Det här tycker kunderna
Hurtig levering, sikker indpakning og godt bestillingssystem. Alt i alt en oplevelse til topkarakterer 😊 Og hold nu op det er fedt at se sine billeder på print! Jeg er hobbyfotograf og dette er fø... Se mer
Levering lørdag, efter bestilling torsdag eftermiddag. Fine billeder, god kvalitet. Jeg bestilte dog uden rammer, da jeg synes det var for mange penge lige nu.
Verdens bedste kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Havde bestilt en plakat og en ramme via en super fin hjemmeside. Fik lynhurtig levering inkl chokolade som overraskelse 😆. Havde en bemærkning til min leveran... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos PrintOgRammer.dk flytter vi dine minder fra mobilen ind i dit hjem med få klik. Få fremkaldt dine billeder på papir eller lærred, og få dem sat direkte i rammer - klar til at hænge på væggen. ✔📸
Kontaktuppgifter
Navervej 21, 8382, Hinnerup, Danmark
- kundeservice@printogrammer.dk
- printogrammer.dk
Første gang at jeg bruger jer og en…
Første gang at jeg bruger jer og en rigtig positivt oplevelse. Resultatet var så meget bedre end jeg havde troet at det ville være, så bestemt ikke sidste gang at jeg bruger jer. Er allerede igang med at se om jeg har flere billeder der skal forstørres og i rammen.
Super flot service!
Super flot service!
Super flotte billeder!
Super hurtig ekspedition!
Super autentisk!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ FLOTTE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
fra mig
Hurtig levering og fremragende produkt!
Og hold nu op det er fedt at se sine billeder på print! Jeg er hobbyfotograf og dette er første gang jeg har printet i større størrelse 50x40 og det ser bare godt ud! 🤩
Hurtig og sikker levering
God oplevelse
Hurtig service og levering
Hurtig service og levering. Virkelig godt pakket ind. Jeg bruger helt klart samme sted igen
Bestilte en karakturtegning m.ramme.
Bestilte en karakturtegning m.ramme.
Det blev SÅ godt, samt hurtig og sikker levering!
Ringede da vejret var dårligt at de…
Ringede da vejret var dårligt at de blev forsinket med leveringen - super service og endda lidt chokolade med i pakken som plader på længere leveringstid
Flotte sorte rammer pakket godt ind…
Flotte sorte rammer pakket godt ind under forsendelse.
Bestilte en billedvæg
Bestilte en billedvæg, og opdagede at 2 af rammerne var forkert størrelse. Fik hurtigt og uden problemer leveret de 2 rammer der manglede. Super service.
Hvis du har et billede
Hvis du har et billede, som fortjener at blive printet i god kvalitet af dansk virksomhed, skal du vælge printogrammer.dk. Rammen som jeg valgte er så flot og med glas og ikke plastik. Bestillingsprocessen var let og ordren kom virkelig hurtigt. Kæmpe anbefaling herfra.
Sad lidt fast i mit produkt valg
Sad lidt fast i mit produkt valg. Christian vejlede mig til en god løsning. De vil helt klart, være mine foretrukne
Hurtig og god service
Hurtig og god service. Holder hvad de lover. Kvaliteten på deres rammer er god og solid.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.