Anlitades för flyttstäd via flyttstädning-helsingborg.nu. Ringde när de var på plats istället för innan. Bedömde huset som orimligt skitigt men skulle återkomma efter lunch för att städa, dök aldr... Se mer

Hyrde in dessa för en flyttstädning som var under all kritik. Mailade dem och fick då bekräftat att dem skulle göra om jobbet. Det dök inte upp en jäkel på vår avtalade tid och ingen hörde av sig. För... Se mer

1,6

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Som en mardröm

Jag bokade tid för flyttstäd online, dessvärre utan att kolla upp företaget först. Det var ett dyrt misstag. Först och främst avbokade de fyra gånger på rad via telefon, föreslog hela tiden en tid tre dagar framåt, vilket gjorde att jag inte hade tid att reklamera deras tjänst eftersom nycklarna skulle lämnas in till min hyresvärd dagen efter de städat. När de väl skulle komma och städa var de en timma (!) sena. När jag ringde för att fråga var de var lät det som att killen var nyvaken, även fast det var på fm. Jag skulle flytta från en relativt ren och tömd etta på bara 20 kvm, så jag nämnde att jag bara ville ha städat bakom ugn och köksfläkt. Jag frågade när de skulle vara klara och då sa de att de kunde fixa det på 3h, vilket bara det lät som för lång tid. 6,5 timma senare ringer jag och frågar vad de håller på med. Killen säger att de strax är klara. En timma senare får jag en video på när han lägger nyckeln genom brevinkastet skickat till mig. Jag åker till lägenheten, som inte är städad, snarare tvärtom. Dessutom, och detta är det sjuka, är det ett STORT HÅL i min badrumsdörr och BLODSTÄNK på väggen utanför. Jag får panik, märker knappt att det inte är städat i övrigt, ringer deras chef som svarar att den ena killen halkat och råkat skada sig själv och dörren. Badrummet är alltså mycket litet, smalt. Jag tror honom inte. I vilket fall så väljer jag att inte ifrågasätta, vågar inte. Vi kommer överrens om att jag ska bli kompenserad för dörren. Vid det här laget har jag för mycket ångest för att försöka fixa att de ska komma tillbaka och städa, utan det slutar med att jag städar allt själv. De skickar en faktura några dagar senare, som jag inte orkar bestrida utan betalar. Samtidigt pågår en diskussion via sms med chefen om hur jag ska bli kompenserad. Han föreslår att vi ska mötas och jag ska få kontanter. Jag får återigen en dålig känsla och väljer att inte svara på sista smset. Som tur är har min gamla hyresvärd inte skickat en faktura för badrumsdörren än. Men detta var inte bara en dåligt utförd städning, det var som att möta en mörk undre värld som jag aldrig blivit utsatt för tidigare, där koppleri och penningtvätt pågår. Det var känslan jag fick av detta företag. Fruktansvärt.

30 april 2025

STOR VARNING!!

STOR VARNING!!! Som så många tyvärr skriver, hade man kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det.

Jag begärde in offerter för flyttstädning på offerta och valde ett företag som hette Flyttstädning AB. Jag fick en offert på 2525kr och tyckte priset kändes skäligt. Då jag var mitt i renovering av en annan bostad så kändes första kontakten via mail som ett legitimt bolag.

Dagen kommer då de väl ska komma och jag frågar dagen innan efter tid då de ska komma då jag behöver vara på plats för att låsa upp. De återkommer med att de kommer vid cirka 11.00. Vid detta tillfälle är jag i kontakt med en på städfirman. Vid 11.28 skriver de att dem från ett annat nummer att dem har fått problem med bilen och ändrar tiden till 14.30. Vid 14.23 skriver de att de är på plats vid 15.00 och att de kan lämna nyckeln i brevlådan när de var klara, vilket jag inte gick med på.

När de väl kommer är det en ung pojk med sin mamma som kollar på lägenhetens skick och menar då att lägenheten är smutsigare än normalt- det är den inte. Och därför ville de ha 1300kr mer för att städa. Då lägenheten skulle besiktigas dagen efter förklarade jag att jag har väl inget annat val än att ta den kostnaden.

Jag gick ifrån lägenheten med en klump i magen och sökte då upp deras organisationsnummer: 559241-9229 som till min förvåning inte var Flyttstädning AB utan Magdas Fönsterputs AB och möttes av flertalet recensioner om hur folk hade blivit bedragna av detta företag.

Jag sprang tillbaka till lägenheten och begärde min nyckel och skickade ut dessa innan de hade hunnit börja städa. Jag förklarade varför och de blev hotfulla och otrevliga samt började prata på ett annat språk för att jag inte skulle förstå. Tillslut lämnade dem. Jag blockerade deras nummer och fick på kvällen ett samtal från ett annat nummer som kopplades till deras verksamhet. Kort därefter skickade de en faktura för sen avbokning och fakturan var då från Magdas Fönsterputs AB.

Jag mailade dem tillbaka och beskrev min upplevelse samt att jag invänder mig fakturan helt och hållet. Jag fick ett knackligt svar tillbaka att jag hade gjort mig skyldig till sen avbokning och att de hade kunnat ta andra jobb- dessvärre så hade de inte kunnat göra några andra jobb under tiden då de redan var väldigt försenade.

Jag kollade upp på bolagsverket om Flyttstädning AB var en bifirma till Magdas Fönsterputs AB, det var det inte. Jag har nu skickat in en anmälan till konsumentverket för vilseledande marknadsföring samt ska påbörja en anmälan till ARN då detta är under all kritik.

Jag skrev även till dem på mail och frågade om de hade anmält domänet till bolagsverket och blev återigen bemött på ett hotfullt sätt där de skrev, citat "Du ger väl inte oss en förhör med dina frågor, du ska göra en anmälan där du vill göra detboch tar vi det där..."

Hoppas fler ser detta inlägg och väljer ett seriöst städbolag istället för att få samma upplevelse som många av oss andra.

30 oktober 2025

Skulle ge 0-stjärnor om jag kunde

Skulle ge 0-stjärnor om jag kunde.
Flyttstädningen blev aldrig utförd men har trots detta fått faktura. De påstår att städningen blivit utförd trots att jag skickat bilder som uppenbarligen bevisar att INGET gjorts. De tog dessutom nyckel med sig och behöll i några dagar trots att vi kommit överens om att de skulle lägga den i brevinkastet. Jag misstänker att enda anledningen att de varit inne i lägenheten var så att de skulle kunna hänvisa till sin 14-dagars garanti, men detta gäller väl ändå endast bara om de faktiskt har städat i första hand??! Jag har skickat in till allmänna reklamationsnämnden.

Företaget jag bokade med heter Flyttstäd AB i Göteborg men fakturan kom från Magdas fönsterputs. BLUFF FÖRETAG, VARNING

29 september 2025

Scam företaget

Jag planerar att anmäla dem till Konsumentverket. Om det finns andra personer som har blivit lurade på liknande sätt kan ni kontakta mig, så lämnar vi in ett klagomål

30 juli 2025

Sämst

Googlade efter flyttstädning och hittade Flyttstädning Kävlinge via flyttstadningkavlinge.se och bokade städning med dessa då företaget vi först anlitat inte dök upp.
Därmed kollade vi inte recensioner utan vi var glada att vi fick tag på en städfirma som kunde ta uppdraget med kort varsel.
Vi fick ett pris på över telefon men när städarna dök upp ville de ha 1800 kr utöver det avtalade priset för de påstod att det var extra smutsigt vilket det absolut inte var.
Vi vägrade och sa att då får det vara. Då gick det plötsligt bra att städa till utlovat pris. Efter att de städat färdigt vilket de gjorde väldigt dåligt ville de direkt ha betalt via Swish fast överenskommelsen var faktura.
När vi sa att vi kan förvisso swisha men vi vill först få en faktura blev vi uppringda av en man som överöste mig med diverse förolämpningar som främst anspelade på att han ville ha sex med både mig och min mor (avliden 2018 men det är inte troligt att chefen var medveten om det). Han kallade mig även son till en prostituerad fast med fulare ord och sa att om jag hade varit framför honom skulle han ha slagit mig vilket dock troligen hade slutat väldigt illa för honom pga nödvärnsrätten.
Jag klickade honom. Då ringde han upp igen och fortsatte med sina förolämpningar och hot vilket jag har spelat in.
Det är nämligen olagligt att hota och att förolämpa folk…
Städarna skämdes, bad om ursäkt för sin chefs beteende och lovade att om köparen av lägenheten inte var nöjd med städningen skulle de komma tillbaka och åtgärda. En sådan garanti litar inte jag på efter ”chefens” utomordentligt oprofessionella beteende.
Kan inte rekommenderas.
Orgnr och fakturan gick till Magdas fönsterputs trots att de vid bokningstillfället kallade sig Flyttstädning Kävlinge.

13 juli 2025

Anlita ej

Varning Varning! Anlita INTE detta företag om du ska ha flyttstäd!! 1800 blev snabbt 5750 för en 2:a på grund av mer eller mindre utpressning då alla beslut skulle ske snabbt och betalning inte kunde ske på faktura som beställningen sa utan med swish direkt , då DE ansåg att lägenheten var Extremt smutsig? Ifrågasatte detta då man hyr in flyttstäd av en anledning! Men nä swisha vår nya summa eller vi drar??
Betala hellre för en tjänst du beställt än att anlita denna firma som från början av min beställning hette Flyttstädning AB?? Finns ju inte att hitta längre såklart! Har läst tidigare recensioner och håller med ! ANLITA INTE dessa . Ska kolla upp dom med Skatteverket och konsumentombudsmannen för utpressning av en tjänst kan knappast var ok ?? Speciellt när det kommer till rutavdrag!
Men som sagt tidigare! ANLITA INTE!

26 maj 2025

Sämsta skitet

Ingen bekräftelse på bokning till början. Det är andra gången jag använder mig av detta företag vid flyttstädning och ingen av gångerna har de blivit godkänt vid avflytt. Tyvärr har hyresvärd hört av sig för sent gällande garanti städningen så jag kan inte yttra mig om de. Men som flyttstädare bör man ha lite bättre koll på om de kommer bli godkänt eller ej trots att de kan vara petigt. Och jag pratar inte om 1 punkt som ej blev godkända utan de var ganska många. Nej välj annat.

31 juli 2024

oprofessionellt och bristfälligt städning

Jag anlitade en städfirma för att flyttstäda min lägenhet, men upplevelsen har varit allt annat än tillfredsställande. Vid bokning marknadsförde de sig under ett annat namn, men städarna kom från en annan stad och fakturan var från detta företag.

Städningen var under all kritik. Damm satt kvar bakom elementen, golvet var inte moppat, och ovanför hyllorna hade de inte rört. På kanter där det brukar vara smuts var det knappt städat. De påstår också att kalken i badrummet är omöjligt att få bort.

När jag reklamerade tjänsten bemöttes jag med otroligt otrevlig attityd. Deras svar var nonchalanta och respektlösa.

Jag kommer att vidta rättsliga åtgärder för att få saken utredd och kompenserad. Jag kan inte rekommendera denna firma till någon. Det är bättre att undvika dem helt och hållet om ni vill slippa huvudverk. Som tur är så är jag juriststudent och älskar att processa och kommer att gå till botten med det här.

22 juli 2024

Företaget håller på med Bluff

Företaget håller på med Bluff, blev tydligen fakturerad av dessa för ett jobb som man inte ens hade bokat.
Skickar inga fakturor förens det kommer vidare till inkasso med mer.

3 mars 2024

Oprofessionellt och opålitligt städfirma - anlita någon annan

De dåliga recensionerna om det här företaget är sanna och jag önskar att jag hade kollat dem innan jag anlitade dem. Jag bokade dem för flyttstädning och det var en katastrof! De verkar inte vara professionella städare. Jag hade ett obehagligt samtal med ägaren och krävde att de skulle komma tillbaka, denna gång skulle jag vara där. Tiden var satt till lördag klockan 9. Vid 9:15 hade ingen dykt upp. Jag ringde och killen sa att han kunde komma dit om en timme. Jag sa nej, jag hade gått upp tidigt på en lördagsmorgon bara för hans skull och han var redan 15 minuter sen. Vid 9:30 dök han upp. Jag var tvungen att peka ut varje fläck som var äckligt smutsig och ändå missade han några ställen. Hur kan någon som jobbar med städning inte se att något är smutsigt? Det säger mig att de inte är professionella. Efter att han gick var det fortfarande inte bra, men jag ville bara bli av med honom, så jag städade allt själv igen enligt mina standarder. Mitt råd är att leta efter ett seriöst företag även om de tar mer betalt.

25 april 2024

Varning för detta företag

Varning för detta företag! Bokade en flyttstädning. Städfirman kommer till lägenheten utan att ringa innan vilket de lovat och börjar direkt fotografera och säger under tiden att den inte är "normalsmutsig". De försvinner sedan från lägenheten, och deras chef som jag bokat städningen med, ringer upp mig och säger att städarna vägrar städa och om de ska göra det ska de ha betalt i förskott via svish. Det avtalade priset ändras för att lägenheten är "så smutsig". Till saken hör att lägenheten inte på något sätt var "onormalt smutsig". Ingen ny tid för städning bestäms den dagen utan de ska återkomma. När jag för sent går in på trust pilot hittar jag många missnöjda kunder som inte fått sina lägenheter städade och då avbokar jag.

Var alltså uppmärksam när du bokar flyttstäd i Lund! ((Jag hade googlat på "flyttstädning lund" för att hitta en firma och hittade ett företag på flyttstäd Lund. När jag fick ett bekräftelsemejl fanns TVÅ organisationsnummer - ett till "Dinos flytt och städ" men detta upptäckte jag för sent, för allra längst ned fanns också ett annat organisationsnummer till "Magdas fönsterputs"! så KONTROLLERA OCH LÄS BEKRÄFTELSEMEJLET NOGA. ) Jag har nu fått en faktura från "Magdas fönsterputs" som jag inte har något avtal med. Telefonnumret till båda företagen! är 073 6379908. När jag kontrollerade med Bolagsverket står två olika personer på de olika bolagen och den jag talade med som företrädde “Dinos flytt och städ” hade nyligen, samma vecka, registrerat sitt företag, men organisationsnumret gick till Oves flytt och städ, så se upp, personen registrerar kanske ett nytt företag igen, men hör på något sätt ihop med Magdas fönsterputs. Anlita ett annat om du inte vill bli blåst och få städa lägenheten själv.

20 mars 2024

Under flyttstädning

Under flyttstädning: tog sönder en badrumsspegel som de inte meddelade samt missade att städa i själva toaletten så det fick jag göra själv. Dessutom ganska otrevlig ton och skyllde ifrån sig. Hade inte rekommenderat.

28 december 2023

Professionella, snabba och noggranna

Trevligt bemötande från första sekund. Jag beställde fönsterputs med väldigt kort varsel, de ställde upp utan problem och putsade mina fönster snabbt och med perfekt resultat. Jag kommer anlita dem igen, nästa gång det är dags för fönsterputsning.

5 november 2023

Flyttstäd Falkenberg

Kontaktade för flyttstäd av min lägenhet, det kom 2 män som skötte sig exemplariskt.
Väldigt noggranna, till ett rimligt pris!
Godkänt av nya ägaren på första försöket

22 oktober 2023

Rekommenderas starkt

Jag anlitade företaget för en flyttstädning. De dök upp i tid, gjorde sitt jobb utan anmärkningar, och dessutom till ett väldigt bra pris. Absolut inga konstigheter. Rekommenderas starkt!

17 oktober 2023