God service og super pæne plakater i god kvalitet. Sisse er bare så dygtig. Har bestilt derfra flere gange og skal helt sikkert også bestille mere i fremtiden 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det här tycker kunderna
Jeg købte 2 indrammede plakater… de blev leveret lynhurtigt. Desværre havde GLS smadret begge rammer og beskadiget plakaterne (på trods af meget fin emballering og “Fragile” mærker). Jeg skrev straks... Se mer
Fantastisk god service Bestemt ikke sidste gang vi handler hos dig, god service ekstrem flotte plakater og fødselaren blev rørt over gaven pga de smukke farver Venlig hilsen Else Jensen
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Byplakater fra Madusen - Plakater fra store og små byer
Kontaktuppgifter
Danmark
- madusen.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Overholder aftalt leveringsdato
Flot produkt, personlig bekræftelse og overholder leveringsdato
God og hurtig levering
Flotte billeder og super service
Flot arbejde og kom som aftalt
Hurtig levering. En ramme var gået i stykker, der blev sendt en ny dagen efter, så super god service
Hurtig levering og flot plakat
Hurtig levering og flot design
Akustikbillede fra Madusen
Jeg har modtaget et virkelig fint akustikbillede, som samtidig er i super kvalitet. Jeg er rigtig glad for det. Madusen kan varmt anbefales.
Meget hurtig levering
Meget tilfreds og tak til Madusen for…
Meget tilfreds og tak til Madusen for god inspiration og forslag til plakater, tilpasset mit ønske.
Hurtig betjening og levering.
Hurtig levering og plakat i rigtig…
Hurtig levering og plakat i rigtig lækker kvalitet
Hurtig levering og produkterne er 100%…
Hurtig levering og produkterne er 100% som vist på hjemmesiden. Intet negativt at sige
Hurtig ekspedition
Let og hurtig levering og flot produkt
God og hurtig service
Hurtig problem fri levering :D

Svar från Madusen
Super oplevelse
Super service. Var lidt sent ude iform af gavekøb. Bestilte en plakat med ramme søndag formiddag. Søndag eftermiddag kunne jeg afhente hos Madusen. Det største problem er at vælge mellem alle deres flotte plakater.

Svar från Madusen
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.