MA Montage & Porte Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde problemer med min garageport, der har en del år på bagen. Mads guidede mig meget beredvilligt igennem med gode råd, og nu kan jeg lukke min port igen. 🤗👍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Garagedörrar
  2. Carport och pergola-byggare
  3. Dörrbutik
  4. Garagetillverkare

Skrivet av företaget

MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

241 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

73 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte et hus med garageporte…

Jeg købte et hus med garageporte installeret af firmaet. Det lykkedes mig ved et uheld at få porten af skinnerne og gøre en af fjedrene løs. Mærkaten på porten viste 2016, så jeg havde ikke de store forhåbninger om at komme i kontakt med den oprindelige installatør. Til min overraskelse var hjemmesiden stadig aktiv, og jeg fik svar meget hurtigt.

Jeg skrev til dem fredag aften, og mandag morgen var alt allerede fikset.

Tak igen, Mads!

13 maj 2026

god service

god service, altid

22 april 2026

Hej Poul Erik

Tak for anmeldelsen og det gode samarbejde igennem mange år nu efterhånden

God sommer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionelt, effektivt og til aftalt tid.👌🏻

Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”.

Mads gav skinner og port lidt “kærlighed” og porten kører nu igen som var den ny.

100% anbefaling af MA montage og porte.

23 april 2026

Hej Ronnie

Tak for anmeldelsen og henvisningen også til naboen :)

Du har en håndsender til gode til næste gang vi ses, det er ikke glemt :)

God sommer til jer.

Effektiv og imødekommende

Er enormt imødekommende, hjælpsom med at finde det helt rigtige man ønsker af garageport, nem at få kontakt til når man har yderligere spørgsmål, og til sidst udfører arbejdet hurtigt og effektivt, med min personlige oplevelse af at få opgaven løst, synes jeg 5 stjerner er helt på sin plads.

15 april 2026

Hej Dean

Tak for anmeldelsen.

Det blev en super flot ny port i fik der i stedet for den gamle som var bygget sammen af en "Ole opfinder" Og du fik ros fra konen så alt er godt :)

Tak for ordren.

God sommer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Du er hurtigt fremme for at læse opgaverne og handlekraftig

Du er hurtigt fremme efter at der er etableret kontakt.
Resultatorienteret og handlekraftig i forhold til problemerne.
Altid god oplevelse

13 april 2026

Hej Torben

Ja det var en god dag du lige fandt mig på når jeg var på din vej alligevel fordi du havde henvist så helt klart fortjener din port også lidt kærlighed :)

Tak igen for henvisningen til overboen.
God sommer til her i Hørsholm.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fik en regning på besøg

Fik en regning på besøg, man kan da ikke regne med
accept på en port, før der er givet tilbud.

19 december 2025

Hej Gerd

Tak for din anmeldelse – også selvom den kommer her 5-6 måneder efter mit besøg hos dig.

Du modtog et mundtligt tilbud pr. telefon på baggrund af et fremsendt billede, og den pris accepterede du. På den baggrund kom jeg forbi til en kontrolopmåling på jeres adresse inden igangsættelse.

På mødet ønskede I yderligere tømrerarbejde udført, herunder udskiftning af udvendige træplader på fronten af jeres garage samt opbygning af en ramme. Jeg kontaktede min tømrer på stedet, gennemgik opgaven og indhentede en pris på det ekstra arbejde.

Alt blev gennemgået og specificeret i tilbuddet, og prisen på selve porten var den samme som oplyst telefonisk. Når der ønskes mere arbejde end blot udskiftning af skydeporten, vil den samlede pris naturligvis blive højere.

Jeres eksisterende skydeport kunne ikke køre, da jeg ankom, men jeg fik den til at fungere igen, så I kunne bruge den midlertidigt.

Da du efterfølgende valgte ikke at gøre brug af tilbuddet, blev der fremsendt en faktura for besøg, en servicetime med kørsel for den udførte opgave. Denne blev betalt uden indsigelser med det samme.

Jeg står ved både forløb og fakturering.

Og jeg noterer mig, at du nu – 5-6 måneder senere – har valgt at dele din oplevelse her.

God service og flot udført

God service og flot udført

25 mars 2026

Hej Martin

Tak for anmeldelsen og de mange års samarbejde.
Ser frem til næste hus i får bygget så er vi klar som altid.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kontaktede MA Montage & Porte…

Jeg blev detaljeret over telefonen vejledt om hvordan jeg skulle få den åbnet - Denne vejledning sparrede mig for et servicebesøg og derfor også en regning
Tusind tak!!!

1 april 2026

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse 🙏
Det glæder mig virkelig, at vi kunne hjælpe dig hurtigt over telefonen – og samtidig spare dig for et servicebesøg.

Du er altid velkommen til at række ud igen, hvis der skulle opstå noget.

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice! Mads var nem at få fat på og kom hurtigt ud og kiggede på vores gamle port, som var gået i stykker. Den nye port blev leveret og installeret til tiden. Vi er meget tilfredse med et færdige resultat og den vejledning vi fik undervejs. Kan varmt anbefales.

24 mars 2026

Hej Emilie

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme anbefalinger 🙏
Det glæder mig at høre, at både processen, leveringen og det færdige resultat lever op til jeres forventninger.

I er altid velkomne til at tage fat i mig igen, hvis der skulle blive brug for det.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Håndværk fra øverste hylde en fornøjelse.

Super god service, kan deres kram og er virkelig skarpe specialister. Dygtige håndværkere, levere som aftalt og mere til.

17 mars 2026

Hej Peter

Tusind tak for de flotte ord og din anmeldelse 🙏
Det sætter vi stor pris på! Det glæder mig, at du er tilfreds med både håndværket og servicen.

Du siger bare til, hvis vi kan hjælpe igen en anden gang.

Fantastisk service

Fantastisk service. Garageporten strejkede og ca. 2 timer senere stod Mads her. Motoren blev skiftet (og opgraderet) og nu fungerer den igen. Det må siges at være hurtig hjælp.

9 mars 2026

Hej Carsten

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at du fik hurtig hjælp, og at porten kører som den skal igen efter udskiftningen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår noget igen.

God Service…

God service og vejledning i hvordan vi bedst fik sat vores garageport op

27 februari 2026

Hej Anne & Jørgen

Tusind tak for jeres anmeldelse 🙏
Det glæder os, at I er tilfredse med både servicen og vejledningen omkring opsætningen af jeres garageport.

I er altid velkomne til at tage fat i os igen, hvis vi kan hjælpe.

Professional installation

Mads was super helpful and professional, he quickly evaluated our needs and made us a great offer. The garage door arrived and was installed very quickly and hassle-free.

27 februari 2026

Hi Lulia

Thank you very much for your review 🙏
We’re glad to hear that you’re happy with both the process and the installation, and that everything went smoothly from start to finish.

You’re always welcome to reach out if you need anything in the future.

Best regards

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service hele vejen og meget…

Super service hele vejen og meget kompetent rådgivning før køb

25 februari 2026

Hej Christian

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at du har oplevet god service hele vejen og fået kompetent rådgivning før dit køb.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Hej Christian

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige og præcise levering.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.