Den bestilte vare er ikke leveret. Betaling blev straks trukket, selv om handelsbetingelser, oplyser at træk først foregår ved afsendelse af vare. Sælger har ikke svaret på krav om tilbagebetalin... Se mer
Det här tycker kunderna
Dette firma er total utroværdig og umuligt at komme i kontakt med. Bestilte mine vare den 9 januar 2026 og der mangler stadig at blive leveret vare fra ordren. Pengene blev lynhurtigt trukket fra... Se mer
Hej jeg få Helle ikke varme men kan man ikke luk hans sid elle skale man mød op og fortælle han at han er dum jeg køb få 1245kr men den få man nok ikke men er der ikke nogen der ved vordan man lukker... Se mer
ADVARSEL!! Køb aldrig hos denne klamphugger! Han er fuld sf fusk og dårlige undskyldninger! Min kæreste købte julegaver til mig fra denne side i november måned og efter lang tids venten og man... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos Maswanord.dk finder du et stort udvalg i mange forskellige produkter til akvariehobbyen. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment med nye og spænende produkter, til de rigtige priser. Har du brug for råd og vejledning, så kontakt os venligst.
Kontaktuppgifter
Bispensgade 77, 9800, Hjørring, Danmark
- info@maswanord.dk
- maswanord.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kommer du til at handle her
Kommer du til at handle her, så skynd dig at gøre indsigelse til din bank. De har mulighed for at få pengene tilbage på rette konto igen.
Svindel.
Svindel.. ‼️ Svindel!! Svindel!!
Kan desværre ikke give 0 stjerner.
Hold jer væk fra dette firma. Der kommer INGEN vare og de trækker pengene med det samme.
Der er ingen kontakt på hverken mail eller Tlf.
Svindler firma.
Køb jeres ting andre steder.
Fik aldrig den bestilte vare og ingen…
Fik aldrig den bestilte vare og ingen svar på min henvendelse på mail....

Svindel firma
Svindel firma. Har bestilt, pengene trukket, men ingen ting leveret. Har forsøgt at kontakte dem på alle måder, men får intet svar.
Perfekt
På trods af dårlige anmeldelser tog jeg chancen, da jeg ikke kunne finde produktet jeg skulle bruge andre steder.
Bestilt fredag, afsendt mandag, modtaget tirsdag. Whats not to like? 5 stjerner herfra.
Svindel, varer kommer ikke.
Bestilte og betalte varer dukker ikke op, selvom man gentagne gange rykker efter varen. Bestilte og betalte 11 feb 2024, men har aldrig modtaget varen. Så lad endelig vær med at bestille varer hos Maswanord. Vh.Tonniy
Ualmindelig dårlig service
Ualmindelig dårlig service.
Ejer reagere ikke på henvendelser hverken på mail eller tlf opkald.
Skrev en sms som han så utrolig nok svarede på. Nu er varen pludselig sendt og ejeren siger jeg nu ikke kan handle med ham fremadrettet. Bare rolig det kommer jeg bestemt heller ikke til. Jeg må åbentbart heller ikke kontakte ham længere.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE WEBSITE

Ikke tilfreds.
Jeg bestilte den 13/1-24 6 varer hos Maswanord, hvor nogle skulle bestilles hjem. Jeg har pr. mail to gange spurgt ejeren, hvornår varerne kommer. Den første gang fik jeg et henholdende svar, den sidste gang fik jeg intet svar.
Jeg har nu som varslet over for ejeren tabt tålmodigheden og har skrevet en dårlig anmeldelse.
Ejeren har nu langt om længe slettet min bestilling, og pengene er ikke blevet trukket.
Jeg har derfor redigeret min anmeldelse.
Men jeg mener fortsat:
Var varsom med at bestille på nettet hos Maswanord.dk - især hvis varerne ikke er på lager.
Vare bestilt og pengene er reserveret…
Vare bestilt og pengene er reserveret til ham på min konto men efter 3 uger uden de bestilte ting har jeg nu handlet andetsteds, hvorfor lukker sårn Karl ikke muligheden for at handle når han ikke sender varerne alligevel???

18 dage og ingen varer, det er rent fup
Jeg har ventet i 18 dage og har ikke fået en bekræftelse på at han har sendt varene, jeg har skrevet og ringet adskellige gange men får ikke noget svar, han har kun 1 gang svaret, han skrev at han var syg og ville svare når han blev mere frisk, men når jeg læser bedømmelserne her, kommer jeg da i tvivl om nu også han er syg, for jeg er da langt fra den eneste han har behandlet på den måde, jeg forstår bare ikke hvorfor han ligefrem søger dårlig omtale, er det en form for tilfredsstillelse for ham, det er jo klart at se at han gør alt hvad han kan, for at genere sine kunder, når man læser anmeldelserne her på siden.
Hurra Hurra han har anuletet min ordre, jeg er fri, og jeg har allerede bestilt varene hos et andet firma, så nu glæder jeg mig til måske allerede at modtage inden weekenden, rigtig god dag til jer alle jan
Bestilte en julegave torsdag og håbede…
Bestilte en julegave torsdag og håbede på den kunne nå at komme inden jul, men chancerne var ikke store.
Har modtaget pakken i dag, så det er bare helt perfekt og pakken kan komme med under træet på søndag.
Hurtig levering og service i top, så det kan ikke gøres meget bedre.
Mange tak og god jul.
Bestile mine varer om onsdagen og havde…
Bestile mine varer om onsdagen og havde dem allerede om torsdagen, så meget hurtig levering.
Fuld tilfreds med mit køb og handler med sikkerhed her igen.
Svindler
Svindler, køb ikke via netordre, få kun varen i hånden.
Ordre 6027 pr. 9.august for fiskefoder på i alt 487kr som er hævet af butikken, men varen aldrig afsendt!
Din mail og telefon bliver blacklistet og du kan ikke komme i kontakt, med nogen her, når du rykker. Virkelig for dårligt. Havde sms kontakt med svar om checkup, men alt løber ud i sandet! Rent tyveri, betal kun i butikken når du har varen i hånden.
Morten Falding
elendigt
sender ordre men intet sker, , det kan vist ikke blive ringere. ordre afgivet d. 11-11-2023 og nu i dag d. 21-11-2023 har jeg stadig ikke hørt noget
svindel
Bestilte nogle algemiddel modtog det aldrig og fik ikke svar på mail lad være med at købe fra denne svindler
Bestilte nogle varer
Bestilte nogle varer. Efter en lille uge skrev jeg en mail om hvornår jeg kunne forvente mine varer. Der kom ingen svar og jeg ringede uden held og lagde mit nr. på tlf. svarer . Ingen svar kom der. Så blev min ordre slettet på min konto. Ingen varer i kurven. Mærkelig måde at drive firma på - det giver ikke glade kunder. Nu må jeg så også holde øje med , om de nu trækker penge for varer der ikke sendes.
bestilt vare der var på lager.
bestilt vare der var på lager.. pengene er trukket men ingen vare er modtaget svare hverken på mail eller tlf.....
Hold jer langt væk fra denne butik.har…
Hold jer langt væk fra denne butik.har bestilt en pumpe d 3/9 nu den 30/9...intet modtaget og vender ikke retur på mail eller tlf...men pengene er selvfølgelig trukket 😡...0 stjerner herfra
Ingen varer - Ingen svar
Bestilte 28/08 - og har rykket for svar flere gange i de tre uger derefter.
Ingen varer modtaget.
Ingen svar modtaget.
Det er NUL stjerner, så de skal være glade for at man mindst kan give én stjerne her.
Ingen levering, penge trukket
Virkelig dårlig service, svarer overhovedet ikke på mail eller telefon.
Ordre afgivet 7/8, penge trukket 16/8 og derefter er intet sket!
Helt uforstående at man kan drive butik på denne måde. Næste skridt herfra må være politianmeldelse 🤔
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.