Dont order. It is dropshipping from chinese factory with low quality goods. I ordered jacket that looks nothing like on the picture. Chargeback is the only option. Their support is just AI that wi... Se mer
Det här tycker kunderna
Zamówiłam spodnie, niestety niezgodne z opisem. Fatalne wykonanie, tania podróba. Na zdjęciu oferują zupełnie co innego niż na żywo. Firma znajduje się w Holandii a produkt zlecają odesłać do Chin na... Se mer
Szczerze mówiąc nie planowałam tego zostawiać, ale ten wełniany płaszcz wyglądał tak dobrze po przymierzeniu, że nie oddam go za nic. Ramiona leżą idealnie, co prawie nigdy mi się nie zdarza. Napisała... Se mer
Potrzebowałem zwykłej, ciepłej kurtki na co dzień i ta sprawdza się idealnie. Fason jest luźny, ale nie wygląda byle jak, a kaptur faktycznie trzyma się na miejscu, co rzadko się zdarza. Napisałem do... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dont order.
Dont order.
It is dropshipping from chinese factory with low quality goods.
I ordered jacket that looks nothing like on the picture.
Chargeback is the only option. Their support is just AI that will offer you credit. They will also offer you to send the goods back to China. Just don´t, avoid at all cost.
Chinascheiße zum Wegschmeißen
Passt bloß auf. Es gibt völlig unpassende Chinascheiße mit langen Lieferzeiten. Die Klamotten sehen aus wie ein Sack und beim Versuch des Rückversandes soll man es nach China zurückschicken, was mindestens 45 € kosten soll.
Ich warne jeden hier irgendetwas zu bestellen.
Oszustwo towar z Chin czekam na zwrot…
Oszustwo towar z Chin czekam na zwrot od listopada nadal nic!!!
Absolutely terrible experience with…
Absolutely terrible experience with Luzdu. I purchased trainers for £100 that looked nothing like the photos on the website. The quality was shockingly poor,honestly not worth more than £10.
When I contacted customer service, they kept going back and forth, offering small discounts instead of properly resolving the issue. After a lot of hassle, I finally managed to return them — only to be told the parcel was somehow “lost in transit.” I never received a refund.
Completely unacceptable service. Save your time, money, and stress. I would not recommend this company to anyone.
Zmiana bez stresu
Najbardziej podczas finalizacji zamówienia doceniłam prostotę. Żadnych losowych dodatków na ostatnim etapie, żadnych ukrytych kosztów. Kwota od początku do końca była taka sama, co sprawiło, że czułam się spokojna i pewna zakupu.
Totalne oszustwo
Totalne oszustwo. Zamiast sukienki przyszła jakaś szmatka. Brak możliwości zwrotu produktu.
Komplement już pierwszego dnia
Dostawa trwała trochę dłużej, niż miałam nadzieję, co na początku mnie zirytowało. Na szczęście informacje o przesyłce były regularne i jasne, więc cały czas wiedziałam, gdzie znajduje się paczka.
Zmiana bez stresu
Komplement już pierwszego dnia
Bezproblemowe pierwsze zamówienie
Wełniany płaszcz wygląda znacznie drożej, niż wskazywałaby na to cena. Ma czyste linie, dobry krój i w niczym nie sprawia wrażenia taniego produktu.
Skontaktowałam się z obsługą klienta z…
Skontaktowałam się z obsługą klienta z pytaniem dotyczącym dostawy i odpowiedź przyszła naprawdę szybko. Co ważne, nie była to standardowa, kopiowana wiadomość, tylko konkretna i pomocna odpowiedź.
Zazwyczaj całkowicie unikam…
Zazwyczaj całkowicie unikam newsletterów, ale tym razem zapisałam się niemal odruchowo. Okazało się, że maile są faktycznie przydatne i nienachalne. Dzięki jednemu z nich zdążyłam kupić produkt po ponownym uzupełnieniu stanu.
Jedno wielkie oszustwo
Jedno wielkie oszustwo. Nie polecam. Adres do zwrotu na Chiny. Proponują częściowe zwroty bez odsyłania produktów, po czym nie zwracają pieniędzy
Miałam już okazję nosić kurtkę przy…
Miałam już okazję nosić kurtkę przy dość wietrznej pogodzie i radzi sobie bardzo dobrze. Skutecznie chroni przed wiatrem, a jednocześnie jest wygodna zarówno podczas spaceru, jak i jazdy samochodem.
Doceniam to
Doceniam to, że opakowanie nie było przesadzone. Proste, czyste i przemyślane, bez zbędnych dodatków. Widać troskę o szczegóły.
Wszystko na stronie sprawia wrażenie
Wszystko na stronie sprawia wrażenie przemyślanego. Układ, opisy produktów, sposób poruszania się; nic nie wygląda na zrobione w pośpiechu ani chaotycznie.
Non acquistate su questo sito
Non acquistate su questo sito, la merce e di scarsa qualità, e non ti rimborsano. Sto provando a denunciarli
Przed złożeniem zamówienia przeczytałam
Przed złożeniem zamówienia przeczytałam politykę zwrotów i byłam pozytywnie zaskoczona, jak jasno została napisana. Bez skomplikowanego języka i ukrytych haczyków. Dzięki temu czułam się pewniej przy zakupie.
Po całym dniu noszenia zauważyłam
Po całym dniu noszenia zauważyłam, że materiał praktycznie się nie gniecie. Nawet po długim siedzeniu i poruszaniu się płaszcz nadal wyglądał schludnie.
Zboží koupeno v tomto obchodě
Zboží koupeno v tomto obchodě, neodpovídá nabídce.Fotografie na vebu jsou zavádějící ,cena neodpovídá kvalitě.Zboží z číny , které lze vrátit pouze na vlastní náklady zpět do Číny náklady převyšují hodnotu.Dejte si pozor nenakupupujte!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.