Luxury Living Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

This company is fantastic! Communication is excellent. It goes the extra mile to ensure total customer satisfaction. The products it sells are top quality and we are certain to purchase again. Massive... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een fantastische service. 2 lampen besteld en de leverdatum via post nl kwam ons niet goed uit, dus toen hebben jullie heel snel gehandeld en het de volgende dag zelf nog thuis bezorgd. 2 bollen... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service! Lamp die we ontvingen was een beetje beschadigd, contact opgenomen en zeer vriendelijk geholpen zowel aan de telefoon als via email. Volgende dag hadden we de nieuwe lamp terwijl we de an... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een spiegel via bo.com besteld en die bleek beschadigd. Na terugzending, snel het geld terug gekregen. Nu rechtstreeks bij Luxury Living besteld. De spiegel was nu in orde en ook goedkoper. Ondanks de... Se mer

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Wij verkopen aandachtig ontworpen producten van hoge kwaliteit die uw woning of kantoor naar een hoger niveau tillen.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Happy

Tevreden met mijn aankoop. Lampen zien er geweldig uit!

4 januari 2021

Salontafel besteld

Salontafel besteld, had paar krasjes. Contact opgenomen en direct geholpen. Heel klantvriendelijk en behulpzaam. Sommige bedrijven kunnen voorbeeld van Luxury Living nemen!

22 december 2020

Goede kwaliteit en service

Misschien iets eerder van tevoren laten weten welke dag en hoelaat jullie komen, verder prima, vriendelijke bezorger. tot een volgende bestelling!

7 december 2020

Perfect

Perfect. Snelle service, netjes levering en prachtige producten met een goede kwaliteit en leuke prijs! Kortom: SUPER ERVARING.

29 november 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super bedrijf en top service!

Super bedrijf en echt top service! We hadden al eerder 2 bol lampen besteld hier. Waar we heel blij mee zijn nog steeds. En hebben onlangs nog 2 lampjes besteld voor op onze slaapkamer en een grote hanglamp voor boven onze eettafel. We kregen 1 van de lampjes van deze grote hanglamp niet in elkaar gemonteerd, dus even berichtje gestuurd via instagram en serieus binnen 5 uur stonden ze bij ons op de stoep om te helpen! SUPER service! En echt onwijs blij met alles wat we bij deze webshop gekocht hebben. Dit soort service maak ik tegenwoordig niet vaak meer mee!

12 augusti 2020

Hi Carolijn,

Enorm bedankt voor je review! Een goede review betekent veel voor ons en houdt ons gedreven om steeds onze service te verbeteren! Veel plezier met jullie aankopen 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering en super kwaliteit

Snelle levering en super kwaliteit! Erg blij met de lampen

10 augusti 2020

Svar från Luxury Living

Bedankt voor je review, we waarderen het enorm :) Leuk om te horen dat je tevreden bent met je aankopen en veel plezier ermee!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een fantastische service.

Wat een fantastische service.
2 lampen besteld en de leverdatum via post nl kwam ons niet goed uit, dus toen hebben jullie heel snel gehandeld en het de volgende dag zelf nog thuis bezorgd. 2 bollen hadden helaas een kleine beschadiging waar ik over had gemaild en een dag later zijn jullie 2 nieuwe lampen komen brengen, die ook nog werden opgehangen. Mijn complimenten over jullie service.
Wij zijn dik tevreden en heel erg blij met onze prachtige lampen!

10 augusti 2020

Svar från Luxury Living

Hi Chantal, hartelijk dank voor je review! Dit waarderen wij enorm. Wij doen ons best om onze klanten tevreden te stellen en zijn blij om te horen dat je blij bent met onze service. Nogmaals onze excuses voor de schade bij de lampen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.