Snelle levering , klanten service is ook vriendelijk en reageert snel. Daarnaast hielpen zij mij ook om de juiste maat de vinden toen ik dubbele maten had besteld, om zo onnodige retourkosten te voork... Se mer
Företaget har svarat
Oprecht obsessed met deze bestelling 😍 Levering was echt super snel en alles kwam netjes binnen. De kleding is zó on trend, echt van die pieces waarmee je meteen een hele fit hebt. Perfect voor festi... Se mer
Företaget har svarat
Mega leuke (festival) items! Helemaal weg van de collectie😍😍 Ik ben fan van de striped leather pants!!! Goeie kwaliteit!! Ook snelle reactie op insta dm voor hulp, aanrader
Företaget har svarat
Top kleding en super mooie kwaliteit, helaas wel door de drukte wat langzaam in t verwerken van een retour en t beantwoorden op de mail, heb later zelf een mail gehad van de eigenaar, wat is zeer op p... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
verzending was vrij snel alleen is dit echt bizar hoe klein deze maten zijn, ik heb gewoon een average lichaam alleen vrij lang, nou past dit echt voor geen meter. kan de kleding niet eens dicht doen en dan heb k de grootste maten gepakt (L & XL) nou geloof me het leek net alsof ik een maatje s/m aan had. baal hier echt enorm van dat altijd alles zo mega klein is, de kleding is namelijk onwijs leuk. verder is het materiaal ook niet mega sterk. dus please kom met wat grotere/fatsoenlijkere maten :((
I got a top from this shop and I just wanted to say that it’s absolutely stunning. Also I ordered very late in the evening and I got it just one day after so I’m so happy by how fast you managed to ship this order along with a cute note. I went to so many shops to find a perfect top and found out about your shop from TikTok
Great job!!! <3333
Heel erg behulpzaam!! Ze zijn erg lief en denken met je mee! Zou zeker aanraden!!!
Echt een top ervaring bij MARYN The Label!! Ik was opzoek naar een outfit voor een festival en door mijn figuur is dat soms lastig maar Marijn nam alle tijd om mij te helpen en adviseren waardoor ik lekker kon shinen op het festival 💕
Hele snelle levering en super leuke items!
Snelle levering. Precies zoals op de foto’s en het zijn hele leuk items
Snelle levering en vriendelijke verkoopsters! 👍🏽
Ik had een topje en een matching set besteld en ik vind ze echt super mooi en van goede kwaliteit!!
Ik ben echt heel tevreden met de items die ik heb ontvangen. Ook reageerde ze echt super lief toen ik een vraag had. Het pakketje was eerst namelijk kwijt geraakt door dhl, maar ik kreeg mijn pakketje gewoon nog een keer opgestuurd terwijl zij er niks aan konden doen. Echt top service!! Ik ga hier zeker vaker kleding bestellen. 🥰
Super leuke items!! Volg dit merk al een tijdje en ze uploaden echt heel vaak nieuwe kleding. Ook toen ik een vraag stelde in de DM op insta kreeg ik snel reactie, echt topservice dus! Ga hier sowieso nog vaker bestellen!
Top winkel! Meerdere malen kleding voor festivals besteld bij de webshop en ik ben altijd super blij met de items. De levering komt ook altijd op tijd aan. Echt een aanrader dus!
Super tevreden! Ze hebben super leuke kleding en goede service. Ik heb 2x iets besteld en beide keren kwam het snel en goed aan! Ook reageren ze snel en super aardig via dm. Ik ben mega fan van hun kleding!
Erg enthousiast over dit bedrijf! Wilde laatst een broek bestellen maar twijfelde over de maat, dus had een berichtje gestuurd via DM. Ik werd super goed geholpen bij het vinden van mijn maat! Heb uiteindelijk de broek besteld en deze zat helemaal goed!
Super tevreden over deze webshop! Ik heb nu al meerdere items gekocht en de kwaliteit is altijd top! De kleding is uniek net zoals de webshop zelf. Ik had over een aantal items bepaalde vragen over de maat etc en ik kon gemakkelijk een berichtje sturen naar hun instagram account. Ik kreeg hier goed en eerlijk advies, waardoor alle items perfect waren!
Ik kreeg het erg snel binnen! De topjes waren true to size en waren van goede kwaliteit.
Onwijs snelle levering! De kwaliteit van de kleding is ook echt goed!
Meerdere keren kleding besteld en ik ga zeker meer bestellen!
De site heeft een unieke style en kleding die je nergens anders ziet!
Echt een aanrader!!
Heb hier een paar keer besteld en de kleding is echt super! Ben elke keer heel snel en lief geholpen en alles is heel snel verzonden🥰
Ik heb al meerdere keren wat besteld bij MARYN The Label en ben elke keer weer tevreden! Super leuke kleding, goede kwaliteit, mooie website en een snelle levering, zeker een aanrader!!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.