Mariaskoereskole Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Marias Køreskole.🌸 Jeg startede oprindeligt på en anden køreskole i Slagelse, hvor jeg desværre ikke følte, at jeg fik den hjælp og støtte, jeg havde brug for. Derfor va... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har taget kørekort til kategori B hos Marias køreskole og, jeg kan kun varmt anbefale dem. Maria er en fantastisk underviser med humor, tålmodighed og smil. Derudover vil jeg anbefale Henrik,... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Motorcykel Jeg kan varmt anbefale køreskolen! Jeg har været utrolig glad for hele forløbet fra start til slut. Undervisningen var professionel, rolig og samtidig hyggelig, og jeg følte mig try... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Intet mindre end en fantastisk køreskole! Man bliver taget så godt i mod, hjulpet godt igennem. Man er altid i gode og trygge hænder. Med Jeff som kørelærer har alle køreture været behagelige, læ... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

31 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er så glad for at have taget mit…

Er så glad for at have taget mit kørekort hos Maria. Rigtig dygtige, søde og behagelige underviser. De går rigtig langt for deres elever, for at man får køretider, prøver osv som passer en :) kæmpe stor anbefaling herfra 🤩

7 juni 2021

God køreskole

Rigtig god køreskole. 👍🏼 Jeg er så glad for, at jeg valgte at starte hos Marias køreskole.

26 maj 2021

Af hjertet tak!

Maria og Co. skal have stor tak. Uden tvivl det bedste sted at tage sit kørekort. Tålmodighed er bare én af de awsome ting Maria besidder og det har personligt hjulpet mig igennem. Kan klart anbefales!

23 februari 2021

Fantastisk køreskole

Kan på det varmeste anbefale Marias køreskole.
Der er styr på tingene, og Maria er fantastisk til at strukturere forløbet, så man hurtigt, trygt og sikkert får sit kørekort. Maria har en formidabel evne til at forstå sine elever, og sørger for, at man altid føler sig tryg både i forhold til teori, kørsel og prøverne.

13 december 2020

Af hjertet tak!

Jeg var så bange for at køre bil, grundet en dårlig oplevelse med en tidligere kørelærer. Men Maria er helt fantastisk. Aldrig har jeg været mere tryg ved at køre bil, både i selskab med andre og alene.
Tak for det.

11 november 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Marias Køreskole er et fantastisk sted…

Marias Køreskole er et fantastisk sted at tage sit kørekort. De skaber en hyggelig og lærerig atmosfære til teoritimerne samt i bilen, som gør at man føler sig fuldstændig klar til at tage teori -og køreprøven. De bedste anbefalinger til Maria og hendes team.

6 november 2020

Kan kun anbefales!

Maria og Jeff er så søde og forståelige, også når man har lidt svært ved at forstå tingene. Jeg er så glad for at jeg tog kørekortet hos dem.

6 november 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skal du have kørekort, så tag det hos Marias køreskole.

Dette sted kan kun anbefales. Jeg var meget bange og nervøs for at tage kørekort, men det ændrede Maria og de andre kørelærere hurtigt. Jeg har kørt mest med Maria og hun har tilpasset sig i, hvordan jeg er som person og har dermed været klar på hvordan hun kunne give mig bedst muligt konstruktivt kritik uden at være streng i tonen, da jeg er en meget følsom person. Folk lærer forskelligt og dermed er det også en stor hjælp at Maria kender sine elever og kan have overskud til at tilpasse sig i hvem hun kører med. Dette har virkelig været til stor hjælp for mig.
Køreskolen giver en super god service og hjælper dig hurtigst muligt igennem.
Hele forløbet er virkelig godt struktureret og der går ikke lang tid mellem dine køretimer. Du skal selv booke dine køretimer, hvilket gør det nemt at tilpasse ind i ens hverdag og planer.
Jeg har kørt med Båden Maria, Gert og Andreas og alle er super flinke og rare at køre med.
Der er altid god stemning i skolevognen, der er plads til at hyggesnakke, hvilket hjælper hvis man er nervøs.

4 november 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skal kører kortet i hus, så er det stedet!

Vil klart anbefale Maria's køreskole, jeg kørte kun med Maria og jeg var virkelig tilfreds, fik konstruktiv feedback efter vores kørelektioner på hvad jeg skulle tænke på til næste gang og hvad jeg gjorde godt!
Teorien var super hyggeligt, både plads til sjove og samtidige var det også seriøst.
Ved hun har ansat endnu en kørerlære og ham har jeg også kun hørt godt om. Alt i alt 5 ud 5 stjerner uden tvivl!

3 november 2020

Kan kun anbefales!

Maria & hendes team er de bedste kørelærere man kan ønske sig! De er allesammen super søde og tålmodige, især hvis man er lidt utryg og har svært ved at køre bil i starten. God undervisning og masser af støtte under selve kørslen - helt klart en anbefaling værd!

2 november 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.