uttrycker stor tillfredsställelse med produkternas... Se mer

Delivery service

Kunder uttrycker stor tillfredsställelse med leveransservicen, och många lyfter fram den snabba leveransen... Se mer

Customer service

Användare beskriver positiva interaktioner med kundtjänsten, som ofta lyfts fram för sin snabbhet och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Superbra service. Mattorna levererades väldigt snabbt, inom 2 dagar. När en av mattorna visade sig vara fel och jag tog kontakt visade sig kundsupporten utmärkt. Fick snabb återkoppling utan dröjsmål... Se mer

Beställde två mattor och båda levererades oerhört snabbt. En av mattorna var dock defekt, men en snabb och smidig hantering via deras kundtjänst gjorde att en ny matta skickades omgående utan kostnad.... Se mer

Beställde 7 plastmattor Hilma. Fick mycket bra och snabb hjälp med färgval från Mattfabrikens kundtjänst. De beställda mattorna anlände till utlämningsstället på 2-3 dagar. Mattorna var fantastiskt fi... Se mer

Jag beställde flera mattor och de var jättefina. Dock passade inte två av dem hemma hos mig. När jag skulle returnera dem fick jag problem med formuläret och mejlade då kundtjänst. Jag fick då otroli... Se mer

1. Mattförsäljare
  2. Mattbutik
  3. Heminredningsbutik

Mattfabriken erbjuder ett stort sortiment av trendiga och stilrena mattor till hemmets alla rum. Vi strävar efter hög kvalitet, personlig service och riktigt bra priser.

Utmärkt

(1 165)

48 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Dåliga mattor

Sämsta någonsin, visst jag fick hem mina mattor och så men dem ser inte alls ut som på bilderna. Ser extremt billiga ut och och ser nästan använda ut. Inte alls bra ställa att fynda mattor på.

24 februari 2025

Svar från Mattfabriken.se

Hej Frida och tack för ditt omdöme,

Supertråkigt att höra att du inte känner dig nöjd med dina nya mattor! Softy-serien har precis kommit in till oss, så jag kan garantera dig att mattorna du mottagit är helt nya. Däremot kan de se lite platta ut i början då de legat ihoprullade sedan produktion.

Om du inte känner dig nöjd med mattorna så får du gärna kontakta vår kundtjänst via info@mattfabriken.se så hjälper vi dig! 😊

Dalarö linne 240 x 340

Beställde en Dalarö linne 240 x 340, snabb leverans. Mattan är jättefin, men fäller en del och det visste jag om. Däremot är den trasig på flera ställen, stora trådar som gått upp där den är "flätad".

14 februari 2025

Svar från Mattfabriken.se

Hej Malin och tack för ditt omdöme,

Beklagar verkligen detta! Handvävda mattor kan ha mindre vävfel eller lösa trådar då det är ett genuint hantverk, men mattan ska givetvis inte vara trasig. Kontakta gärna vår kundtjänst via info@mattfabriken.se, så hjälper vi dig med detta på bästa sätt! 😊

Älskar min ryamatta!

Älskar min ryamatta som kom häromdagen, så mysig 😍 beställt en till i en annan färg nu, hoppas det är lika snabb leverans som första gången! 😍

15 februari 2025

fick inte bekräfta kortköp med bankID

fick inte bekräfta kortköp med bankID, gick igenom ändå. fullkomligt livsfarligt.

17 januari 2025

Svar från Mattfabriken.se

Hej och tack för din feedback!

Vi förstår din oro över att inte behöva bekräfta kortköpet med BankID. Detta styrs dock inte av oss som butik, utan av betalningsleverantören och din bank. De gör en säkerhetsbedömning enligt EU:s regler för stark kundautentisering (SCA), där undantag för BankID kan göras om båda parter anser att köpet är av låg risk.

Om du har fler frågor om BankID rekommenderar vi att du kontaktar din bank för mer information. 🌟

/Mattfabriken-teamet

Jag beställde två mattor den 4/1 och…

Jag beställde två mattor den 4/1 och har inte hört ett dugg..
Mattorna dök upp en vecka senare, utan någon notis, men det blev bra till slut☺️ Så fyra stjärnor iallafall☀️

4 januari 2025

Svar från Mattfabriken.se

Hej Gabriella och tack för ditt omdöme!

Tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd med vår kommunikation. En orderbekräftelse och leveransbekräftelse ska vara skickad till din angivna mailadress. Om du ej fått dessa så kan du maila vår kundtjänst via info@mattfabriken.se så undersöker vi ifall mailadressen är korrekt och skickar ut en ny orderbekräftelse till dig.

Jag har även kikat på din leverans och ser att båda dina mattor kommit fram. Hoppas du blir riktigt nöjd med dem! 🌟

/Mattfabriken-teamet

Fantastiskt

Beställde 25/11 fick spårningslänk igår förmiddag 26/11 o imorse var mattan i helsingborg de där är hög service. Andra gången jag beställer, väldigt imponerad av fina mattor o snabb leverans.

25 november 2024

Absolut sämsta köpupplevelsen någonsin.

Absolut sämsta köpupplevelsen någonsin.
Tagit flera veckor för dem att hantera en retur. Inga svar på några av de mailen man skickar till dem. Fruktansvärt svårt att komma i kontakt med butiken då inga telefonnummer finns heller.

8 oktober 2024

Svar från Mattfabriken.se

Hej William och tack för ditt omdöme,

Jag beklagar att det tagit lite tid att hantera din retur. Jag ser att den har kommit fram till oss så jag har nu godkänt och återbetalt den till dig.

Jag förstår verkligen att det är frustrerande när man inte kommer fram till kundtjänsten och kan få hjälp. Jag har kikat igenom vår mailkorg, såväl öppna som stängda konversationer, men kan tyvärr inte hitta något mail från dig. Jag kommer be vår IT-avdelning titta på detta och se vad som kan ha hänt.

Jag kommer även ta kontakt med dig via mail ifall du har några ytterligare frågor! 🌸

/Team Mattfabriken

Kan spara dig nån krona.

Några kronor billigare än vissa konkurrenter. Bra valmöjlighet vid betalning. Om man möjligen ska skriva något som drar ned på betyget så vart det att jag fick 2 försändelser men ingen information om det. Glad i hågen trodde jag att jag skulle få lägga ut mina mattor samma dag jag fick info om att min beställning gick att hämta ut. 1/1 stod det på paketet men ja såg ju tydligt att det var bara en matta av två. Nån dag senare kom näst matta givet vis men som sagt ingen information att det blev 2st försändelser. Petitesser. Annars riktigt nöjd.

21 oktober 2024

Svindyrt att returnera

Svindyrt att returnera! 20% av ordervärde är orimligt

8 oktober 2024

Svar från Mattfabriken.se

Hej Johan och tack för ditt mail,

Vi förstår att det är tråkigt att behöva betala returavgifter. Tyvärr är mattor stora och tunga vilket påverkar fraktkostnaden. Vi ser kontinuerligt över våra priser och avgifter för att kunna hålla så bra och låga priser som möjligt. 🌟

Bra bemötande av kundtjänst

Beställde 3 st mattor som levererades snabbt. Tyvärr var det bara 2 st mattor i försändelsen. Detta löstes smidigt via ett mail till kundtjänst som genast skickade den saknade mattan! Tack för ett bra bemötande.

26 augusti 2024

Fint bemötande vid felleverans

Det blev lite felleverans och några turer till ullämningsstället. Det löste sig dock till det allra bästa😊! Mycket trevligt bemötande och fin kundservice!
Är jättenöjd med mina mattor!
Ett litet minus är dock att man inte kan kontakta företaget via telefon.

11 september 2024