Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles van Loetz is van topkwaliteit, zit super en ook nog eens hele goede prijzen! Altijd gezellig in de lives op TikTok, waar je tevens goed advies krijgt. Ik kan iedereen Loetz van harte aanbevelen!... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als je twijfelt, DOE HET VOORAL NIET. Na het lezen van de andere reviews dacht ik toch, ach het zal mij niet overkomen, maar helaas. 3 tops besteld, een paste dus die niet geretourneerd, de an... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Echt een super leuke Tiktok onderneemster die samen met haar moeder de leukste life’s heeft. Eerlijke prijzen qua kleding, modieuze fashion en super behulpzaam. Toffe mensen die keihard werken. Gister... Se mer

Företagsinformation

1. Klädbutik

Skrivet av företaget

Loetz fashion is een webshop waar je terecht kan voor trendy en vooral betaal dameskleding, sieraden & accesssoires!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 57 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben al jaren vaste klant bij Loetz

Ik ben al jaren vaste klant bij Loetz. Ik ben verliefd op de items en shop enorm graag bij ze! De klantenservice is top! Ze denken met je mee en doen echt hun best om voor beide partijen de service het beste te laten verlopen! Ik zou deze webshop zeker aanbevelen!!

4 maj 2026

Verdiend op retouren

Een maand geleden een body geretourneerd en tot op heden nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Na contact op te nemen kreeg ik te horen dat de retour binnen 5 dagen verwerkt zou worden, maar inmiddels zijn we weken verder zonder enige update of terugbetaling.

Dit wekt weinig vertrouwen. Klantenservice reageert traag en afspraken worden niet nagekomen. Erg teleurstellende ervaring! Verdienen op retouren diep triest

4 maj 2026

Amazing amazing amazing

24 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als je twijfelt vooral NIET doen, lees de andere reviews

Als je twijfelt, DOE HET VOORAL NIET.
3 tops besteld, een paste dus die niet geretourneerd, de andere 2 paste niet en dus wel geretourneerd, en dus ook niet aan gehad.
Shirtjes zijn nog geen 5 min uit de verpakking geweest.

Krijg ik een mail: "we kunnen je retour niet behandelen want er zitten vlekken op".

Dus ik netjes een mail teruggestuurd met dat dat niet gebeurt kon zijn in de tijd dat het bij mij is geweest en waarom ze denken dat dat wel daar is gebeurd en niet tijdens de verzending of vanuit het magazijn, want het heeft nergens opgelegen, is nog geen 5 min uit de verpakking geweest. Maar helaas krijg ik daar geen reactie op alleen maar dat het bij mij gebeurd is.
Jammer, maar bij twijfel dus zeker NIET doen. Lees het hier vaker terug... moet ook eerlijk zeggen, de vlekken lijken op vlekken die er al langer inzitten.

23 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik zag deze winkel op TIKTOK voorbij…

Ik zag deze winkel op TIKTOK voorbij komen en de dame die het presenteerde had een heel leuk shirt aan, nog geen 24 uur later heb ik hetzelfde shirt maat is perfect prijs is voor mij prima en service van deze dames geweldig Chapeau!!

10 april 2026

Hi Lisa,

Dankjewel voor je lieve woorden. Veel plezier met het item!

Helaas opgelicht door Loetz Fashion

Helaas opgelicht door Loetz Fashion. Ik heb een item retour gestuurd , waarvan de zeiden dat er een make up vlek opzat (foundation). Ik draag geen foundation en heb dat ook niet in huis dus dat kan niet. Ook heb ik het item niet aangehad, want mijn partner vond de tekst op het shirt niet leuk, dus is het niet mijn vlek. Ik zie dat het item ook niet meer in de collectie zit, dus waarschijnlijk moesten ze er gewoon vanaf. Erg jammer wat Loetz verkoopt mooie spullen , en ik had zeker veel vaker besteld , maar nu raad ik het mijn omgeving af. Ik heb gevraagd om een passende oplossing, maar de enige optie die ik kreeg was het item weer ontvangen.

3 april 2026

Hi Maartje,

We vinden het vervelend om te horen dat je deze ervaring zo hebt beleefd.

Bij ontvangst en controle van het geretourneerde item hebben wij helaas make-upvlekken geconstateerd. Volgens onze retourvoorwaarden kunnen wij artikelen alleen accepteren wanneer deze ongedragen, onbeschadigd en vrij van gebruikssporen zijn. Om die reden konden wij het item niet verwerken als retour.

We begrijpen dat dit voor jou een teleurstellende uitkomst is. Omdat het item niet voldeed aan de retourvoorwaarden, hebben wij het kosteloos naar je teruggestuurd zodat je het weer in bezit hebt.

Mocht je nog vragen hebben of dit verder willen bespreken, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We denken graag met je mee.

Top bedrijf!

Top bedrijf!
Altijd snelle en goede service. Je word goed geholpen met je vragen, ook makkelijk te benaderen via alle platformen. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

9 april 2026

Hi Leanne,

Mega leuk om te horen :)

Beste webshop!

Altijd super mooie kleding en van goede kwaliteit. Ook is de verzending altijd super snel! De eigenaresse is mega behulpzaam.

7 april 2026

Goede site

Veel keuzes mooie kleding en snelle bezorging, voor 17uur besteld volgende dag ontvangen.
Dochter en moeders zijn zo leuk samen. Volg sinds paar maanden jullie live🥰

3 april 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Klantenservice reageert niet

Klantenservice reageert niet, zowel op Instagram als mail niet. Vervelend als je tegen problemen loopt.

3 mars 2026

Hi Sascha,

We kunnen helaas geen mail vinden onder jouw naam. Zou je contact op kunnen nemen via de livechat op onze website zodat we kunnen controleren of de mail goed is verzonden? We helpen je uiteraard graag!

Oplichters

Oplichters.
Ik heb afgelopen dinsdag een t shirt besteld ( het is nu zaterdag ), ze adverteren met “voor 17:00 besteld volgende dag in huis” nou niet dus. Ik heb nog geen eens een mail ontvangen dat het onderweg is. Ik heb via instagram, mail, whatsapp en via hun website contact proberen op te nemen de afgelopen dagen maar krijg nergens gehoord op. Geld uitgegeven en niks ontvangen, bestel hier niet.

17 februari 2026

Hi Laoise,

Je hebt op vrijdag contact met ons opgenomen. Wegens drukte lukt het niet altijd om dezelfde werkdag op je mail te reageren. Daarom hebben we jouw mail op maandag meteen in behandeling genomen. Helaas is er met de verzending van je pakket wat mis gegaan en is deze niet bij je aangekomen. Heel erg vervelend. We hebben op maandag meteen jouw orderbedrag teruggestort.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na 2 jaar bestellen geef ik even een…

Na 2 jaar bestellen geef ik even een revieuw!
Ik bestel al bijna 2 jaar bij loetz,
En al bij al 1 woord. Geweldig.
Niet alleen de live’s zijn gezellig, behulpzaam maar ook nog eens mega fijn contact.,
Zowel lotte als haar moeder zijn keihard werkende lieve attente mensen🫶🏻, de kleding kwaliteit ben ik enorm over te spreken. Alles is altijd netjes. En het advies dat ze geven klopt ook met wat je daadwerkelijk binnen krijgt. Ik ben enorm tevreden !

8 januari 2026

Heel vaak besteld bij Loetz

Heel vaak besteld bij Loetz, altijd aparte,leuke en mooie items van goede kwaliteit. Lotte is zeer servicegericht en is samen met haar leuke mams met regelmaat te zien in tiktok lives! Echt een leuke betrouwbare shop wat ik zeker kan aanbevelen👌❤️

29 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vlekken in jas na retour!

Jas retourgestuurd nadat mijn dochter hem gepast had. Hij bleek veel te groot en de zakken konden niet worden afgesloten. Na het lezen van wat negatieve reviews besloten aangetekend terug te sturen. Nu bericht gekregen van Lotte dat de retour niet geaccepteerd wordt omdat er make-up vlekken in de capuchon zitten. Mijn dochter draagt geen make-up en de jas is binnen 5 minuten terug in de zak gegaan. 100% zeker zonder vlekken! Er wordt geen oplossing geboden en alle schuld wordt bij mijn dochter gelegd. Zeer slechte service!! Een Maand kleedgeld kwijt aan niks. Denk na voordat u hier bestelt!

6 november 2025

Hi Lise,

Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van de retour. Onze retourafdeling heeft make-upvlekken in de capuchon vastgesteld, waardoor we de jas helaas niet konden accepteren.

Uiteraard sturen we de jas kosteloos weer naar u terug. Mocht u hierover nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice – we helpen u graag verder.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.