Programmet på vår Japanresa var upplagt så det aldrig var någon stress att hinna med. Stor variation på sevärdheter och fantastiskt god måltider. Sedan ska vi inte glömma bort Magnus Carlsson, vilk... Se mer
Väl organiserad resa med bra förslag till upplägg. Mycket bra personal på plats i Indien, detta gäller ansvariga personer så väl som chaufförer och lokala guider.
Företog en skräddarsydd resa till Kathmandu, Bhutan, Darjeeling, Agra, Mumbai, Kerala och Doha i slutet av 2024. Mycket bra lokala guider i Kathmandu, Bhutan och New Jalpaiguri/Darjeeling. Underbar h... Se mer
Mycket intressant och spännande resa. Vår guide Heming gjorde allt och lite till för att vi skulle trivas. Han var mycket kunnig och kunde dela med sig av sin kunskap. Vi fick mycket för pengarna.... Se mer
Med upplevelsen i centrum och Asien i hjärtat är vår målsättning att ta dig med till de allra största sevärdheterna, men också introducera dig för det genuina och oexploaterade på varje destination.Vi arrangerar guidade gruppresor, temaresor och skräddarsydda resor till Asien och till noggrant utvalda smultronställen i hela världen. Med stort engagemang, värme och kunskap vill vi hjälpa dig att uppleva ännu mera på våra resmål. Besök oss så hjälper vi dig med nästa upplevelse för livet!
S:t Eriksgatan 117 , 113 43, Stockholm, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
En fin och innehållsrik gruppresa med både historia och kultur. Inbokade utflykter varje dag med museum, lokal tillverkning, besöksmål, kultur och historia som avslutades med två dagar sol och bad. Skönt att slippa köer. En lokal guide var med oss på utflykter och lotsade oss rätt, gav information och svarade på frågor.
Anledning till att det inte blir fem i betyg: Informationen inför resan kunde ha varit tydligare och tidigare. Två av utflykterna blev repetitiva. Det såldes in som en lightresa där eftermiddagarna skulle vara fria när det ofta var kvällarna som var fria.

Svar från Lotus Travel
En fin resa och den kunde ha varit fantastisk med en bättre guid.

Svar från Lotus Travel
Vi kände verkligen oss trygga med Lotus och det var skönt att allt redan var ordnat innan resan började. Att slippa ordna själv med transfer osv underlättade verkligen. När vi nådde första hotellet blev vi väldigt imponerade över hur professionella reseagenten var.
Servicen var fantastisk och vi är så tacksamma över att Lotus travel hjälpte oss med att arrangera drömmarnas bröllopsresa!!
Första hotellet på Praslin (acajou) var helt fantastiskt!! Personalen var helt otroliga och service minded, rummen var fina med bra wifi, bra a/c, tyst och rent.
Kan verkligen rekommendera detta ställe!!
Andra stället på La digue (Island lodge) där bodde vi i en garden charlet. Detta hotell kan vi verkligen INTE rekommendera.. Personalen var otrevlig och inte alls service minded eller hjälpsamma. Hotellrummet var fint med ett modernt ”öppet” badrum. Dock upplevde vi inte att det funkade så bra praktiskt då det släppte in värme, fukt och djur utifrån..
A/Cn fungerade inte och det var ständigt varmt på rummet. Vi hade problem med kackerlackor och geckos på rummet samt att det var väldigt fuktigt och luktade mycket illa…
Wifi funkade bara i receptionen och även där väldigt dåligt. I restaurangen var där både katter och fåglar som försökte stjäla maten, samt att det sprang kackerlackor på golvet.
Poolen är sliten och behöver renoveras. Poolbaren är väldigt smutsig och personalen undviker gärna att jobba..
Trots att reseagenturen informerat hotellet om att vi firade våran bröllopsresa så hade inte hotellet noterat detta och vi fick säga till i receptionen flera gånger.
Trots flertalet klagomål om kackerlackor på hotellrummet så tog det flera dagar innan de kom och sprayade insektsspray på rummet.
Kan som sagt inte rekommendera detta hotell.. Men ön La digue var väldigt vacker och det fanns så mycket att se så man spenderade inte speciellt mycket tid på hotellet oavsett.
Sist men absolut inte minst så avslutade vi vår bröllopsresa på huvudön Mahe där vi bodde på STORY seychelles. Kan inte säga annat än WOW!!!
Vi har aldrig bott på ett sådant fint hotell någonsin och vilken service!!
Personalen var något alldeles extra och vi kände oss omhändertagna och de fick verkligen oss att känna vår vistelse där speciell.

Svar från Lotus Travel
Det var en bra grupp, guiden var bra. Resorna i Japan var jätte bra man fick uppleva japanska kulturen väldigt bra. O bara att åka med japanska snabbtåget var en skön upplevelse. 😄

Svar från Lotus Travel
Välorganiserad resa med ett intressant, trevligt och rikt innehåll. Den svenska färdledaren på plats var mycket kunnig och förmedlade information och erfarenheter på ett mycket trevligt och personligt sätt. Fina utvalda hotell och restauranger under hela bussresan runt Taiwan.

Svar från Lotus Travel
Lotus planerade och ordnade en gruppresa till vårt företag då vi skulle besöka leverantörer i Asien.
Med facit i hand så kunde vi inte fått en bättre upplevelse då dem ordnade allt från hotell, transfers till guider på ett föredömligt sätt.
Nästa gång det är dags att besöka Asien i jobb eller privat så kommer Lotus vara det självklara valet!

Svar från Lotus Travel
Mycket bra guide! Magnus var fantastisk. Dessutom uppskattade vi mixen av guidade aktiviteter och lite möjlighet till att göra egna aktiviteter.
Bra upplägg och när programmet behövde ändras (pga yttre omständigheter) hade man redan bra alternativ planerade.

Svar från Lotus Travel
Bra mix av upplevelser, fantastisk reseledare med underbar kommunikation med deltagarna som styrde förväntningarna på ett bra sätt. Intressant resmål mitt i den politiska hetluften.

Svar från Lotus Travel
Alla ställen vi besökte var sevärda och vår reseledare var väl informerat och trevlig!

Svar från Lotus Travel
Tack för en fantastisk Vietnamresa med Lotus Travel! Vi är så nöjda med hela upplevelsen. Resan gick smidigt och vi uppskattade verkligen de förbokade transporterna till och från flygplatserna och hotellen. Hotellet i Saigon, La Siesta, var underbart med fina rum, magisk frukost och bra läge. Utflykterna till Cu Chi-tunnlarna och Mekongfloden var minnesvärda, och vår guide Tom var mycket kunnig.
Phu Quoc var en dröm! Bungalows direkt vid stranden, fin snorkling på ön, och barnen älskade kabinbanan och vattenlandet. Vi hade mestadels soligt väder, även om det var slutet på regnperioden. Små detaljer, som säkerhetsbälten och skräp på ön, var det enda vi kunde anmärka på. Hemresan var lång men välorganiserad.
Ett speciellt tack till Ulrica Lindersson för all hjälp med att organisera denna resa. Din kunnighet, support och snabba svar på våra frågor gjorde verkligen skillnad. Vi kontaktar er gärna igen inför nästa resa till Asien!

Svar från Lotus Travel
Resan till Sydkorea och Taiwan Oves upplägg med kunnig guide, bra standard på boende och bussar som tog oss runt på plats.

Vår guide
Magnus, se nedan.
Sämst var hotellet i Narvik. Oerhört slitet. Fick börja med att krypa på golvet för att få i alla lampkontakter. Badrummet? Svårt att sitta på toaletten utan att samtidigt riva ner duschdraperiet. Att duscha hade varit svårt.

Svar från Lotus Travel
Mina förväntningar infriades och jag fick en härlig upplevelse trots att vädrets makter var lite nyckfulla löstes allt på bästa sätt

Svar från Lotus Travel
Resan kunde inte ha blivit bättre! LotusTravel var med och hjälpte till med allt från planering till visumansökan. Fantastiska guider har mött upp oss och alla tranfers fungerade felfritt. Det kändes som att vi upplevde Kina mycket mer och mycket mer intensivt tack vare hela upplägget med guider som brann för sitt jobb. Vi besökte magnifika sevärdheter såväl som lugna kvarter i hutongerna och schemalagda händelser blandades med egen tid att strosa runt. Toppbetyg!

Svar från Lotus Travel
Skräddarsydd resa till Sri Lanka, passade oss som handen i hansken. Resan innehöll allt, från sol och bad till spännande aktiviteter. Bra boende.
Kan bra säga Tack Lotus för en oförglömlig resa, vi kommer att återkomma/Katarina och Rolf

Svar från Lotus Travel
Arrangemanget flöt klanderfritt. Vår guide var svensktalande, mycket engagerad, hjälpsam och allmänt trevlig.

Svar från Lotus Travel
Trevligt bemötande vid landning i kina flygplatsen av guiden.
Väldigt bra planerade program som utfördes ett sätt att vi hann se mycket av syfärdigheterna i Peking.
Väldigt kunnig guide som fick oss ta stor del av hans kunskap.

Svar från Lotus Travel
Vår resa fungerade helt utan avvikelser. Våra önskemål infriades med stor marginal!

Svar från Lotus Travel
Bra planerad resa! skönt att man kunde köpa ett färdigt koncept och inte behöva planera allt själva.
I regel hög standard på hotellen två hotell som kanske var lite lägre standard på ett var i huvudstaden och det andra för långt utanför staden vilket gjorde att resor utanför hotellet var man tvungen att boka taxi för att komma därifrån och sen hem.

Svar från Lotus Travel
Innehållsrik resa och skön kombination med avkopplande dagar i Mui Ne efter alla intryck. Ankor Wat var bäst!
Hade varit bra att starta resan i Kambodja så hade man sparat en resdag fram och tillbaka till Vietnamn 😊