Banner for Piano's Maene

TrustScore 5 av 5

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb geen piano gekocht, maar een hoofdtelefoon van Yamaha, die bij mijn digitale Yamaha-piano past. De hoofdtelefoon bevalt uitstekend. Het zit comfortabel op mijn hoofd en het geluid is prachti... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede begeleiding in de winkel bij de keuze. Goede planning en levering. Bij levering gemerkt dat nog iets bijgestemd moest worden en de dag nadien kwam iemand langs om alles mooi bij te regelen.

Företagsinformation

1. Pianoaffär
  2. Konsertsal
  3. Tillverkare av musikinstrument
  4. Uthyrning av musikinstrument
  5. Pianoreparationer
  6. Pianostämning

Skrivet av företaget

Familiebedrijf Piano’s Maene werd opgericht in 1938 door Albert Maene en Zulma Doutreloigne. Ondertussen, meer dan 85 jaar na de oprichting, is het familiebedrijf uitgegroeid tot een gezonde KMO met zo'n 90 medewerkers (waarvan 30 in Nederland) en 8 vestigingen in België en Nederland. Onze Belgische hoofdzetel bevindt zich in Ruiselede (in de omgeving van Brugge), en verder zijn er showrooms in Gent, Brussel, Antwerpen, Oud-Rekem en het Nederlandse Alkmaar, Amsterdam en Utrecht. Door ons divers aanbod, onze A-merken, onze grootte en onze kennis van de geschiedenis en toekomst van de piano, zijn we dé referentie in de pianowereld. De passie voor muziek en piano's is de voornaamste drijfveer van het team. De klant staat centraal in alles wat we doen. Direct klantencontact en gepersonaliseerde service zorgen ervoor dat de klant zich nog net evenveel koning voelt als in 1938, toen Albert en Zulma hun klanten in hun huis ontvingen met koffie en taart. Naast de verschillende showrooms, focussen we ook al van bij de oprichting op de ambacht van pianobouw. Ons atelier restaureert niet alleen waardevolle piano's en vleugels, maar bouwt ook zelf instrumenten: van replica's van historische pianofortes tot onze eigen Chris Maene Rechtsnarige Concertvleugel. Een serviceteam van meer dan 40 piano-experts vervolledigt het team en komt zowel thuis de piano of vleugel stemmen en onderhouden, als in de grootste concertzalen van België en Nederland de instrumenten stemmen voor de topconcerten.

De koning is klant, en de klant is koning!

Skrivet av företaget

Onze missie: Onze passie delen en je inspireren om piano te spelen !
Ons team van honderd enthousiaste, door piano en muziek gepassioneerde collega's in Nederland en België deelt graag zijn kennis met jou! We staan klaar om je te helpen ! Onze ervaren pianoconsultants zijn allemaal gepassioneerde en professioneel geschoolde pianisten, met kennis van akoestische en digitale piano's. Ze geven je met plezier een gepersonaliseerd advies en begeleiden je in het maken van de juiste keuze. Kom vrijblijvend langs in één van onze 9 showrooms in België en Nederland, of bezoek de webshop en chat live met een pianoconsultant.

Gratis geleverd (in België en Nederland)

5 jaar garantie op alle akoestische piano's, ook de tweedehands instrumenten.

We leveren snel, over heel België en Nederland. In onze showrooms staan meer dan 400 instrumenten speelklaar opgesteld ! Kom ze zeker ook uitproberen.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onlangs een piano gekocht bij Piano's…

Onlangs een piano gekocht bij Piano's Maene en zeer tevreden over de service! De toonzaal in Ruislede beschikt over een groot assortiment piano's. Je krijgt er de ruimte om de verschillende soorten piano's uit te testen. Je merkt meteen dat de focus niet gericht is op verkoop maar op vakkundigheid en de liefde voor de instrumenten. Bovendien zeer vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Een echte aanrader!!

4 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb geen piano gekocht

De hoofdtelefoon bevalt uitstekend.
Het zit comfortabel op mijn hoofd en het geluid is prachtig. Een aanrader!
Overigens vond ik de showroom in Amsterdam heel erg mooi en de verkoper zeer vriendelijk, behulpzaam en servicegericht.

1 april 2026

Great quality service

Fast delivery, good packaging, everything works well. The quality of the piano corresponds to what is described on the website. The sound is natural and clean, the keys are heavy.

26 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijk en deskundig advies.

Connor heeft verschillende piano's voorgespeeld en ons als startend pianospelers meegenomen in de verschillen tussen digitale piano's.En ook laten horen hoe akoestische piano's klinken, hoe toetsen en pedalen werken en hoe het binnenwerk eruit ziet en wordt gemaakt. En hij heeft met geduld vragen beantwoord van mijn 7 jarig zoontje. Dat alles maakte het een leuke en interessante ervaring waardoor we met meer kennis en plezier een piano konden kiezen.

25 mars 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Heel mooie winkel

Heel mooie winkel - te weinig info gekregen over mijn piano nl ik verschoot dat het 100 kg was bvb was mij niet gezegd.

25 mars 2026

Snel en correct

Dankzij Maene Piano kan ik verder aan mijn passie werken.
De levering van de piano gebeurde zoals afgesproken en op een correct manier.
De leveringspersoneel heeft op een vriendelijke manier de piano binnen gezet(gelijkvloers) op de gewenste plaats.

1 april 2026

Plaatsing piano.

De levering en de plaatsing van de piano door Dimitri en zijn collega (2 erg bekwame en aangename mensen) is vlekkeloos en naar volle tevredenheid verlopen.

24 mars 2026

top service!

19 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Excellent service and selection !

Very happy with the service provided by Piano's Maene and of course my Yamaha digital piano. Top class professionals, extensive selection, clear communication throughout and timely delivery. Couldn't wish for more!

20 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Coneiller très compétent et possibilité d'essayer les pianos dans le showroom

Accès au showroom est facile en raison de lemplacement du magasin. Très bon conseils du vendeur sur les différents modèles de pianos. Possibilité d'essayer tous les pianos que j'avais envisagé d'acheter. Garantie offerte par une maison sérieuse avec un magasin physique (pas internet). Je recommande fortement de venir faire un passage au magasin et de commander chez Maene plutôt que sur internet. De plus leurs prix sont très compétitifs.

3 februari 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.