Maigaard Fertilitetsklinik Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We had an amazing experience with Maigaard from start to finish. From the first phone call with them after a lot of research, we decided to choose this clinic purely because we got a good feeling abo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Etter en kronglete fortid med flere aborter og flere forsøk i Norge tok vi kontakt med Maigaard i Århus juni 2025. Vi ble gravide på første forsøk og det velskapte barnet ble født i april 2026. Har ik... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter mange mislykkede forsøg i det offentlige, og et fertilitetsforløb på 1,5 år uden en eneste positiv graviditetstest, kontaktede min mand og jeg Maigaard i Aarhus i februar 2025. Vi fik et svar... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

The staff at Maigaard is wonderful and kind, however, there are serious problems with their treatments. We received no information on assessment of sperm quality until the final report despite asking.... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Fertilitetsklinik

Skrivet av företaget

På Maigaard Fertilitetsklinik, både i Aarhus og Odense, får du kyndig hjælp og vejledning til at blive gravid. Vores team består af erfarne læger, dygtige bioanalytikere og professionelle sygeplejersker. Udover menneskelig omsorg og forståelse for jeres situation, tilbyder vi ekspertviden og moderne udstyr for at opfylde jeres drøm om en familie i trygge rammer. Ufrivillig barnløshed kan skyldes mange årsager, hvilket kræver specialiseret viden for at tilpasse behandlingen nøjagtigt til jeres behov. Videnskaben udvikler sig hurtigt inden for fertilitetsbehandling, og hos Maigaard er vi altid opdaterede for at give jer de bedste muligheder. Vi var først i Skandinavien til at bruge et embryoskop, som gør os i stand til præcist at vælge de sundeste æg for øget graviditetschance. Alle behandlinger indebærer brug af embryoskop uden ekstra omkostninger for jer. Med tilføjelsen af IMSI-teknologi kan vi endnu mere sikkert udvælge de bedste sædceller for yderligere at forbedre graviditetschancerne. IMSI kan ikke anvendes i alle tilfælde, men vi vil diskutere mulighederne med jer. Kontakt os på +45 86 10 13 88 (Aarhus) eller +45 65 91 44 48 (Odense) for et uforpligtende møde og lad os hjælpe jer nærmere jeres familiedrøm.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Endelig et lille mirakel

Efter 13 år lykkedes endelig at få et lille mirakel. 10 år i det offentlige system, viste at det var 100% den rigtige beslutning at skifte til Maigaard.
De har klaret alle udfordringer rigtig godt. Der har ikke været en finger at sætte på servicen.

27 juni 2025

Kære Belinda

Tak for jeres anmeldelse – og stort tillykke med jeres lille mirakel.

Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse hos os, og at skiftet til Maigaard har føltes som den rigtige beslutning. Vi ved, at vejen har været lang for jer, og vi sætter stor pris på jeres tillid gennem forløbet.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – det betyder meget.

Kærlige sommerhilsner

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Føler mig snydt for et optimalt forsøg

Denne anmeldelse er baseret på min oplevelse i mit sidste forløb, hvor en ny læge er kommet til.

Her bliver der planlagt ægudtagning (min fjerde ægudtagning) efter kun én scanning, hvilket jeg kommenterer på, men må lægge min lid til, at det ved hun bedst. Tidligere har jeg fået minimum 2-3 scanninger, før man har planlagt ægudtagning – med kommentaren om, "at man ikke tager chancer med så dyre forsøg". 8 æg bliver taget ud til befrugtning (en mere smertefuld ægudtagning end de 3 tidligere), og dagen efter bliver jeg ringet op af laboratoriet, der fortæller mig, at der kun er ét befrugtet æg. Da jeg spørger, hvordan det kan være, der denne gang er så dårligt et resultat, svarer de "at det simpelthen ser ud til, at æggene ikke har været modne nok". For mig at se, er det jo netop dét, der er essensen i et kunstigt befrugtningsforløb, og det man betaler for til en privat praksis – man venter til æg er modne nok, man venter til slimvæggen er tyk nok osv..for at skabe de mest optimale forudsætninger.

Da jeg efterfølgende snakker med lægen om det, siger hun selv, at hun "set i bakspejlet nok skulle have givet dem et par dage mere" og at "nu er hun blevet den erfaring rigere" – hvortil jeg svarer: At det kan hun ikke, på min bekostning/regning – her mener jeg både pung, krop og sind.

Jeg betaler alt selv, skal det lige siges og har lagt min. 110.000-120.000 kr. hos Maigaard.

Jeg føler mig snydt for et optimalt forløb, og for første gang oplever følelsen af utryghed, og at man ikke bliver passet på. Efter flere snakke frem og tilbage, er det endt på, at der ikke kompenseres for det fra Maigaards side.

Jeg har valgt at blive mit forløb ud hos Maigaard, fordi jeg ikke kan overskue opstart et nyt sted, med nye mennesker – sygeplejeskerne hos Maigaard er så dejlige <3 Og så håber jeg, at jeg kan genfinde trygheden og roen i sidste del af mit forløb.

27 juni 2025

Kære Eva

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft en følelse af utryghed og ikke oplevede, at dit forløb blev håndteret optimalt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, nogen af vores patienter skal have – særligt ikke i et forløb, som både følelsesmæssigt og fysisk er så krævende.

Du beskriver et konkret forløb med en læge, hvor planlægningen af ægudtagning og det efterfølgende resultat ikke levede op til dine forventninger.
Vi forstår og anerkender din frustration, og det gør os ondt, at det har påvirket din tillid og oplevelse hos os.
Vi kan af hensyn til vores tavshedspligt ikke kommentere på den specifikke situation.
Vores IVF resultater lægger kontinuerligt over landsgennemsnittet og det kræver dagligt mange lægelige skøn.
Samtidig vil vi gerne nævne, at rigtig mange patienter er utroligt glade for personalet hver i sær selvom der er enkelte der særligt knytter sig til enkelt personer og i sjældne tilfælde det modsatte. Det gør det naturligvis ikke mindre vigtigt at lytte til netop din oplevelse, og vi tager din feedback alvorligt – også som en mulighed for læring og forbedring.

Økonomien bag enhver behandling er følsom så selvom 95% af patienterne der opnår graviditet opnår det indenfor 1 kontrakt er der naturligvis nogle hvor gentagne behandlinger er nødvendige – også her er vi dækket af tavshedspligt, men anerkender at det er et vigtigt element selvom vi som læger og behandlere i dagligdagen fokuserer på den medicinske behandling og emotionelle støtte.

Vi er glade for at høre, at du har valgt at blive i forløb hos os, og vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores sygeplejersker – det betyder meget for os alle. Vores højeste ønske er, at du i den sidste del af dit forløb hos os vil genfinde den tryghed og tillid, der er så vigtig i hele denne proces.

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt direkte, hvis der er noget, vi kan gøre for at støtte dig bedst muligt videre eller du ønsker en lægesamtale.

Speciallæge Bjørn Bay | Maigaard Fertilitetsklinik

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Her er man et menneske - ikke et højt bmi!

Vi havde den bedste oplevelse med Maigaard, efter en rigtig dårlig oplevelse med det offentlige pga. BMI-regler og håndtering af os deraf. Efter ægudtagning, oplægning og ingen graviditet flyttede vi nogle af vores befrugtede æg til Maigaard. Det hele foregik under kyndig vejledning, og med den største respekt fra alle vi var i kontakt med. Vi følte os velkomne for første gang, i vores proces med fertilitetsbehandling, og oplevede ikke at vi blev behandlet anderledes end andre, på trods af højt bmi. Vi var trygge og rolige i al vores kontakt, hvilket vi tror på, gjorde en vellykket graviditet mulig efter kun én ægoplægning hos dem. Den helt store forskel var for mig, at man til scanninger ikke blev mødt med at blive vejet, som det første, når man kom ind i lokalet. Personalet hepper og tror på, at forsøget lykkes i stedet for at tale om sandsynligheden for, at man skal igennem endnu et forsøg. Det er en kæmpe forskel, når man står i sin største krise, og bare for alt i verden gerne vil lykkes. Vi er så glade for vores valg - især nu, hvor vi sidder med vores datter på 3 måneder i varmene. Vi vil til hver en tid anbefale Maigaard til andre, og vender også tilbage, når vi gerne vil forsøge os med en søskende i fremtiden.

4 juli 2024

Kære Rebecca

Tusind tak for jeres rørende anmeldelse – og stort, stort tillykke med jeres lille datter! Det glæder os dybt at høre, at I har følt jer set, respekteret og trygge i jeres forløb hos os. Det betyder mere, end vi kan beskrive.

Vi ved, at fertilitetsbehandling kan være både sårbart og udfordrende – og derfor er det helt afgørende for os, at alle vores patienter føler sig mødt som mennesker. At I har mærket forskellen og følt jer støttet og troet på, betyder utrolig meget for hele teamet.

Vi er taknemmelige for den tillid, I har vist os – og vi ser meget frem til at tage imod jer igen, når I kommer tilbage for at give jeres datter en søskende.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Yderst professionelle, imødekommende og tillidsfulde

Fuldstændig fantastisk, imødekommende, omsorgsfulde, tillidsfulde og ikke mindst professionelle ansatte ved Maigaard Odense🫶🏽 Vi blev hørt med en forståelse af vores situation ved første opkald til Maigaard Odense, inden vi overhovedet vidste om det var det vi skulle, eller om de kunne hjælpe os med at få vores drømme barn. Yderst professionelle og trygheden kom med det samme. Aldrig har jeg følt mig mere tilpas / almindelig med min pcos, end da vi snakker med det fantastiske team derinde.

Lige fra start til slut, klar plan, kæmpe tryghed og ikke mindst, var det bare at “slappe af” og lade dem rådgive og bestemme hvad der skulle ske. Der gik ikke mere end én insemination, efter rette behandling, så stod vi med en positiv test og nu en sund og rask pige på lige knap 8 måneder gammel🫶🏽

De gør sig umage og hiver gerne ind til en ekstra scanning ( som i øvrigt er med i prisen ) for at være sikker på, at ægløsning/inseminationen kommer til at være på det helt rigtige tidspunkt.

Vi turde aldrig drømme om sådan et forløb eller behandling, som vi har fået.

Vi kan i den grad anbefale Maigaard Odense og deres utroligt dygtige ansatte. Vi kommer gerne tilbage, hvis vi skal bruge hjælp igen.

Tusind tak for jer🫶🏽

28 oktober 2024

Kære Camilla

Tusind tak for jeres utroligt flotte og rørende anmeldelse. Det varmer os dybt at læse, hvordan I har oplevet forløbet hos os – fra første opkald til I nu står med jeres lille pige i armene.

At blive beskrevet som “yderst professionelle, imødekommende, omsorgsfulde og tillidsfulde” er lige præcis det, vi håber på at være – og det gør os både stolte og taknemmelige, at I har følt jer set, hørt og trygge hele vejen igennem.

Vi husker jeres historie, og det glæder os inderligt at vide, at I kunne “slappe af og lade os rådgive og bestemme”, og at det gav jer den tryghed, I havde brug for i et sårbart og vigtigt kapitel. At I nu står med jeres ønskebarn efter blot én insemination, gør os både glade og taknemmelige over at have fået lov til at hjælpe jer.

Tak for jeres varme anbefaling – og ikke mindst for tilliden. Vi står her naturligvis med åbne arme, hvis I en dag får brug for os igen.

Alt det bedste til jer og jeres lille pige!

Taknemmelige og varme hilsner

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionelle og hjælpsomme i en sårbar situation.

Vi har haft en utrolig positiv oplevelse. Særligt med speciallæge Bjørn Bay. Vi fik hurtig og venlig hjælp i en akut situation.
Vi kan varmt anbefale Maigaard til andre – både for deres professionalisme og deres empatiske tilgang.

6 juni 2025

Kære NN

Tusinde tak for den meget flotte anmeldelse og for at du tog din tiden til at skrive den - det sætter vi stor pris på!

Det glæder os at høre, at I har haft en utrolig positiv oplevelse hos os - især med Bjørn, og at I fik hurtig og hjælp i jeres situation.

Tak for jeres anbefaling af Maigaard af både vores professionalisme og vores empatiske tilgang. Det betyder meget for os!

Varme somme hilsner

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

You are in the best hands...

I cannot say enough wonderful things about our experience at this fertility clinic. From the moment we walked in, the entire staff made us feel comfortable, supported, and truly cared for. The doctors and midwives are not only incredibly knowledgeable and thorough, but also compassionate and patient, taking the time to explain every step of the process in a way that put us at ease. Every staff member was attentive, friendly, and always available to answer our questions, no matter how small.

What stood out most was the personalized care. The clinic’s approach is holistic and nurturing, which made a challenging journey feel manageable and hopeful. Thanks to their expertise and encouragement, we now have our miracle baby and could not be more grateful. I highly recommend this clinic to anyone facing fertility challenges—you will be in the best hands possible!

3 juni 2024

Dear Tania

Thank you so much for your incredibly kind and thoughtful words. We are truly touched by your heartfelt review.

It means the world to us that you felt comfortable, supported, and truly cared for from the very first moment. Your words perfectly capture what we strive for every day – to offer not only medical expertise, but also compassionate, patient-centered care that helps make a challenging journey feel just a little bit lighter.

We’re especially grateful that you noticed the personalized, holistic, and nurturing approach we take. Knowing that it made a difference for you – and that it helped bring your miracle baby into the world – fills us with immense joy and pride.

Thank you again for recommending us so highly. We wish you and your little miracle a future filled with love, happiness, and good health.

Warmest regards

Dygtige og kompetente

Vi gik ved Maigaard til IVF behandling og de var rigtig søde og meget imødekommende , altid god stemning til undersøgelser/behandling. Meget dygtige folk som var åbne overfor hvad vi foreslog.
Vi opnåede graviditet og fødte en velskabt dreng

6 augusti 2024

Kære Cecilia

Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at I har oplevet os som søde og imødekommende, og at I altid har mærket en god stemning når I har været i klinikken.

Vi ønsker jer alt det bedste!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde en virkelig god og tryg…

Vi havde en virkelig god og tryg oplevelse hos Maigaard efter at have skiftet fra det offentlige. Vi følte os rummet, set og hørt og i trygge hænder. Vi følte os begge inkluderet på en anden måde end vi ellers har oplevet tidligere.

Der er svar på ingen tid online og man kan altid spørge om alt hvad man har brug for.

Stor anbefalinger herfra 🙏🏼

4 juli 2024

Kære Nanna

Tusinde tak for en flot anmeldelse og jeres store anbefaling!

Vi er så glade for at I har haft en virkelig god og tryg oplevelse hos os, efter jeres besøg i det offentlige.
At I begge har følt jer inkluderet på en måde som I ikke har oplevet tidligere, glæder os - det er netop noget af det der er virkelig vigtigt for os, når vi har par på klinikken.

Tak for jeres tillid og for at I valgte Maigaard.

Dejlige solskins hilsner

Ny Angel

En rigtig god klinik med dygtige læger og sygeplejersker

27 december 2024

Kære Shirin

Tusinde tak for din fine anmeldelse og tak for også at tage dig tiden til at skrive den - det betyder meget for os!

Det glæder os meget, at du syntes at Maigaard er en god klinik med dygtige læger og sygeplejersker.

Tak.

Oplevelse over al forventning

Blev mødt at imødekommende og super kompetent personale, som fik os klemt ind til en tid samme dag og hjalp os videre i vores forløb. Vi oplevede at blive alvorligt og at de gjorde alt hvad de kunne for at hjælpe os.

2 april 2025

Kære Simon

Mange tak for en rigtig flot 5-stjernet anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at I oplevede at blive mødt af et kompetent og imødekommende personale der også tog jer alvorligt og gjorde hvad de kunne for at hjælpe jer.

Vi ved hvor meget ventetid betyder i et sådant forløb så vi er bare rigtig glade for at vi kunne hjælp jer videre, hurtigt.

De dejligste solskins hilsner

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Maigaard var bare så trygt et sted for…

Maigaard var bare så trygt et sted for os at komme. Vi føldte os set og hørt og trygge ved at starte et forløb hos dem. Vi endte med en graviditet i første forsøg med IVF og har nu en dejlig lille dreng som bare er helt perfekt, vores lille guldæg. De varmeste anbefalinger fra os.

10 mars 2024

Kære Tanja

Mange tak for jeres flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at I følte jer set og hørt samt trygge ved at starte et forløb hos os i Maigaard.
Endnu bedre er det at høre, at I fik graviditet i første forsøg og nu har en dejlig dreng der kom af jeres lille guldæg.

Vi sætter stor pris på jeres varmeste anbefaling, tak!

Louise | Maiaard Fertilitetsklinik

En utelukkende positiv opplevelse

Vi gikk til Maigaard etter anbefaling fra en venninne. Fra begynnelsen av møtte vi helsepersonell som tok seg tid uforpliktende til å sette seg inn i vår situasjon og rådgi på en veldig nedpå måte med god forventningsstyring og realistisk holdning, noe vi ofte har savnet i tidligere prosess. Ivf prosessen er tung og det at maigaard er så flinke til å svare så kjapt på meldinger og henvendelser på alle mulige tidspunkt, gjør at man føler seg trygg, hørt og ivaretatt. Alle vi har møtt der har vært utrolig menneskelige og fine folk, og alltid med gode medisinske råd å tilby. Ingen skjulte utgifter, alt er oversiktlig og rett frem. Takket være dem har vi nå en liten, vakker gutt som gir oss så utrolig stor glede i livet. Jeg ville ikke nølt med å anbefale maigaard til andre i samme situasjon.

24 februari 2025

Kære Anna

Sikke en dejlig anmeldelse at læse, tusinde tak!

Vi er virkelige glade for at høre om jeres samlede oplevelse hos Maigaard. Det glæder os især at I har følt jer trygge og oplyst, det er nemlig utrolig vigtigt for os at vores patienter føler sig behandlet på et oplyst og realistisk grundlag.

Vi håber at I nyder jeres lille dreng og vi glæder os over at vi fik muligheden for at hjælpe jer med at opfylde jeres familie drømme.

Tusinde tak for jeres anbefaling, den sætter vi meget stor pris på!

De dejligste forårshilsner

Professionelt og støttende personale

Personalet ved Maigaard har været super støttende og professionelle gennem hele forløbet. Der har ikke været noget at sætte en finger på. Vi var uheldige at få en abort, og der greb de os og trøstede os. Forsøget efter var der hvor vores perfekte søn kom til verden. Og hans fremtidige søskende kommer også til at blive hjulpet til verden ved Maigaard.

4 februari 2024

Kære Thomas

Din anmeldelse giver os et stort smil på læberne - tak for det!
Det gør os så glade at høre, at I har oplevet os som professionelle og støttende, igennem hele jeres forløb.
Alle forløb er ikke altid lige lette og derfor betyder det også utrolig meget for os, at I har mærket at vi greb jer og efterfølgende fik en god oplevelse og kunne byde jeres dejlige søn velkommen til verdenen.

Vi er stolte af at I vil komme igen og vi vil glæde os til at byde jer velkommen, når I er klar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse ved Maigaard i…

Rigtig god oplevelse ved Maigaard i Århus. Vi havde desværre en rigtig dårlig oplevelse i det offentlige. Her greb Maigaard os fuldstændig, tog os i hånden og vi fik vores guldklump i første forsøg.

Så alle anbefalinger herfra - omend I har lidt travlt, når man er på besøg. Men vi har fået vores guldklump og været trygge i forløbet. Så de bedste anbefalinger herfra!

8 januari 2025

Kære Elina

Tusinde tak for en flot 5-stjernet anmeldelse og jeres bedste anbefalinger!
Det betyder meget for os at I har haft en god oplevelse hos os i Århus og at I føler I er blevet grebet og taget i hånden fra første besøg.
Endnu mere betyder det at vi, i første forsøg, kunne hjælpe jer med jeres lille guldklump.
Vi håber at I nyder tiden sammen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse hos Maigaard i…

Rigtig god oplevelse hos Maigaard i Odense. Vi har været trygge fra dag ét og vi er uendelig glade for den tryghed og omsorg vi altid er blevet mødt med. De mange besøg hos Maigaard endte ud i to skønne børn, det har været vores livs bedste beslutning at starte i behandling her.

20 januari 2025

Kære Natasja

Sikke en flot anmeldelse - den går varmt ind i vores hjerter.
Det glæder os at høre, at I på klinikken i Odense har følt jer trygge fra dag ét og at I har oplevet altid at blive mødt med omsorg og tryghed.

Vi takker for jeres tillid og er lykkelige for at vi kunne hjælpe jer med jeres to skønne børn.

Based on the recommendation

Based on the recommendation, we decided on the Maigaard Aarhus clinic and we have not regretted it. From the first meeting, they instilled our trust and showed great expertise and, above all, kindness. From the second attempt, with their help, we achieved our greatest wish. we got a beautiful baby girl.

19 november 2024

Dear Mirka

Thank you very much for the nice review.
We are happy that you chose Maigaard Fertility Clinic and that we were able to help you fulfill your greatest wish.
We are happy to hear how you have experienced our expertise and kindness.

Thank you for the trust.
We wish you all the best with your beautiful baby girl.

Sincerely
Louise | Maigaard Fertility Clinic

Den varmeste anbefaling herfra

Den varmeste anbefaling herfra.
Maigaard gjorde vores drøm om et barn til virkelighed.
Vi er dybt taknemmelige og vil til enhver tid vælge Maigaard igen.

19 januari 2025

Kære Lone

Mange tak for jeres varmeste anbefaling og flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at vi har kunne hjælpe jer med at gøre jeres drøm til virkelighed og vi er selvfølgelig altid klar til at opfylde flere drømme.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har været yderst tilfreds

Vi har været yderst tilfreds - meget kompetente, venlige m.m. Vores varmeste anbefaling herfra 🥰🤗

15 april 2024

Kære Lisbet

Tusinde tak for en flot anmeldelse og jeres varmeste anbefaling.
Det gør os utrolig glade at høre at I har været yderst tilfredse og oplevet teamet som meget kompetente og venlige.
Tak!

Fantastisk sted

Fantastisk service og dejligt personale, som virkelig tager hånd om en! Intet dårligt at sige om Maigaard i Århus, vi har haft den bedste oplevelse ved dem.

25 juli 2024

Kære Nanna

Tusinde tak for en flot 5-stjernet anmeldelse - den sætter vi utrolig stor pris på!

Vi er virkelig glade for at høre, at I har oplevet en fantastisk service og et dejligt personale team der har taget sig godt af jer.
At I har haft den bedste oplevelse ved os, er vi meget stolte af.
Tak!

Efter 5 år andet sted

Efter 5 år andet sted, hvor det ikke lykkes, skiftede vi til Maigaard og 3 måneder senere stod vi med en positiv test og senere en skøn lille pige❤️

13 januari 2024

Kære Sidse

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er så glade for at vi har kunne hjælpe jer med jeres skønne lille pige, efter så mange år andet sted.

Vi håber at I får den dejligste jul sammen!

Glædelige julehilsner

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.