Jeg købte et fuld-højde køleskab til drikkevarer hos Gastro Danmark. Rigtig pænt. Det blev leveret dagen efter bestillingen. Så det var helt perfekt. Kølekabet larmer desværre lidt mere end... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har købt maxima mm22 kødhakker og da jeg havde set den billigere på nettet ringede jeg til Jakob og inden samtalen var slut havde jeg fået den væsentligt billigere end den i forvejen rimelige... Se mer
Företaget har svarat
Vi vil takke for en god service mht. bestilling af 4 køleskabe til Bar og butik. Vi var lidt i tidskneb, og fik endda lidt rabat oveni :-) Hurtig levering, samt en meget hjælpsom vognmand, der leve... Se mer
Företaget har svarat
Det var super nemt at handle i webshoppen. Varen blev leveret hurtigere end lovet og emballeret forsvarligt så varen ikke havde lidt nogen form for skade under transporten. Chancerne for at jeg en a... Se mer
Företaget har svarat
Gastro Danmark er en dansk leverandør af professionelt køkkenudstyr til restauranter caféer kantiner hoteller og andre travle køkkener. Hos os finder du de vigtigste produktgrupper samlet ét sted inden for køl og frys opvask maskiner og tilbehør så du hurtigt kan vælge det udstyr der passer til din hverdag. Vi har eget lager i Danmark og mange varer kan leveres hurtigt. Du kan også vælge afhentning i Ishøj. Det giver dig både fleksibilitet og tryghed når du handler hos os. Vi tilbyder betaling med kort mobilpay bankoverførsel EAN faktura og leasing så det er enkelt at handle uanset om du driver et mindre eller større køkken. Hos Gastro Danmark lægger vi vægt på ærlighed klare aftaler og personlig service. Vi fokuserer på robuste løsninger der kan holde til den daglige drift så du kan koncentrere dig om gæsterne og få hverdagen i køkkenet til at fungere.
Industrigrenen 21, 2635, Ishøj, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Great service fast delivery they will be my forever supplier
Maskinen som vi købte blev leveret til den tid som de beskrev. Kvaliteten var som vi forventede. alt var perfekt.
Venlig hilsen.
Helge Madsen

Svar från Gastro Danmark
God rådgivning til projektering af sag samt hurtig udrykning kan klart anbefale

Svar från Gastro Danmark
Lækre produkter i super kvalitet.
Meget tilfreds.
Birgit Villadsen.

Svar från Gastro Danmark
Useriøst firma. Havde ved en fejl bestilt et køleskab med låger istedet for skydelåger.
Var indforstået med at betale for ombytning men enhver dialog om ombytning blev kategorisk afvist.
Såkaldte “lagervarer” er blot noget de bestiller hos leverandør og ikke kan returnere.

Svar från Gastro Danmark
Vores køleskab var stået af.
Fra vi bestilte et nyt til det var leveret gik der under en dag.
Fantastisk service.

Svar från Gastro Danmark
Generelt en god oplevelse med virksomheden. Det lille ekstra er at de har en aftale med deres chauffør. At han lige ringer inden han kommer med varen.

Bestilte pålægsmaskine
Havde den dagen efter.
Super hurtigt

Svar från Gastro Danmark
Dejlig overskuelig hjemmeside, hurtig levering og et produkt af høj kvalitet - Jeg er fan

Svar från Gastro Danmark
Vi havde problemer med nogle køleskabe som ikke fungerede optimalt. Gastro tilbød at sende en tekniker som hurtigt lokaliserede problemet og sendte en ny tekniker ud med reservedele dagen efter.
Fantastisk service og vi mistede slet ikke nogle råvarer og produkter fordi servicen gik stærkt.
Mange tak Gastro

Svar från Gastro Danmark
Vi modtog vores produkt indenfor 2 hverdage, hurtig levering og meget forsvarlig indpakket.
Ikke sidste gang vi handler her.

Svar från Gastro Danmark
Har købt pander og køkkenudstyr hos Gastro Danmark, og kvaliteten er helt i top. Produkterne er solide, fungerer perfekt i hverdagen og lever op til forventningerne. Hurtig levering og god service. Kan varmt anbefales!

Svar från Gastro Danmark
Jeg vil gerne dele min oplevelse med Gastro Danmark, som vi har benyttet til at udskifte i vores Hotel køkken I Helsingør. Vi havde behov for nye køleskabe og frysere samt industriopvaskemaskine og industri vaskemaskiner – alt sammen udstyr, der er afgørende for, at vores daglige drift fungerer optimalt.
Fra start til slut har vi været imponerede over den professionelle service og den hurtige levering. Bestillingen på hjemmesiden var enkel og overskuelig, og vi kunne hurtigt finde de produkter, vi havde brug for. Det, der virkelig imponerede, var, at vi modtog alt vores udstyr allerede 1,5 dag efter bestillingen – det er hurtigt, når man taler om store maskiner og apparater til et professionelt køkken!
Alt udstyr blev leveret uden problemer, og det var i topkvalitet – præcis som lovet. Gastro Danmarks levering var punktlig, og deres kommunikation undervejs var klar og præcis, hvilket gav os ro i sindet under hele processen.
Alt i alt har Gastro Danmark leveret en fremragende oplevelse, og vi vil bestemt handle hos dem igen, når vi har brug for nyt udstyr til køkkenet. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter pålideligt og kvalitetsudstyr med en service, der er ud over det sædvanlige

Svar från Gastro Danmark
Superhurtig ekspedition. Vi modtog køleskabet dagen efter vi havde bestilt det.
Mathea Jensen.

Svar från Gastro Danmark
Vi modtog køleskabene indenfor 2 hverdage, så hurtig levering.
De var nemme at sætte op og til.
Vi er meget tilfredse med produkterne

Svar från Gastro Danmark
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.