Det här tycker kunderna
Hos Leo’s køreskole får du hele pakken. Meget dygtige og kompetente kørelærere - især Claus, han er en stjerne! 🤩 De tilbyder grundig og strukturet teoriundervisning ved tavle samt mulighed for... Se mer
Mega god køreksole, fik kørekort på 2 måneder og 10 dage. Alle køreskole lærerne er rigtig flinke. Når man kommer ned på køreskolen bliver man altid mødt med et smil af Peter deres receptionist. Teo... Se mer
Jeg tog mit motorcykelkørekort hos Leo's Køreskole, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Vi var et hold på 5, der tilmeldte os sammen, og Leo førte os igennem 7 intense uger fra ho... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Kørekort til bil og MC i Ringsted og Sorø. Personlig teoriundervisning og høj beståelsesprocent. Book selv dine kørelektioner online, når det passer dig. Kontor med personlig betjening, hvis du har brug for hjælp. Kig forbi vores kontor på Sjællandsgade 26. Ring på tlf. 71104200 eller besøg os på www.leo4100.dk - Så hjælper vi dig godt videre.
Kontaktuppgifter
Sjællandsgade 26, 4100, Ringsted, Danmark
- leo4100@live.dk
- leo4100.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe anbefaling herfra!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg kan kun sige de allerbedste ting om Leos Køreskole – og især Claus! 🤍
Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, selvom jeg havde angst og virkelig mange nerver undervejs. Claus har været helt igennem fantastisk. Han er den sødeste, mest omsorgsfulde og – hvis man spørger ham selv – den sjoveste kørelærer, man kan få 😄🚗
Han er utrolig pædagogisk, tålmodig og virkelig god til at skabe en tryg og rolig stemning i bilen. Jeg følte mig set, forstået og støttet hele vejen, og det gjorde en verden til forskel for mig 💛 Det har helt oprigtigt altid været en fornøjelse at køre med ham.
Også en kæmpe ros til Charlotte 🌸 Hun er altid hjælpsom, imødekommende og klar på en hyggelig snak – man føler sig virkelig velkommen fra start til slut. Jeg har på intet tidspunkt haft bøvl med at finde køretider, for de er meget fleksible.
Tusind tak for et trygt, sjovt og virkelig godt forløb. Jeg kunne ikke have ønsket mig det bedre! ✨
Helt igennem fantastisk oplevelse at få…
Helt igennem fantastisk oplevelse at få kørekort her hos Leo.
Fantastisk intet dårligt
Jeg kan varmt anbefale Leos køreskole
Jeg kan varmt anbefale Leos køreskole! Hele forløbet har været meget professionelt og trygt. Min kørelærer har igennem forløbet været så god! God fleksibilitet med køretider og man kan virkelig mærke at hele teamet vil en det bedste!
God oplevelse!
Det her har nok været en af de bedste oplevelser i lang tid. Jeg havde Claus som kørelærer, og det var den bedste oplevelse nogensinde. Han hjalp mig virkelig med at finde ro og gav aldrig op på mig, selvom der var ting, jeg skulle lære. Claus er den bedste kørelærer, jeg kender.
Køreskolen fokuserer virkelig på, at du kommer godt igennem og klarer det godt. Derfor vil jeg klart anbefale, at du starter hos Leos Køreskole. Her gør de alt for, at du får den bedste oplevelse – og selvfølgelig dit kørekort.
Jeg vil især anbefale Claus som kørelærer. Hvis det ikke var for ham, havde jeg aldrig fået det her kort. Claus fortjener virkelig meget kredit for det. Han er en af de bedste lærere, jeg har haft, og det kommer jeg til at savne.
Hvis jeg var dig, ville jeg starte her – du kommer ikke til at fortryde det
Søde og dygtige kørelærer
Søde og dygtige kørelærer, samt hjælpsom sekretær. Forløbet var nemt og gnidningsfrit
Kæmpe anbefaling
Vil klart anbefale Leo’s køreskole.
Rart sted at tage sit kørekort.
Super søde og hjælpsomme:-)
Mega god oplevelse
Over all har det været en super god oplevelse hele vejen igennem. Mega gode teorilektioner, der var hyggelige og fik klædt én godt på til prøven. Dobbelt så gode køretimer med Claus, der bare fra start af fik skabt en mega fed, hyggelig og sjov stemning, som jeg helt kommer til at savne.
Og så kan kan man ikke glemme den super dejlige sekretær, Charlotte, som har hjulpet og været så sød, når jeg var lidt et problem barn.
Tusind tak for et mega godt forløb.🙏
Bedste sted
Bedste sted, hvis du ønsker mc kort!
Alle dem jeg kender, fik sin kort første gang, både teori og prøve.
Det har været rigtig godt at tage…
Det har været rigtig godt at tage kørekort her. Lærerne er søde, og gode til at lære fra sig.
Perfekt
Jeg har haft en meget god oplevelse hos Leo’s Køreskole. Undervisningen har være god, og mine kørelærere har været søde og super hjælpsomme. Jeg kan kun anbefale køreskolen til andre.
MC-kørekort, en god oplevelse
Godt forløb med Leo som kørelærer til MC-kørekort.
Leo var meget fleksibel og hele forløbet foregik i en god og afslappet atmosfære. Godt styr på teori, regler og dokumenter og gode motorcykler.
Stor anbefaling herfra
Jeg har netop i dag bestået køreprøven og jeg må sige...
Det var et fantastisk godt forløb, taget i betragtning af at jeg har været igennem et par køreskoler :))
Kan varmt anbefales
Jeg har taget kørekort til motorcykel og er yderst tilfreds! Alt var godt struktureret og planlagt fra start til slut. Undervisningen var både lærerig og humoristisk, hvilket gjorde hele forløbet sjovt og trygt. Leo udstråler ro og har en fantastisk tålmodighed – perfekt når man er ny på en motorcykel. Kan varmt anbefales!
Stor anbefaling herfra
Stor anbefaling herfra, jeg bestod alting i første hug, trods for 6 ugers pause da jeg fik en baby i mellem tiden... søde forstående kørelærer og har intet negativt at sige.
Jeg kan varmt anbefale at benytte Leos…
Jeg kan varmt anbefale at benytte Leos køreskole! Virkelig gode kørelærere og god hjælp til alle slags spørgsmål. Godt, trygt og nemt forløb.
Leo's Køreskole kan varmt anbefales
Jeg har taget kørekort hos Leo's Køreskole i Sorø og det har fra start til slut, været en fornøjelse at deltage i både undervisning og køretimer. Alt var planlagt og klar, så det var nemt at tilrettelægge efter. Der var tydelighed over betalinger og intet skjult. Underviserne var gode og behagelige både i teorien og det praktiske. Det føltes aldrig kedeligt.
Jeg følte mig fuldt klædt på både til teoriprøven og køreprøven og kom gennem begge i første forsøg. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville savne køretimerne, men det var altid hyggelige ture.
Varm anbefalelse herfra!
Jeg troede aldrig jeg ville klare at få…
Jeg troede aldrig jeg ville klare at få kørekort til bil - men takket være Leo’s køreskole og deres fantastiske måde at undervise på. Det er det i hus. Kan helt anbefale Leo’s køreskole hvis du ønsker kortet 😊😊
Mc kørekort
Kan ikke sige noget dårligt om Leos køreskole har taget mc kørekort fantastisk forløb og en go undervisning. Har aldrig siddet på en motorcykel før jeg startet her og bestod det hele første gang. De er rigtige gode til og få alle med og nybegynder.
God undervisning med plads til…
God undervisning med plads til spørgsmål og uddybning. Skønt med mulighed for at tage Mc-kort på 8 uger, uden at det bliver et vildt presset forløb.
Materiellet er forholdsvist nyt og i god stand.
En køreskole, der er anbefalelsesværdig!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.