Pakiet 24 bodajże biletów do Multikina przepadł zanim jeszcze obowiązywała promocja. Zakupiłem je w maju zeszłego roku i przez pierwszy miesiąc był jakikolwiek kontakt z firmą, przysyłali kody zastępc... Se mer
Det här tycker kunderna
Robią jakaś aktualizacje w środku dnia przez co nie mogę wygenerować kodu do kina. Informacji o tym do kiedy potrwają prace niestety też nikt nie podał. Trochę się zawiodłam bo informacja o planowanej... Se mer
Nie udało się zrealizować żadnego z zakupionego bonu na bilety do kina, a zakupiliśmy na cały rok. Zero kontaktu, zero odzewu mimo wysyłanych wiadomości na podany adres do kontaktu oraz zero odzewu pr... Se mer
Pojawiły się pewne komplikacje na stronie, ale obsługa klienta okazała duże zaangażowanie i skutecznie rozwiązała problem dziękuję za pomoc.
Företagsinformation
Om Mambon
Skrivet av företaget
Ale przede wszystkim jest tu dostęp do codziennych usług, typu: fryzjerów, barberów, kosmetyczek, myjni samochodowych, lokalnych rozrywek.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zakupione na początku roku bony…
Zakupione na początku roku bony zniżkowe do Legendii nie działają. Brak odpowiedzi po zgłoszeniu reklamacji i zero kontaktu ze strony firmy. OSZUŚCI!
złodzieje i oszuści :)
złodzieje i oszuści :)
W zeszły roku kupowałem przez ich strone bilety do parku rozrywki - regulamin anty konsumencki i ogolnie juz wtedy znalazlem takie tez zagrywki ale kontakt jakis byl i koniec koncow odebralem bilety.
W tym roku powtorzylem manewr z tym, że aktualnie nie są anty konsumenccy - są po prostu oszustami (co do złodzieji to zrobie update za miesiac gdy bede mial pewnosc czy zwroca pieniadze z reklamacji).
ale wracajac do "histori" kupilem bilety, loguje sie by je odebrac - strona ma bład, nie dziala. Powtarzam probe dnia nastepnego znowu nie dziala, sprawdzam dlaczego - błąd wygenerowany specjalnie, na początku myslalem ze odpowiedzialna za to jest osoba piszaca kod strony (ktos o niskich umiejetnosciach) lecz po prawie 3 miesiacach braku kontaktu (w tym czasie pare razy mailowalem i 20+ dzwonilem) oraz sprawdzeniu opinii w internecie + blokadzie komentarzy na socialmediach - moim skromnym zdaniem mamy juz do czynienia z oszustami :) kwestie złodzieji, jak pisałem wyżej potwierdze za miesiąc; odradzam
Brak możliwości pobrania biletów
Brak możliwości pobrania biletów, wyskakuję błąd podczas pobierania Unknow error. Numery telefonów nie działają, na maila nie odpisują. Minął ponad miesiąc i zero odzewu. Dla mnie to wielka porażka.
Mambon to jest scam - poprostu ukradną Wam kase
Kupiłem paczkę voucherow do multikina. Gdy próbuje je aktywować dostaje komunikat "aktualizacja systemu" lub "system error". Telefon infolinii jest nieczynny. Czat nie odpowiada. Nie odpisuja na maile. To jest scam i skok na Waszą kase - nie ładujcie sie w to.
Oszuści nie chcą zwrócić pieniędz
Oszuści nie chcą zwrócić pieniędzy za kupony rabatowe na bilety do heliosa. Nie odpowiadają również na reklamacje.
Oszustwo - karma wróci
Nie kupujcie nic u tych oszustów. Wysyłają niedziałające kody do kina. Nie ma z nimi żadnego kontaktu od telefonu zaczynając na reklamacjach kończąc. Zwykły przekręt z biurem obsługi klienta. Osoby odpowiedzialne za ten proceder poukrywały konta na Facebooku i linkedinie, ale wszystkich już namierzyliśmy. Karma wróci szybciej niż myślicie.
Szukajcie grupy na Facebooku ,,oszukani przed mambon" najpewniej ludzie będą składać pozew zbiorowy.
Dodatkowe informacje na forum pepper
Oszuści
Oszuści. Zakupiłem bony, których nie ma możliwości aktywować, firma nie odpowiada na reklamację.
Nie kupuj "mambon"
Nie kupuj "mambon"
Fabryka Relaxu Kielce - Studio masażu, podjęłam z nimi w współprace ludzie wykupują usługi a ja za nie nie dostaje wynagrodzenia nie jestem wstanie realizować usług bez zapłaty, brak kontaktu telefonicznego oraz mailowego brak możliwości usunięcia moich usług z portalu
Oszuści
Oszuści! Brak możliwości aktywacji bonów do Majaland Warszawa - ani przez stronę, ani przez maila, ani przez infolinię, która nie odpowiada. Jednym słowem dramat. Stanowczo odradzam, sprawa zostanie zgłoszona na policję i do UOKiK.
Firma nie realizuje bonów do kina
Firma nie realizuje bonów do kina. Brak reakcji na wiadomości przez chat. Złożona reklamacja. W podobnej sytuacji duża ilość ludzi - polecam znaleźć grupę pokrzywdzonych w popularnym serwisie społecznościowym.
Bony nie działają
Bony nie działają. Zgłosiłam reklamację z prośbą o zwrot pieniędzy mailowo i przez formularz. Brak zwrotu. Brak odpowiedzi. Zero kontaktu z firmą. Wcześniej nie miałam z nimi problemu.
Brak możliwości aktywowania bonów
Kupiłam bony do Legendii i pakiet bonów do Heliosa. Od kilku miesięcy nie mogę ich aktywować. Odsyłają do formularza reklamacyjnego i twierdzą że rozpatrzą przez 14 dni. Moje reklamacje z kwietnia do dziś nie zostały rozpatrzone.
Kupilem bony do kina
Kupilem bony do kina. Uzylem moze 6 razy ale potem juz nie dzialalo. Nie odpisuja na zgloszine problemy nie zwracaja pieniadz. Zgloszone bedzie na policje. OSZUKUJA.
Oszusci. Bonow nie mozna aktywowac
Negatywna opinia. Oszustwo. Strona dalej sprzedaje bony. Trust pilot na glownej pokazuje pozytywne opinie. Dlaczego?
Oszuści,
Zakupiłem 8 biletow za kilkaset złotych i nie aktywowali od 3 miesięcy
Bilety do Helios nie działają uwag Oszustwo
Kupiłem 22 bilety do Heliosa.Wykorzystałem 3 bilety. Teraz oczywiście nie można biletów aktywować. Nie ma kontaktu z firmą telefonicznego oraz mailowego. Na złożoną reklamację również nie ma odpowiedzi oraz nie otrzymałem zwrotu gotówki który powinien wpłynąć do 14 dni roboczych.
Jednym słowem OSZUSTWO!!!!!!!!!!
Polecam w 100% unikać Mambon !!!!!!!!!!!!!
Kupiłam 22 bilety do Multikina
Kupiłam 22 bilety do Multikina. Wykorzystałam 3 bilety. Teraz oczywiście nie można biletów aktywować. Nie ma kontaktu z firmą telefonicznego oraz mailowego. Na złożoną reklamację również nie ma odpowiedzi oraz nie otrzymałam zwrotu gotówki który powinien wpłynąć do 14 dni roboczych.
Jednym słowem OSZUSTWO!!!!!!!!!!
Polecam w 100% unikać Mambon !!!!!!!!!!!!!
Nie mogę odebrać biletów które…
Nie mogę odebrać biletów które zakupiłem po raz drugi "unknown error"
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.