Matrabike Omdömen 533

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Heel vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de fietsen. Proefritjes mogen maken op verschillende fietsen. Zeer behulpzaam bij vragen. Prijs/kwaliteit top! Levering top! Ik heb een ander zach... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Heb eerst on line gekeken en kwam bij matrabike terecht , zijn dan naar de winkel in rumst geweest hebben een goede uitleg gekregen en heb een testrit gedaan was tevreden en heb de fongers transportfi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Op 10/04/26 heb ik een prachtige fiets gekocht in Sint-Martens-Latem bij matrabike , bijgestaan door de vakkundige verkoper Stanny . Die mij alles uitgelegd heeft wat voor mij het beste was .Het wa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bardzo miƂa i pomocna obsƂuga.Umowa bardzo przejrzysta.DuĆŒym plusem jest to,ĆŒe w razie problemĂłw z rowerem,ktoƛ przyjeĆŒdĆŒa do domu i prĂłbuje naprawić usterkę jak się nie uda,odbiera rower na 48 godzin... Se mer

Företagsinformation

1. CykelaffÀr

Skrivet av företaget

Goedkope fietsen kopen doe je bij Matrabike.be. Al 30 jaar de beste fietsenwinkel voor u! ✓ Goedkoop ✓ Gratis bezorgd ✓ 10.000 fietsen ✓ 3 winkels ✓ Ebikes

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Snelle levering van een prachtige

Snelle levering van een prachtige fiets, daarna een tweede besteld,nadat we zijn gaan kijken in Sint-Maarten-Latem. Heel vriendelijk onthaalt met heel goede uitleg .

29 april 2025

Beste Monique,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat u zo tevreden bent met de fietsen. Het was een plezier u te mogen verwelkomen in Sint-Maarten-Latem, en we zijn blij dat u tevreden bent met de uitleg en service. Veel plezier met beide fietsen!

Top service

Top service, top fiets en top prijs.

29 april 2025

Beste Olivier,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel onze service als de fiets en prijs. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Een lekke band heeft iedereen wel eens.

Een lekke band heeft iedereen wel eens.
Met de Fongers fiets naar Matrabike Waalwijk gereden en werd onmiddellijk vriendelijk geholpen.
Terwijl ik nog van het aangeboden bakje koffie aan het genieten was, kwam de monteur er alweer aan. Onder garantie velg lint en binnenband vervangen.
Super bedankt MatrabikeđŸ‘đŸœ nu kan ons geplande fiets weekend uitje gelukkig doorgaan.

23 april 2025

Beste Dolf,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw 5-sterren review. We zijn erg blij om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen. We wensen u veel fietsplezier toe dit weekend!

SUPER

Prijs, uitleg in de winkel en bij levering(op tijd!!!!)
SUPER.

15 april 2025

Beste Fabien,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Matrabike. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super service, zeer makkelijk!

Super gemakkelijk om te bestellen. Prijs kwaliteit is perfect en je betaald echt niet veel bij om hem volledig rijklaar te laten zetten. Om te leveren is de track and trace super duidelijk waardoor je precies weet wanneer ze er zullen zijn.

3 mars 2025

Beste Lara,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Matrabike. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Heel tevreden over de fiets

Heel tevreden over de fiets. Prijs, kwaliteit een uitstekende fiets.

Beste Ann,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over uw fiets. We wensen u nog veel fietsplezier!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

De verkoper heeft mij goed geholpen bij

De verkoper heeft mij goed geholpen bij het kiezen van de fiets die ik nodig had.
Ik dank hem voor de hulp die hij heeft geboden.

Beste Ana Maria,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw 5-sterren review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Matrabike. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

Tevreden klant

Bij de aankoop van mijn fiets kregen we veel informatie en mocht ik de fiets even uittesten. Het was een vriendelijke verkoper! Hij maakte meteen mijn fiets in orde zodat ik deze al kon meenemen naar huis. Ik ben erg tevreden van mijn fiets!

Beste klant,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Matrabike. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over ons. We wensen u nog veel fietsplezier toe!

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Ik ben heel tevreden met mijn ebike

Ik ben heel tevreden met mijn ebike. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Enkel het slot met ketting is moeilijk in het begin en de batterij moet wel lang +- 6u opladen.

2 april 2025

Beste klant,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw positieve review. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

Bevalt uitstekend!

Leuke ervaring gehad in de winkel in sint-martens-latem.
Duidelijke uitleg, kans om een testrit te maken met verschillende modellen en geen upselling. We vroegen en kregen precies waar we naar zochten.
Prijd/kwaliteit is goed, de fiets bevalt uitstekend.

15 januari 2025

Beste Stijn,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw uitgebreide, positieve ervaring met Matrabike. We zijn erg blij om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen in onze winkel. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

Good service

I’ve bought two bikes from Matrabike and am very satisfied. The customer service, both before and after the purchase, is great. The delivery was on time as promised. Highly recommended!

19 mars 2025

Dear client,

Thank you for sharing your positive review. We are happy to hear that you are satisfied with our service. We wish you a lot of cycling fun!

Kind regards,

Fantastische fiets met geweldige

Fantastische fiets met geweldige klantenservice! Wat heeft een mens nog meer nodig? :)

18 mars 2025

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw 5-sterren review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over Matrabike. We wensen u nog veel fietsplezier toe!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vriendelijke man en de fiets nog eens

Vriendelijke man en de fiets nog eens nagekeken en daarna heb ik hem mee gekregen naar huis.

18 mars 2025

Beste Katrien,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw 5-sterren review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Update

Gister werd mijn fiets weer opgehaald en ik kreeg een leenfiets.

Vandaag werd ik door een vriendelijke monteur gebeld. Ze hadden de display uitgelezen en deze gaf geen storing oid aan. Ze hadden door verschillende mensen een proefrondje laten fietsen. De fiets fietsen zoals het hoorde.

Schijnbaar had ik te langzaam gefietst in een te hoge versnelling en dan spring de beveiliging erop🙈.

Uit coulance kreeg ik een andere accu met n grotere capaciteit.

Morgen wordt mijn fiets al weer thuisgebracht. Helemaal top matrabike. 😉👍Dank je wel.

In de winkel werd ik heel goed geholpen. Wel werd me een dubbele standaard aangesmeerd die achter niet eens kon op een fiets zonder stuurslot.

Al snel had ik klachten over de accu. Verloor zijn capaciteit en viel telkens uit. Hiervoor al zeker 8 x op laten halen en na laten kijken. Recent weer terug gekregen en nog steeds dezelfde klachten. Door de telefoon werd er gezegd dat er tijdens een proefrit niks aan de hand was. Later kwamen ze met de conclusie dat waarschijnlijk de motor kapot was. Uit coulance zal mijn fiets weer opgehaald en nagekeken worden. Deze keer zal ik wel een leenfiets krijgen. Ben zeer benieuwd hoe lang ik weer mijn fiets kwijt bent.

6 mars 2025

Goedemorgen mevrouw van de Sanden,

Dank voor het schrijven van de review en uw feedback. Zojuist hebben wij u gesproken en u een passende oplossing geboden waar u gebruik van maakt.

Wij wensen u weer veel fietsplezier toe met uw fiets en vertrouwen erop de problemen die u heeft ervaren netjes te hebben opgelost.

Een heel goeie ervaring.

Een heel goeie ervaring.
Correct, stipt, eerlijk...

18 februari 2025

Beste Wolfgang,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Matrabike. We wensen u nog veel fietsplezier toe!

Vriendelijk en correcte service.bezorgd

Vriendelijk en correcte service.bezorgd om de klanten.
Bravo!!!

18 februari 2025

Beste Rudi,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Matrabike. We wensen u nog veel fietsplezier toe!

Al onze 4e fiets bij Matrabike

We hebben ondertussen onze 4e fiets bij Matrabike gekocht en zijn nog altijd heel tevreden.

De webshop heeft een ruim aanbod, het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, de levering was telkens perfect op de dag van afspraak en daarbovenop zijn de fietsen ook nog eens uitstekend prijs/kwaliteit.

Vorig jaar hebben we een Fongers E bike gekocht en dit jaar opnieuw een Fongers met schijfremmen, verende voorvork en brede anti-lekbanden voor het comfort. De batterij in het frame is voor ons ook een groot voordeel.

Kortom, wij zijn erg tevreden over zowel onze fietsen als de service en vriendelijke personeel bij Matrabike.

Een echte aanrader!

Jeannine, Koksijde

17 januari 2025

Beste Andre,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw uitgebreide, positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Matrabike en uw Fongers e-bike. We wensen u nog veel fietsplezier toe!

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Zeer goed fiets alleen jammer dat ze de

Zeer goed fiets alleen jammer dat ze de eerste keer de verkeerde hadden geleverd maar snel terug in orde gebracht

13 januari 2025

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw review over Matrabike. Vervelend om te horen dat in eerste instantie de verkeerde fiets was geleverd, maar gelukkig is dit snel opgelost. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer