Mambon Omdömen

1 133
TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pakiet 24 bodajże biletów do Multikina przepadł zanim jeszcze obowiązywała promocja. Zakupiłem je w maju zeszłego roku i przez pierwszy miesiąc był jakikolwiek kontakt z firmą, przysyłali kody zastępc... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Robią jakaś aktualizacje w środku dnia przez co nie mogę wygenerować kodu do kina. Informacji o tym do kiedy potrwają prace niestety też nikt nie podał. Trochę się zawiodłam bo informacja o planowanej... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie udało się zrealizować żadnego z zakupionego bonu na bilety do kina, a zakupiliśmy na cały rok. Zero kontaktu, zero odzewu mimo wysyłanych wiadomości na podany adres do kontaktu oraz zero odzewu pr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pojawiły się pewne komplikacje na stronie, ale obsługa klienta okazała duże zaangażowanie i skutecznie rozwiązała problem dziękuję za pomoc.

Företagsinformation

Om Mambon

Skrivet av företaget

MamBon to platforma posiadająca bony oraz vouchery do:
  • parków rozrywki,
  • salonów kosmetycznych,
  • gabinetów masażu,
  • kursów i szkoleń online oraz stacjonarnych,
  • szeroko pojętej rozrywki, np. off-road, parków trampolin, salonów VR, escape roomów,
  • i wiele, wiele więcej!
  • Ale przede wszystkim jest tu dostęp do codziennych usług, typu: fryzjerów, barberów, kosmetyczek, myjni samochodowych, lokalnych rozrywek.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
    2 stjärnor
    1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 133)

22 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Oszuści

Oszuści. Nie mam możliwości realizacji bonów. Kontakt zerowy. Omijać szerokim łukiem. Nie dajcie się nabrać to poprostu złodzieje.

22 juli 2025

SCAM!!!!!!!!!

SCAM!!!!!!!!!

Ich strona nie działa. Brak możliwości wygenerowania bonów.

Zerowy kontakt odnośnie wsparcia/supportu w celu aktywacji bonów/zwrócenia pieniędzy.

21 juli 2025

Brak realizacji bonów.

Brak realizacji bonów.
    Firma nie zwraca środków od 05.2025. Wysłane dwa formularze zwrotu, brak odzewu!

Zamówienie 125336022025

Nie polecam, będę się zgłaszał do organów ścigania.

22 juli 2025

Oszustwo

Oszustwo, brak możliwości aktywacji zakupionych biletów do kina. Firma nie odpowiada na maile. Sprawa trafiła do UOKiK i na policję.

19 juli 2025

Oszuści

Oszuści, kupiłam bony do Suntago, nie można ich aktywować. Automat wysyła formularze reklamacyjne, ale pieniędzy nikt nie wypłaca w ramach zwrotu od kilku miesięcy

19 april 2025
    Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Brak możliwości aktywacji bonów

Kupiłem dwie partie bonów. Przez pierwsze miesiące nie miałem problemów, jednak obecnie od kilku dni nie mam dostępu do żadnego z nich. Support na czacie nie daje odpowiedzi. To sprawa dla UOKiK.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Brak możliwości aktywowania bonów do…

Brak możliwości aktywowania bonów do kina. Obsługa klienta o ile początkowo odpowiadała na massangerze w miarę szybko, tak teraz już olewa sprawę. Kontakt mailowy, pierwsza odpowiedź w przyzwoitym czasie a następnie jak mają podać kody to już cisza. Ogólnie wygląda jak piramida

7 juli 2025

Problem z kinem Helios w Mambon.pl

Firma mambon.pl przestała wydawać bony do kina Helios.
    W moim przypadku wszystko było OK w połowie marca.
    Teraz nie mogę zatwierdzić bonów od 23.06.2025
    Nie ma żadnego odzewu ze strony firmy na moje pytania i prośby o bony wysyłane na adres info_at_mambon.pl

11 juli 2025

Nie polecam, oszuści

Strona funkcjonowała bez zarzutu do czerwca. Od tego momentu kontakt z obsługą całkowicie się urwał – reklamacje pozostają bez odpowiedzi, a na zwrot pieniędzy nie ma co liczyć. Straciłem 10 biletów o łącznej wartości 100 zł. Patrząc na relacje innych użytkowników, którzy ponieśli straty rzędu 400–500 zł, mogę mówić o stosunkowo niewielkiej stracie.

Oszustwo

Oszustwo! Nie można wygenerować zakupionych bonów, nie można skontaktować się biurem obsługi.

5 juni 2025

Oszustwo

Oszustwo, nie oddają klientom pieniędzy, nie realizują bonów, wstawiają fałszywe, kupione pozytywne opinie

Dramat

Dramat. Aktywowałam bony ale nie dostałam biletów. 200 zł w plecy. Na maila nie odpisują ani nie odbierają telefonu.

10 juni 2025

Strata pieniędzy

Wydałam 200 zł na wejściówki do Multukina. Wykorzystałam 4 bony od stycznia do marca. Od dwóch miesięcy nie mogę zrealizować kodów, nie mogę dodzwonić się do konsultanta...omijać szerokim łukiem

5 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.