Jeg har lavet utallige ordre hos Louis, jeg har også været i deres fysiske butikker i Tyskland. Jeg er kæmpe fan og kan kun anbefale. Hvis jeg skal bruge noget til min mc noget gear eller reservedel... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg valgte desværre at købe en hjelm til ikke mindre end 2.600 kroner. Jeg blev ikke informeret om, at jeg ikke kunne returnere den, hvis den ikke levede op til de forventninger, jeg ha... Se mer
Købte et par mc bukser, de passede dårligt så returnerede dem, samme dag som jeg modtog dem. Kam se de er modtaget via tracking link, lam se de læser mine mails med manglende returnering af penge - m... Se mer
Købte en TOMTOM GPS Louis edition, desværre er det kun selve GPS funktion der virker. Alle features samt forbindelse til smartphones kan ikke anvendes. Fordi TOMTOM my drive App i Googleplay er ikke a... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Oplev over 55.000 produkter fra 500 mærker i mere end 85 butikker! Som Europas nr. 1 tilbyder vi dig et stort udvalg af motorcykeltøj, hjelme og teknisk tilbehør. Uanset om det er tekstil- eller lædertøj, fullface- eller flip-up-hjelme - vi har alt, hvad du har brug for. Til mekanikere har vi sliddele, pleje- og vedligeholdelsesprodukter og ekstra dele. Rejsende kan finde den rigtige motorcykelbagage, navigationsudstyr og smartphone-holdere.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Great service
Products arrived on time and were of the quality I expected I wish however there was more parts and accessories for my bike, if I could just search the parts I want and they could figure out how to get them possible with some kind of Ai search engine like a one stop shop, as it’s a jungle out there trying to find the correct parts.
Varen ok, levering med udfordring.
Varen var som beskrevet på firma hjemmeside.
Mangler mulighed for leverings sted nr to. I Danmark var jeg ikke hjemme ved Post Nords levering. Pakken blev placeret i nærmeste udleveringssted uden at jeg modtog besked om afhentning. Fandt den ved pakkesøgning på nettet.
Nem og overskuelig hjemmeside på dansk👍
Lang leveringstid.
Bestillingen kom som aftalt
Levering og service i top
Lynhurtig levering og rigtig god service efterfølgende.
(2 dage efter bestilling ser jeg samme produkt som det bestilte til en lavere pris hos en konkurrent. Louis giver et afslag i den betalte pris efter jeg henvender mig og spørger om de vil kompensere for differencen)
👍👍👍👍👍
Topcase holder Shad
Jeg bestilte 29/4 Shad kuffert sæt til min NC 750 ,får leveret kufferterne, men ikke monteringssættene der bestilt sammen med efter 14 dage kommer sættet til sidekufferter , d26/5 har jeg stadig ikke modtaget topcase sættet !
God behandling
Fungerer bare 👍
Hurtigt og venlig betjening!
Bestilling og levering gik perfekt…
Bestilling og levering gik perfekt ligesom de andre gange jeg har bestilt. Man kan dog slet ikke bruge størrelsesguidesne til Alpinestars til noget. Bukserne jeg bestilte var mindst 2 str. for små og trøjen var 1 str. for lille. Det var lidt træls at det hele så skulle retur igen. Men alt andet ved Louis er jeg super tilfreds med og det er jo Alpinestars' størrelsesguides :)
En fornøjelse
Det er bare altid en fornøjelse, at handle ved louis-moto.dk
Har efterhånden bestilt en del små ordre og et par lidt større.
Alt ok - som altid
Log ind, klik på min MC, og så får du alle dele der passer på den.
Delene er altid på lager, og til den pris jeg vil betale.
Levering til fair pris, og leveret inden for 3 hverdage.
What not to like ?
Som altid får man den rigtige vare til…
Som altid får man den rigtige vare til den rigtige pris. Helt perfekt
Havde nogle problemer med at anvende…
Havde nogle problemer med at anvende mit gavekort på 100euro. Skrev til kundeservice og beskrev problemet. Fik beskeden lav ordren og send bagefter informationer fra gavekort samt din ordre og vi refunderer beløbet. 2 dage efter jeg havde gjort det var pengene på min konto. Jeg er super tilfreds med deres service 😊
Har hurtigt fået hvad jeg har bestilt.
God service ved fejl
Fik ved en fejl 2 fodhvilere til samme side. Skrev derfor til Louis som straks sendte den fodhviler der manglede. Det kalder jeg service
Hurtig levering og gode tilbud
Hurtig levering og gode tilbud, forsendelse omkostninger måske i øvre niveau når der handles for + 1000,- (synes jeg)
Super service!
varen jeg købte var alligevel ikke på lager.. men det var de hurtige til at fortælle mig og oplyse ny leverings dato .. og opdateret mig hver gang der var noget nyt! det er SUPER service! de tilbød self også st annullere ordren
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.