Kunnig och trevlig personal på den positiva sidan, men betyget dras ner kraftigt pga flera felaktiga fakturor och oklarheter vad som ingår i priset. Detta är något som man önskar är tydligt från bör... Se mer
Kan verkligen rekommendera denna kliniken! Idag sitter jag här med min son och jag har Vitanova att tacka för det. De har varit stöttande, väldigt snälla och gulliga genom mina ivf:er. Kund... Se mer
Jag valde Vitanova efter att ha läst alla positiva omdömen som de har fått och kan inget mer än att instämma. Proffesionelt bemötande, ligger nära och bekvämt från tågstationen och en varm och tr... Se mer
Velkommen til vitanova.dk På vitanova.dk finder du informationer om insemination, kost, zoneterapi, akupunktur, og barnløhed.
Vester Voldgade 106, 3., DK-1552, Copenhagen, Danmark
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Kunnig personal och personligt bemötande. Vi har fått mycket bra hjälp och resultaten efter behandling, antalet befruktade ägg och att alla hittills gått att tina och återföra är så långt mycket bättre än via regionens behandlingar hemma att vi nu vågar drömma mer om att få vårt efterlängtade barn till sist.

Svar från Vitanova
Kan verkligen rekommendera denna kliniken!
Kunde fått hjälp i Sverige där jag bor men valde Vitanova för deras proffsighet och att de var väldigt tillmötesgående.
Kände mig trygg och hörd genom hela processen. Skulle jag göra om allt hade jag valt Vitanova igen utan att tveka!

Svar från Vitanova
Har gjort insemination. Väldigt nöjd. Tillmötesgående personal. Bra information, svarar snabbt på mail. Kände mig trygg och säker. Rekommenderar denna kliniken

Svar från Vitanova
professionella, personlig och snabb service och riktigt trevlig personal.

Svar från Vitanova
Så nöjd med allting från Vitanova. Fick min son tack vare dem. Rekommenderar verkligen!!

Svar från Vitanova
Vitanova hjälpte min partner och mig att bli föräldrar till våra två underbara döttrar.
Personalen är proffsiga och trevliga. Kliniken är väldigt lätt att ta sig till då den ligger när centralstationen i Köpenhamn.

Svar från Vitanova
Tack Vitanova för att ni hjälpte mig att bli mamma till den finaste lilla flicka. Tack för ert professionella bemötande, varma personal och en process som rakt igenom kändes trygg och fin.

Svar från Vitanova
Dem hjälpte oss att bli föräldrar! Kommer vara evigt tacksam för klinikens hjälp.

Svar från Vitanova
Proffsiga och trevliga. Trivsam mottagning, ett stenkast från Tivoli mitt i Köpenhamn.
Kunnig personal, hjärtlig och hjälpsam attityd.
Sitter här med min nyfödda dotter och är bara tacksam.

Svar från Vitanova
Underbar personal och fantastiskt bemötande.
Är så tacksam för att de hjälpt mig att bli mamma till världens bästa tvillingar.

Svar från Vitanova
Jag upplever Vitanova som en profesionell klinik. Kliniken ligger på gångavstånd från köpenhamns tågstation. De har bra öppettider och är väldigt flexibla och tillmötesgående. Priserna är marknadsmässiga.
Personalen är trevlig och omtänksam.

Svar från Vitanova
Proffesionelt bemötande, ligger nära och bekvämt från tågstationen och en varm och trevlig klinik.
Jag lyckades bli gravid på andra försöket med insemination och har nu en 7 månaders underbar pojke. Ska försöka bli gravid genom insemination med Vitanovas hjälp om några månader igen.

Svar från Vitanova
Rekommenderar starkt Vitanova till alla som vill få hjälp att bli gravida. Super trevlig, kompetent och lyhörd personal. Jag är jättenöjd. Lyckades bli gravid på första IVF försöket.

Svar från Vitanova
Kan inte annat än att vara nöjd, jag och min fru har fått två underbara barn med Vitanovas hjälp.
Personalen är fantastisk, tydlig och professionell!
Jag har rekommenderat Vitanova till vänner som har samma behov som oss.
//Ida

Svar från Vitanova
Vitanova har hjälpt mig att få mina två fantastiska barn. Alla som arbetar där är mycket kunniga och trevliga. Rekommenderas varmt!
Vi har fått två underbara barn med hjälp av Vitanova efter många års kämpande och misslyckade försök hos andra kliniker.

Svar från Vitanova
Jag valde Vitanova efter att flera andra oberoende kvinnor rekommenderat kliniken.
Som många andra kvinnor i Sverige var jag godkänd för assisterad befruktning i Sverige, men kön för att få påbörja behandling var jättelång. Jag ville inte vänta längre.
Efter att ha pratat med Vitanova och fått ett godkännande av Försäkringskassan att få ersättning i efterhand (ersättning för planerad vård utomlands) för min behandling var valet enkelt.
Vitanova har sen dag ett med ett glatt leende, ett genuint och familjärt bemötande tagit emot mig med öppna armar. De har inga väntetider, en mångårig erfarenhet när det kommer till behandling av kvinnor som lever med en stark barnlängtan. Priserna är halverade jämfört med i Sverige och kliniken ligger väldigt nära stationen.
Vitanova har gett mig en fantastisk dotter som nu är 8 månader gammal. I veckan fick vi även veta att vi väntar ett syskon efter första försöket som även hen kommit till på Vitanova.
Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för Vitanova och all personal som arbetar där. Ni är alla fantastiska. Tack för att ni finns och tack för att ni gett mig min fina familj!

Svar från Vitanova
Det var en trygg upplevelse att ha med Vitanova att göra och de var mycket trevliga!
Att deras klinik låg mitt i Köpenhamn gjorde det enkelt för mig från Sveriges inland att ta mig dit mellan flygen och bara över dagen.