Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og fair pris. Jeg bruger ofte Materialepladsen i Helsinge. Nemt og hurtigt. Bruger deres minilæsser. Sidst fik jeg købt for meget stabilgrus. Fik lov til at levere rest tilbage og bytt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Genial ide! Selvbetjening nemmere end nemt. Åben 24 timer i døgnet, jeg kunne leje en trailer på stedet for 49 kr, læsse med gratis minilæsser. Tak til Alan, Anders og Helge for fremragende kundeservi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi bestilte 9,5 tons granitskærver til levering med tip.... Chauffør Anders sørgede for både at ringe og bekræfte aftalen, give besked inden han ankom (til tiden i øvrigt) OG grabbede i stedet på a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi henter tit forskellige materialer. Fungerer sindsygt godt når man kan komme ind hele døgnet og betjene sig selv uden at skulle stå i kø. Materialerne er i rigtig fin kvalitet og prisen er også ko... Se mer

Företagsinformation

5. Leverantör av sand och grus
  6. Stenleverantör

Om Materialepladsen A/S

Skrivet av företaget

Velkommen til en verden af granit, grus, sten, flis og jord

Materialepladsen A/S har siden 2014 solgt læssevis af sten, grus, granit, muld, flis og meget mere til både private og virksomheder fra vores fysiske materialepladser og i vores webshop.⠀

- Webshop med e-mærkning⠀
    - Døgnåbne og selvbetjente materialepladser⠀
    - Gratis adgang til trailer og læssemaskine⠀
    - Dag-til-dag leveringsgaranti på hverdage⠀
    - Stort udvalg
    - Billige priser

Alle vores fysiske materialepladser har døgnåbent og er baseret på selvbetjening. Du vælger selv materiale, mængde og tidspunkt – og du betaler kun for det, du læsser. Der er ingen minimumskøb, så du kan købe fra 5 kg til masser af tons.⠀

Hent-selv på døgnåbne materialepladser eller bestil online
Vi synes, det skal være nemt at få de materialer, man har brug for – uanset hvornår man skal bruge dem. Derfor har vi lavet vores materialepladser selvbetjente og døgnåbne. Og hvis man hellere vil have materialerne leveret lige til døren, har vi leveringsgaranti på dag-til-dag levering på alle hverdage.⠀ ⠀

Materialekategorier:⠀
    - Granitskærver⠀
    - Grus og sand⠀
    - Sten⠀
    - Jord og muld⠀
    - Træflis og bark⠀

Bestil eller læs mere på www.materialepladsen.dk

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Så glad

Rigtig fint med nye materialer. Modtog hvide granitsten og topdressing til haven. Da de ankom med materialerne, fik jeg en udførlig forklaring på, hvor materialer alternativt kunne stå i forbindelse med mit lille hjemmeprojekt samt give en kort instruks i, hvordan man anvendte materialerne.
& bedst af alt... Right on time ! Aftale tidspunkt blev overholdt.

25 juli 2024

Svar från Materialepladsen A/S

Tusinde tak for din anmeldelse, Mustafa. Jeg viderebringer straks til chaufføren 👌

Bedre service findes ikke. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🌟

Jeg har lige modtaget en service langt udover det normale og blev mødt af en venlighed og beredthed til at gøre en ekstra indsats som jeg ikke troede fandtes mere.
Der er seks stjerner herfra og et løfte om at alt fremtidigt køb at materialer bliver lagt i jeres butik.
Mvh
Thomas Stephensen.

12 juli 2024

Svar från Materialepladsen A/S

Tusinde tak, Thomas. Vi er rigtig glade for at kunne finde en brugbar løsning for dig 😄👍

Super service

Nem og overskuelig hjemmeside, super service og vejledning, både over telefonen samt ved levering.

21 juni 2024

Hvor er det skønt med sådan en anmeldelse, Tusinde tak Natasha 👌😀

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hurtig og god service👍🏽👍🏽

Skulle bestille et erhvervskonto kort, og da det var lidt akut klarede Allan det med det samme så jeg kunne komme hjem med materialerne med det samme. Det super service og hurtig service 10/10 herfra👍🏽👍🏽

12 juni 2024

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det er vi virkelig glade for, Salih 😃👌

Har handlet i Næstved

Har handlet i Næstved. Hurtigt levering, professionel chauffør
Det spiller bare

14 maj 2024

Svar från Materialepladsen A/S

Vi er rigtig glade for din anmeldelse - mange tak, Kenneth. Anmeldelsen bliver straks givet videre til chaufføren 😃👍

Fantastisk service 👌

Fantastisk service 👌
Meget behjælpelig medarbejder, da jeg havde dummet mig ved at læsse 2 forskellige materialer 🙈.
Jeg kan klart anbefale materialepladsen 👍

1 maj 2024

Hej Evy, mange tak for den flotte anmeldelse 😃👍

Det spiller 100%

Det spiller 100% og med læssemaskinen tager det kun et øjeblik. Og super service på pladsen

13 april 2024

VI bliver så glade med sådan en anmeldelse, Henrik 😄👌

Super nemt

Det er virkelig suverænt at man selv kan hente 24 timer i døgnet året rundt og til rimelige priser. Udvalget er stort og har man ikke sønnike eller svigersønnen med, kan man ganske gratis låne en minilæsser døgnet rundt. Alt fungerer perfekt.

26 mars 2024

Svar från Materialepladsen A/S

Mange tak for din anmeldelse - det er vi superglade for 👌

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en fornøjelse at handle her

Altid en fornøjelse at handle her, de er altid behjælpelige med ag svare på spørgsmål..
Fantastisk med læssemaskine så man ikke skal læsse traileren med skovl.
Giver gerne 5 stjerner....

8 mars 2024

Tusinde tak, Leo - det er en skøn anmeldelse at gå på weekend med 😃

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service, udvalg og lave priser!

Har nu 2 gange hentet grus hos Materialepladsen og jeg er super tilfreds med både udvalg, service og priserne. Åben 24/7/365
Meget nemt med indvejning og god plads til trailer!

Tilmed kan man når som helst låne en lille læssemaskine til pålæsning af grus på traileren.

7 mars 2024

Hej Allan, tusinde tak for din flotte anmeldelse 😃👌

Hurtigt og effektivt

Jeg bestilte 4.5m3 ærtesten til levering dagen efter. Chaufføren kom og grabbede det af i et jævnt lag over stort set hele indkørslen, så der var minimalt efterarbejde for mig. Virkelig god service, og stor ros til chaufføren.

16 februari 2024

Svar från Materialepladsen A/S

Hej Rene. Mange tak for at dele din oplevelse. Anderkendelsen er givet videre til Morten, der var chauffør på opgaven 🙂👍

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Pas på betaling for vand

Fantastisk koncept, og med adgang til gravemaskine kan man uden ar bruge meget ekstra tid tage et læs med hjem når man er ude og shoppe.
Dog vil jeg ikke anbefale at handle der når det har været regnvejr inden for de sidste dage. Har lige købt en trailer stabilgrus, det var dyrt, har betalt ekstra for ca. 300 kg vand, det troede jeg faktisk der var taget højde for på en eller anden måde. Andre steder betaler man jo for mængde og ikke vægt.
Jeg burde have læsset af igen, men det gad jeg ikke, og vidste heller ikke hvordan det ville fungere med vejning. Var ærgelig hele vejen hjem.

28 december 2023

Svar från Materialepladsen A/S

Mange tak for at du er glad for vores koncept - og mulighed for at låne en læssemaskine. Vi har i denne våde tid udfordringer med vandindholdet i specielt stabilgrus. Der er faktisk tidspunkter, hvor vi ikke kan købe stabilgrus fordi produktet er for vådt fra leverandørens side. Vi har dog valgt altid at kunne tilbyde stabilgrus - så det er kunden selv, som vurderer om det er et nyttigt køb. Hvis der er tale om en ekstraordinær situation, er du velkommen til at kontakte mig på aj@materialepladsen.dk for en nærmere dialog. Rigtig godt Nytår, Bh Allan fra Materialepladsen

Fantastisk service

Fantastisk service, gode priser og hurtig levering hver eneste gang. Min varmeste anbefaling.

8 november 2023

Mange tak, Rune - det luner med sådan en anmeldelse 👍

Rigtig god service

Jeg var så heldig at vinde en konkurrence på Facebook fra materialepladsen.
Vi kommunikere via mail og efter chaufføren har givet mig et kald om han er på vej, lander min præmie der hvor vi har aftalt.

2 november 2023

Takker for anmeldelsen - det gør os glade 😀

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utrolig dygtig og serviceminded chauffør!

OG grabbede i stedet på aller dygtigste vis hele molevitten af. Hold op et godt stykke arbejde! Tusind tak for en fantastisk service!

Mindst 10 stjerner herfra!

6 oktober 2023

Mange tak for din flotte anmeldelse, Louise 👌

Fantastisk koncept.

Fantastisk koncept.
At alt hvad man kan have brug for i jord, grus,sten,bark osv. kan findes til rimelige priser er i sig selv til 5 stjerner At man ydermere har adgang til selvbetjent frontlæsser uden betaling er eminent.

24 september 2023

Svar från Materialepladsen A/S

Mange tak for anmeldelsen - det er vi rigtig glade for 👌

Nemt og effektivt

Det er bare nemt og effektivt til en god pris.
De får snart besøg af mig igen 😊

Automaten var godt nok i stykker, men et kort opkald og så var jeg videre.

17 september 2023

Tusinde tak 👍

Perfekt koncept

Perfekt koncept. Jeg er hus ejer med trailer og jeg kan komme til materialerne når det passer mig.
Flot plads og perfekt man kan låne læssemaskine.

16 september 2023

Svar från Materialepladsen A/S

Tak for den flotte anmeldelse 👌

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.