Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 Meget fortjente stjerner og mine bedste opfordringer til at andre må finde vej til denne fantastiske buk. Luna Hobby vist de læser med er det mig der købte en sporvogn der gik ned til det flade Lol... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lunahobby er en super skøn kreativ shop både i forhold til webshop og den fysiske butik. Den er velassorteret, og man kan mærke Carstens entusiasme og tanker bag udvalget. I den fysiske shop går man... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bestilte 10 ruller satinbånd i forskellige farver, alle i 3mm tykkelse. Fin leveringstid, men var lidt skuffet over kvaliteten. Båndene var rullet på 4 forskellige typer spoler, nogle virkede helt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte mine vare igår og har modtaget alle vare i dag, pluds en lille personlig hilsen OG en lille gave, som altid er en glædelig overraskelse ! 💚 Varene var pakket rigtig godt og alt kom frem... Se mer

Företagsinformation

1. Hobbybutik

Skrivet av företaget

Luna Hobby, er en stor hobby butik, beliggende på Tigervej 17 i Køge. Vores butik er på mere end 430 m2, og vi har egen stor parkeringsplads, lige foran butikken. Vores sortiment byder på alt hvad den kreative person kan ønske sig. Lige fra Hama perler, Fimo, smykkefremstilling, 3D ark, nisse/dukke fremstilling, børnekrea, alt indenfor kort og scrap, kunstartikler i høj kvalitet, opbevaring til krea, sæsonvarer indenfor krea og meget meget mere. Vi har et hel team af kreative folk, kun til at inspirerer indenfor de forskellige kategorier. Så kom forbi vores store lækre butik, og lad dig inspirerer. Vi ses i Luna Hobby Tigervej 17 4600 Køge

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 Meget fortjente stjerner og mine…

Luna Hobby vist de læser med er det mig der købte en sporvogn der gik ned til det flade Lolland :) her med siger jeg pænt tak for en god handel og tak for en håndskreven besked.

15 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Produktet kom dagen efter jeg bestilte og lever 100% op til forventningerne.
Mange tak til Lisbeth for hurtig ekspedition.

18 mars 2026

Yndlings butik

Altid smilende og venlige ansigter. Altid god service. De har det meste til scrap, men skulle der være et produkt de ikke har i deres sortiment, hjælper de gerne med at finde det andre steder.
Jeg elsker at shoppe i butikken🫶🏻

11 november 2025

Great service…

I was looking for Lavinia stamps and find our company. I ordered 31/8/25 and received 2/9/25. Hand written thank you and sweets. Thank you

2 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Én af de få webshops man aktivt selv har lyst til at fortælle om

Der er langt i mellem webshops som jeres🫶🏽
Det er første gang jeg har bestilt hos jer. Fra ordrebekræftelsen ramte min mail og til den var afsendt: 30 minutter. Den kunne hentes i pakkeshoppen et døgn senere. 💪🏽 det er eddermame stærkt arbejde!

Det hele toppet med en håndskreven hilsen og et par bolcher.

For en ordre på 139 kr.

Vi ses igen, når behovet opstår🙏🏽

21 augusti 2025

En rigtig god oplevelse

Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Nemt at bestille. God info hele vejen igennem. Hurtig levering. Bestilte mandag formiddag og modtog tirsdag middag. Fejlfri levering med lidt til ganen og en sød hilsen. Rigtig god oplevelse.

20 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid god service og smilende…

Altid god service og smilende personale. Flot butik og har de ikke varen kan det være det er noget de vil skaffe hjem. Dejligt at se hvordan butik er vokset er kommet der sin den lå på et lille værelse på tangmosevej. Godt gået

5 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for hurtig levering og gode priser

Det var godt nok hurtig levering. Jeg bestilte 15 forskellige varer en sen øndag aften. Mandag formiddag fik jeg en mail om at det var pakket og PostNord havde været forbi og hente pakken. Tirsdag kunne jeg så hente min pakke hos "PostNord".

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Det var hurtig levering og gode priser.

19 januari 2025

Elsker at handle hos Carsten

Elsker at handle hos Carsten! Så stort et udvalg og gode priser. Ofte en masse gode tilbud.

Har der en sjælden gang imellem været et problem er han lynhurtig på mailen og med god hjælp. Jeg har efterhånden handlet her mange gange, og vender helt sikkert tilbage igen og igen. Håber også at jeg en dag får mulighed for at besøge den fysiske butik :-)

4 juni 2024

Elsker at komme hos Luna Hobby

Elsker at komme hos Luna Hobby. Man bliver altid mødt med et stort smil. De er serviceminded og spørger man om en vare, siger de altid "2 sek. Jeg slår den lige op"
Spørger man til en vare, de ikke har i sortimentet, ser de om det er noget der er sandsynlighed for at de får.
Man kan sagtens bruge et par timer i Luna Hobby.
Priserne er gode. Se laver nogle fede arrangementer. Ejeren Carsten er virkelig dedikeret til sin virksomhed og det kan man mærke. De er altid med på beatet med nyheder. Og så er deres udvalg bare stort og lækkert. 🥳😍

26 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg får altid det jeg bestiller meget…

Jeg får altid det jeg bestiller meget hurtigt, og de to gange jeg har måtte bede om hjælp hos deres kundeservice på grund af, at jeg ikke kunne få min betaling gennemført, fik jeg en yderst fin service. Jeg kan kun varmt anbefale Luna Hobby til alle. Jeg handler der jævnligt.
Mia Sandberg

24 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En service ud over sædvanlige. Luna åbner i nye kæmpe store, og flotte lokaler, jeg ser den lørdag, men mit produkt er desværre udsolgt, så det vil blive sendt til mig, når det kommer hjem. Allerede onsdag har jeg min pakke, det er jo vildt! Derudover får man en kompetent behandling, trods man er ny i denne krea verden, så er der altid en der kan forklare hvordan man gør, eller hvordan man bruger et produkt.

2 december 2023

Hurtig ekspedit

Jeg bestilte et stempel søndag aften og fik besked om det var afsendt mandag. I dag onsdag har jeg modtaget min ordre. På trods af de har annonceret med længere leveringstid er jeg fuld overrasket over deres hurtige ekspedit.

Det er ikke sidste gang jeg handler her 👍🏼

31 januari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet hos Luna Hobby et par…

Jeg har handlet hos Luna Hobby et par gange i deres fysiske butik og er altid blevet mødt med et smil og hjælpsomhed. Deres priser er konkurrencedygtige og udvalget er stort. Kan varmt anbefales :)

4 april 2022

Kanon oplevelse.

Varene var pakket rigtig godt og alt kom frem i hel stand.
Det er her jeg fremover vil bestille mine vare fra.
Tak for en god oplevelse og kanon service 💚

Sender jer hos LUNA HOBBY en hjertevarm hilsen og al lykke fremover 🙋

2 september 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lunahobby - skøn og kreativ shop…

I den fysiske shop går man altid derfra med et smil på læberne (og sjældent andet end armene fyldt med varer 😉), varme, engagement og humor møder dig fra det øjeblik du træder ind ad døren. En stemning præget af hygge og kreativitet, tid til snak - det er kendetegnende for Lunahobby.

23 maj 2021
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Satinbånd

Bestilte 10 ruller satinbånd i forskellige farver, alle i 3mm tykkelse.
Fin leveringstid, men var lidt skuffet over kvaliteten. Båndene var rullet på 4 forskellige typer spoler, nogle virkede helt nye, andre noget der lige var fundet frem fra gemmerne. En af dem kom endda med en nål til at holde båndet på plads. Dertil var en af båndene den forkerte tykkelse (6mm i stedet for 3mm)
Selve båndene havde farverne jeg havde forventet, men kvaliteten følger prisen. Noget af båndet var misfarvede pletter, og andre er snoet, krøllet eller travlet op. Længderne virker heller ikke til at passe særlig præcist.

Tilfreds til prisen, men ikke værd mere end 3 stjerner.

24 mars 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.