5 Meget fortjente stjerner og mine bedste opfordringer til at andre mÄ finde vej til denne fantastiske buk. Luna Hobby vist de lÊser med er det mig der kÞbte en sporvogn der gik ned til det flade Lol... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Lunahobby er en super skÞn kreativ shop bÄde i forhold til webshop og den fysiske butik. Den er velassorteret, og man kan mÊrke Carstens entusiasme og tanker bag udvalget. I den fysiske shop gÄr man... Se mer
Bestilte 10 ruller satinbÄnd i forskellige farver, alle i 3mm tykkelse. Fin leveringstid, men var lidt skuffet over kvaliteten. BÄndene var rullet pÄ 4 forskellige typer spoler, nogle virkede helt... Se mer
Bestilte mine vare igĂ„r og har modtaget alle vare i dag, pluds en lille personlig hilsen OG en lille gave, som altid er en glĂŠdelig overraskelse ! đ Varene var pakket rigtig godt og alt kom frem... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Luna Hobby, er en stor hobby butik, beliggende pÄ Tigervej 17 i KÞge. Vores butik er pÄ mere end 430 m2, og vi har egen stor parkeringsplads, lige foran butikken. Vores sortiment byder pÄ alt hvad den kreative person kan Þnske sig. Lige fra Hama perler, Fimo, smykkefremstilling, 3D ark, nisse/dukke fremstilling, bÞrnekrea, alt indenfor kort og scrap, kunstartikler i hÞj kvalitet, opbevaring til krea, sÊsonvarer indenfor krea og meget meget mere. Vi har et hel team af kreative folk, kun til at inspirerer indenfor de forskellige kategorier. SÄ kom forbi vores store lÊkre butik, og lad dig inspirerer. Vi ses i Luna Hobby Tigervej 17 4600 KÞge
Kontaktuppgifter
Tigervej 17, 4600, KĂžge, Danmark
- 20955028
- info@lunahobby.dk
- lunahobby.dk
Andra tittade ocksÄ pÄ
fine varer og hurtig levering
fine varer og hurtig levering, alt som det skal vĂŠre
Virkelig dÄrlig kundeservice
Kort fortalt, Lunahobby vÊlger at lade vÊre med at svare pÄ mails, hvis de ikke er enige med deres kunde. Jeg vil ikke handle hos dem igen, og pÄ ingen mÄde at anbefale dem.

Svar frÄn Luna Hobby
Luna hobby et besĂžg vĂŠrd
Luna hobby har lidt af alt muligt og til gode konkurrence dygtige priser..
Ejeren hjÊlper altid gerne og der er altid god service og hurtig levering ved varer pÄ lager.
Bestemt et besĂžg vĂŠrd om det online eller fysisk.
Hurtig levering
Hurtig levering
Men nogle af tingene var lidt krĂžllet/bĂžjet dog ikke mere, end at det kunne redes
En god hobby forretning med godâŠ
En god hobby forretning med god service og hurtig levering. Kan varmt anbefale denne hobbybutik.
Den bedste hobbybutik
KĂŠmpe udvalg inden kort og scrapbooking. Meget hjĂŠlpsomme og sĂžde medarbejdere og ejer. Bestiller gerne vare hjem, hvis det er noget de ikke har. Klart den bedste hobbybutik .
100% tilfreds
100% tilfreds hver gang (har bestilt derfra flere gange).
Denne gang havde jeg ikke set at de havde ferie, dog fik jeg fat i en super venlig medarbejder, og fik pakken 1.5 dag efter đ trods fejlen var min
Fantastisk service
Fantastisk service, de fÄr mine varmeste anbefalinger
Fantastisk service!!
Fantastisk service!!
Det er nĂŠrmest hvad jeg har at sige! :D
Havde man kunne give bÄde butik og webshop 10 stjerner, havde jeg bestemt gjort det!!!!
Det er simpelthen et sted, man KUN kan vĂŠre glad for at handle med/hos.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.