MA Montage & Porte Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde problemer med min garageport, der har en del år på bagen. Mads guidede mig meget beredvilligt igennem med gode råd, og nu kan jeg lukke min port igen. 🤗👍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte et hus med garageporte installeret af firmaet. Det lykkedes mig ved et uheld at få porten af skinnerne og gøre en af fjedrene løs. Mærkaten på porten viste 2016, så jeg havde ikke de sto... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Garagedörrar
  2. Carport och pergola-byggare
  3. Dörrbutik
  4. Garagetillverkare

Skrivet av företaget

MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

241 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

73 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

MA Montage & Porte får 5 mulige…

MA Montage & Porte får 5 mulige stjerner, god vejledning, god service og holder aftaler!! Er meget tilfreds og vil absolut anbefale dem⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 september 2023

Hej Mette

Tak for de fine stjerner.

Det blev super flot hos dig og noget af en opgradering fra din gamle vippeport.

Vi håber du bliver glad for den nye port.

MA Montage

Perfekt produkt

Meget professionel betjening super kvalitet og fornuftig pris. Kan varmt anbefales.

15 september 2023

Hej Anders

Tak for din anmeldelse.
Det bliver super flot og stor opgradering.

Mvh MA Montage

Super service

7 september 2023

Hej Dorte

Tak for anmeldelsen.

Håber du bliver glad for den nye motor.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige fået monteret garageport

Har lige fået monteret garageport. Processen har været en fornøjelse lige fra start. Udført som aftalt. Jeg er super tilfreds. Virkelig hjælpsom 👍🏼

7 augusti 2023

Hej Ahmad

Tak for de pæne ord.

Vi håber du bliver glad for den nye port.
Nu har du i hvertfald fået en ordentlig port frem for det gamle der var sat op. Sikke en opgradering du har fået nu :)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin service

Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at være fin og arbejdsudførelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke er bortkørt efter endt arbejde. Det er dog pænt samlet og sat i poser så det er relativt lige til at gå til.

7 juni 2023

Tak for de fine ord.
Vi håber du er blevet glad for den nye port.

Excellent service

Top-notch service! Mads is a very professional guy who pays attention to the details. We had great communication and the outcome was above and beyond the expectations. Totally recommend Mads.

26 april 2023

Thank you so much :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ringede da vores port åbnede sig 10 cm…

Ringede da vores port åbnede sig 10 cm efter den blev lukket.
meget behagelig mand guidede mig gennem hele gen indstillingen af motoren, og nu virker den ubeklageligt igen. Tusind tak for god service

8 december 2022

Hej Simone

Vi står altid klar til at hjælpe :)
Godt vi fik det løst

Super service

Super service. Dejlig behagelig guide i noget jeg jo så sjældent er ude og købe.
Perfekt montering af et super godt produkt.

7 november 2022

Hej Rasmus

Tak for de pæne ord.
Vi går meget op i at holde kunden i hånden fra start til slut så vi er HELT sikker på I får det i ønsker.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak til MA Montage for levering og…

Tak til MA Montage for levering og montering af vores nye Garageport. Kan absolut anbefale MA Montage. Hurtig levering og opsætning til aftalt tid.

23 september 2022

Hej Helene

Tak for anmeldelsen.

Vi holder hvad vi lover ligesom hele forløbet hos jer :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er yderst tilfreds med det arbejde…

Vi er yderst tilfreds med det arbejde der er lavet Ps så virker alt perfekt kan godt anbefales til alle der har brug for hjælp

23 september 2022

Hej Jeanett

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at fungere som aftalt, skulle der være det mindste så giver I bare et kald.

Venlig og professionel betjening

Venlig og professionel betjening! Levering til tiden! Kun ros!

30 augusti 2022

Hej Else

Vi står altid klar til at hjælpe og vi takker også for ordren. Det blev to flotte nye porte.

- MA Montage & Porte

Kan absolut anbefales

Mads er behagelig og kompetent. Fantastisk god oplevelse hele vejen. Klar anbefaling.

8 augusti 2022

Hej Peter

Tak for de flotte ord.

Klar anbefaling herfra

Vi kan kun anbefale Mads efter at have fået installeret en port. Vi ringede til Mads for at forhøre os og fik god og brugbar information, hvorefter han kom ud og afgav et tilbud. Der er mange forskellige ting man skal tænke over ifm installering af port, når man har en gammel garage, og han forklarede om alle de forskellige muligheder og overvejelser og afgav et letforståeligt tilbud som i øvrigt holdt. Forinden havde vi haft en elektriker ude som han også havde snakket med jvf hans vejledning. Vi var meget i tvivl om hvad vi skulle vælge, og ringede utallige gange og ændrede mening - og fik god service hver gang. Porten blev installeret som aftalt uden problemer og vi er meget tilfredse. Kæmpe anbefaling herfra :)

26 april 2022

Svar från MA Montage & Porte

Mange mange gange tak for den pæne anmeldelse.
Vi går meget op i at holde kunden i hånden så I får den helt rigtige løsning OG i er helt sikker på også hvad i får leveret. Derfor grundig gennemgang er meget vigtigt for os. Så plejer det give pote i den sidste ende :)

Tak tak tak.

- MA Montage & Porte

Tak for den bedste service

Tak for den bedste service

Ringede til MA Montage for at få to nye garageporte. Alt leveret til tiden og vi har fået de flotteste nye porte.

8 april 2022

Hej Malan

Tak for de mange stjerner

Håber du bliver glad for de nye porte.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid god service og kvaliteten får du…

Altid god service og kvaliteten får du ikke bedre end ved Mads

29 mars 2022

Hej Frederik

Tak for anmeldelsen.

Håber du bliver glad for de flotte porte.
Ser frem til i får bygget garagen i sommerhuset så får vi sat et par flotte porte i der oppe os.

Rigtig god oplevelse

Det var både professionelt og hyggeligt. God til at finde de rigtige løsninger på en "skæv" garage. Kan varmt anbefales.

10 februari 2022

Hej Kenneth

Tak for de flotte ord.

Altid hyggeligt, vi løber alle problemerne også hvis det er lidt skævt :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.