Zamówienie złożone, wybrana płatność z góry przelewem. I co? I nic. Brak wiadomości z danymi do przelewu, jedynie jakieś automatyczne potwierdzenie zamówienia, bez żadnych informacji o płatności. Na m... Se mer

Przejrzystość sklepu i produkty są świetne. Niestety wysyłka i jej komunikowanie to porażka. 2 tygodnie czekam na kask. Musiałem napisać 4 maile wyjaśniające że kwotę wpłaciłem już w całości i w euro... Se mer

Dobre ceny. Profesjonalne doradztwo. Bardzo szybkie mailowe informacje zwrotne. Szybkie dostawy. Szeroki asortyment. Kupowałem trzy razy. Był to zestaw uchwytu na telefon, torby wewnętrzne do kufrów,... Se mer

Zamawiałem tam kilka razy i zawsze byłem zadowolony z usług. Ich strona jest intuicyjna i łatwa w nawigacji, co ułatwia znalezienie interesujących produktów. Proces składania zamówienia jest szybki i... Se mer

2,8

Medel

TrustScore 3 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

D lock D1000

Wszystko w porządku, bez zarzutów. Nie było możliwości skorzystania z inPostu, ale DHL też się sprawdziło. Byłem poinformowany o przesyłce mailowo z numerem śledzącym zarówno przez sprzedawcę w Niemczech jak i DHL, a gdybym nie odebrał towaru, byłby do odebrania w pobliskim punkcie.

5 juli 2023

zamówiłem 28.06.2023 na stronie kask…

zamówiłem 28.06.2023 na stronie kask dostępny niestety jak się okazało nie ma go na stanie zero jakiej informacji o tym że będzie opóźnienie w wysyłce :( po rozmowie telefonicznej z konsultantem poinformowałem że jak nie wyślą do środy rezygnuję z zakupu bo za długo to trwa . Kask dotarł 07.07.2023 w nie oryginalnym pudełku (zwykłym kartonie ) słabo zabezpieczony żadnej instrukcji nic nie było NIE POLECAM

7 juli 2023

Helmet purchased to Poland

Purchasing process went very well, shipping to Poland was prepared within 2 working days. Helmet was prepared for shipping very good. Overall impression after first purchase is very positive.

24 juni 2023

Trzy tygodnie i nie mam paczki

Może i fajny wybór i dobre ceny , natomiast sklep pada jeżeli wystąpią jakieś problemy .
20.06 zamówiłem dwa kaski , dzisiaj mamy 07.07 i do tej pory ich nie mam. Dzwonię , pisze maile i zero odzewu. Dowiedziałem się od dhl Polska że prawdopodobnie miało miejsce zdarzenie drogowe i paczki zostały uszkodzone, ale to było 23.06.
Jak już wspomniałem nie mogę się z nimi dogadać , Pani konsultant z Polski wysyła notatke do Hamburga chyba i cisza .. kilka maili , kilka telefonów i dalej cisza . Sam sklep spoko , ale obsługa pozakupowa totalne dno
Nie polecam

20 juni 2023

wysyłka używanego sprzętu bez możliwości wymiany na nowy

sklep robi promocje. wysyła używany interkom. na stronie z zamówieniem nigdzie nie było napisane, że sprzęt ma być używany/powystawowy. nikt przed wysyłką nie skontaktował się ze mną czy to mi odpowiada. po kontakcie z obsługą klienta uzyskałem informację, że sprzętu nie można wymienić na nowy, nieużywany ponieważ produkt nie jest już produkowany a to co jest na magazynie jest zarezerwowane (pewnie dla klientów spoza promocji, którzy zapłacą regularną cenę). Czuję się oszukany

5 juli 2023