Het drop ship product uit china was veelste klein ,bij een retour wordt je gedwongen extra kosten te maken 15,- voor het zelfde product een Maatje groter . of 30% van je aankoop bedrag terug met be... Se mer
Det här tycker kunderna
Broeken kwamen uit China, maat klopte totaal niet, goedkope stof, broeken waren totaal niet wat op plaatje/website stond. Daar stond ook niet dat ze uit China zouden komen. In broek vonden we vieze pl... Se mer
Kleding set besteld heeft twee weken geduurd, kwam uit China en werd bezorgd door een mij onbekend bedrijf. Op zich gekregen zoals op de foto's stond. Hadden het besteld omdat het 100% linnen zou zijn... Se mer
Allereerst de bestelling daar moet je een maand op wachten, daarna ziet de bestelling er anders uit mooie site maar je denk dat de bestelling uit Amsterdam komt maar helaas van Temu zoveel meer moeten... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het is dat ik niet 0 sterren kan geven
Het is dat ik niet 0 sterren kan geven. Je denkt is een bedrijf in Amsterdam. Als je het wilt retourneren moet dit naar China. Ik raad iedereen aan om een melding bij ACM te maken. Want dit is misleidend en tegen de EU regels in!
Dropshippers
Na het plaatsen van mijn bestelling ontdekte ik, door de retourvoorwaarden te lezen, dat dit een dropshippingbedrijf is. Daarom heb ik mijn bestelling direct per e-mail geannuleerd, maar ik kreeg geen reactie.
Vervolgens heb ik het 06-nummer op de website gebeld, maar de voicemail bleek vol te zijn.
Daarna heb ik via het KVK-nummer de contactgegevens van de eigenaar achterhaald. Na telefonisch contact heb ik aangegeven dat ik mijn bestelling wilde annuleren. De eigenaar heeft dit direct geregeld en ik ontving vervolgens een bevestiging van de annulering en de terugbetaling van de kosten.
Opvallend genoeg ontving ik, nadat ik telefonisch contact had gehad met de eigenaar, alsnog een e-mail van een 'andere medewerker' waarin werd aangegeven dat annuleren niet meer mogelijk was. Dat vond ik een vreemde en weinig professionele manier van communiceren.
Oplichting
Oplichting, wat ze leveren is geheel iets anders dan dat ze aanbieden
Producten komen uit CH
Producten komen uit CH.
Nadat ik niet blij was met de pasvorm kreeg ik retour kosten voor eigen rekening (22 euro)
Prijzen op de website zijn het niet waard voor wat je krijgt!
Simpel weg totale oplichting.
Simpel weg totale oplichting.
Als iemand die al jaren in de IT werkt heb ik mijzelf aangeleerd altijd eerst ff reviews te checken. 1x niet gedaan en nu al enorme spijt.
Op de website presenteren ze zich als een Nederlands bedrijf. Na bestelling was ik al teleurgesteld om te zien dat het pakket uit China kwam. Maar oke, niet te snel oordelen dacht ik. Maar helaas, Ali kwaliteit, echt in alle opzichten waardeloos. Ik bestel bewust vaak in EU geproduceerde kleding, dit is tegen al mijn principes.
Om uberhaupt een retourlabel te krijgen heb je veel volharding nodig (nog niet gelukt op dit moment) en ik lees dat de kosten daarvan ook voor eigen rekening zijn.
Kortom: Dit is 100% duidelijke oplichting en de autoriteiten zouden deze webwinkel zo snel mogelijk moeten sluiten. Het is een schande. BESTEL HIER NIET!
Prima geholpen door de klantenservice
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.