Programmet på vår Japanresa var upplagt så det aldrig var någon stress att hinna med. Stor variation på sevärdheter och fantastiskt god måltider. Sedan ska vi inte glömma bort Magnus Carlsson, vilk... Se mer
Väl organiserad resa med bra förslag till upplägg. Mycket bra personal på plats i Indien, detta gäller ansvariga personer så väl som chaufförer och lokala guider.
Företog en skräddarsydd resa till Kathmandu, Bhutan, Darjeeling, Agra, Mumbai, Kerala och Doha i slutet av 2024. Mycket bra lokala guider i Kathmandu, Bhutan och New Jalpaiguri/Darjeeling. Underbar h... Se mer
Mycket intressant och spännande resa. Vår guide Heming gjorde allt och lite till för att vi skulle trivas. Han var mycket kunnig och kunde dela med sig av sin kunskap. Vi fick mycket för pengarna.... Se mer
Med upplevelsen i centrum och Asien i hjärtat är vår målsättning att ta dig med till de allra största sevärdheterna, men också introducera dig för det genuina och oexploaterade på varje destination.Vi arrangerar guidade gruppresor, temaresor och skräddarsydda resor till Asien och till noggrant utvalda smultronställen i hela världen. Med stort engagemang, värme och kunskap vill vi hjälpa dig att uppleva ännu mera på våra resmål. Besök oss så hjälper vi dig med nästa upplevelse för livet!
S:t Eriksgatan 117 , 113 43, Stockholm, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Hela upplägget som vi tog fram tillsammans med Lotus Travel var enligt våra önskemål och kunde dessutom genomföras helt enligt plan. Samtliga aktiviteter, besök, hotel, guider, transporter etc genomfördes helt enligt plan och utan förseningar eller missöden. Riktigt nöjda!
Bra program, utmärkt reseledare och superkunniga lokalguider, trevliga medresenärer, flexibel inställning till programmet, fantastiskt resmål.
Bra resesällskap, Fantastiska hotell, Bra mat på båda hotellen. Vi fick se många djur när vi var på safarin. första vingården var trevlig. Den andra var väldig lång bilresa. vid båda tillfällen skulle vi ätit på vingården men det ändrades dock var ersättningsrestaurangerna väldigt bra. Jättetrevlig chaufför i Kapstaden som samtidigt skulle agera guide men inte kom till tals så mycket, samtidigt lite svår att förstå men man hade nog vant sig. Flyget med Finnair var tråkig upplevelse framförallt när det gällde maten som var kall och brödet fruset
Bra hotell, bra utflykter och en bra guide.
Pilanesberg Game Reserve hade allt som var värt att se.
Guiden resesällskap och mycket sevärdheter
Snabbt svar vid såväl första kontakt som löpande under processen. Flexibla och lyhörda. Bra upplägg på resan och mycket bra guide på plats.
Lotus kompetenta medarbetare skräddarsydde en perfekt Indien-resa med alla tillbehör. Allt från vackra stränder i Goa och god mat till spännande utflykter! Vem visste att indisk kanel och lagerblad kommer från samma träd?
Ulrica var en helt fantastisk person att ha att göra med i form av påhittighet, service och lyhördhet. Hon styrde upp en oförglömlig 80års resa för familjen på 22 personer över jul och nyår till Vietnam och tillgodosåg alla våra önskemål och behov med fast hand och på ett mycket tillmötesgående sätt. Kommer garanterat använda Lotus Travels igen och kan rekommendera dem till alla som vill ha en förstklassig resebyrå.
En resebyrå som verkligen ser till kundens bästa. Superhärlig resa som vi kommer komma ihåg för alltid! Tack András.
En mycket intressant och välordnad rundresa ”Smaka på Balkan”! Utmärkta hotell, jättegod mat och en otroligt kunnig och serviceinriktad guide!
Plockade ihop ett perfekt paket med hotell och utflykter på vårt resmål. Väldigt smidig och flexibel bokningsprocess.
Intressant och lärorik resa. Guiden var påläst och berättade intressanta berättelser om Island. Han engagerade sig och gjorde ett bra jobb.Tyvärr orsakade bedömningen av tidsåtgång ibland tidsbrist. Dock inget stort problem.
Hotellet var den sämsta upplevelsen. Frukosten var den sämsta jag fått på något hotell under de senaste 30 åren. Sängmadrassen var för hård. Städning var dock bra.
Maten var ok. Den sista kvällen var bäst matmässigt. Tomatsoppa till lunch var torftigt men smakade ok.
Sammantaget en bra och intressant resa.
Mycket trevlig och givande resa i Islands historia, Natur och mycket mer!
Mkt på kort tid, ombytligt väder, mäktig natur, trevliga människor, omöjligt språk men alla pratar ju amerikanska😁, livligt men dyrt nattliv i Reykjavik kort sagt en go upplevelse.
Det negativa skulle vara lite väl mkt bussåkande
Kan verkligen rekommendera skräddarsydda resor med Lotus. Detta var sjätte gången och denna gång gick resan till Georgien. Värdefullt när man "lär känna varandra". Resorna plockar verkligfen fram det genuina i resmålen med "lagom" mycket guidning. Man slipper onödigt och tidskrävande jobb med bokning av olika aktiviteter och man vet på förhand att det blir av mycket hög kvalite. Ett prisvärt sätt att resa i länder som annars kan vara lite omständiga.
Bokade resa till Nepal/Bhutan feb 2021, fungerade utmärkt. Delbetalade resan med presentkort och 5.000:-. Resan ställdes in pga pandemi och bokades om till maj 2022. Även denna ställdes in och vi bokade rundresa på Balkan istället , ställdes in pga få deltagare. Begärde pengarna tillbaka och då började allt krångel. Vi skulle själva kontakta Klarna Bank och efter 4 påstötningar , 2 återbetalningsblanketter och några timmars kö fick vi tillbaka 5.000:- en månad senare. Presentkortet som vi fick senare som ersättning för det vi använt visades sig vara personligt och kan inte överlåtas. Avråder från att använda detta företag !

Svar från Lotus Travel
Fantastiskt trevlig och omtänksam guide som var med på hele resan.
Färöarna är klart sevärt, framförallt för naturälskare. Programmet var övergripande bra och innehöll det mesta man rimligen önskade se. På detaljnivå fanns dock diverse missar i upplägget som nu räddades upp av vår lokala guide.