Lookiero Omdömen 234

TrustScore 4 av 5

4,0

Sammanfattning av omdömen

Baserat på omdömen, skapat med AI

Recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många kunder är mycket nöjda med produkterna och uppskattar att få kläder som de kanske inte skulle ha valt själva, men som passar dem perfekt i både stil och färg. Kvaliteten på kläderna framhålls ofta som hög, och många konsumenter är glada över att hitta plagg som sitter bra och är användbara. Vissa kunder har dock upplevt problem med returpolicyn, där de har känt sig pressade av korta tidsfrister för att välja plagg eller har haft svårigheter med att få returer godkända. Det har även förekommit enstaka klagomål gällande leveranstjänsten, såsom sena leveranser, paket som kommit fram skadade eller levererats till fel plats, samt svårigheter med att hitta lämpliga ombud.

Ämnen som oftast nämns

Product

Människor rapporterar positiva upplevelser med produkten. Konsumenter är nöjda med urvalet av kläder och... Se mer

Return policy

Kunder hade tvetydiga upplevelser med returpolicyn. Vissa konsumenter fann det enkelt att returnera varor och... Se mer

Quality

Recensenter nämner positiv feedback om kvalitet. Många kunder är nöjda med klädernas kvalitet och passform,... Se mer

Delivery service

Kunder noterar tvetydiga upplevelser med leveranstjänsten. Vissa kunder är nöjda med snabba leveranser och... Se mer

Price

Konsumenter tycker att priset är tvetydigt. Vissa kunder upplever att de får betala för alla kläder om de... Se mer

Baserat på följande omdömen

Alla tre paket jag fått innehöll toppenkläder som jag behöll. En gång var byxorna förstora som jag då skickade in för byte och det tog bara två dagar att få ett par byxor som passade ✨️ Jag är heln... Se mer

Det är så sjukt smidigt med en stylist som plockar ihop klädesplagg åt en, som vet vad man tycker om osv. Första boxen blev väll ingen superhit, andra väldigt bra och tredje blev helt perfekt. Nu känn... Se mer

Jag tycker att det är ett fantastiskt koncept. Man svara på frågor innan och ger sina mått. Kläder tas fram efter detta och baseras även på olika stilquze som man gör mellan boxarna. Sedan gillar jag... Se mer

Koncept som passar mig som inte tycker om att lägga tid på att prova kläder i butik. Enkelt att visa vad jag gillar och inte gillar (swipa). Sedan prova hemma, och det är redan matchat i stil och färg... Se mer

Lookiero är din personliga online Personal Shopper-tjänst. Du får 5 noggrant utvalda plagg levererade i en box att prova hemma. Behåll det du gillar och betala bara för de plagg du vill ha!

4,0

Bra

TrustScore 4 av 5

Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Tyvärr så är jag inte nöjd

Tyvärr så är jag inte nöjd, jätte sen leverans, när den väl skickas så får man direkt meddelande om att man har 5 dagar på sig att välja. När sista dagen passerats så hade inte kläderna kommit. Om jag inte väljer något så får jag betala för alla kläder. Valde att returnera allting. Kundtjänst inväntar jag också mail ifrån om hur de tänkt om man inte ens får chans att prova kläderna? Borde finnas någon funktion, att man får starta igång check out när kläderna anländer.

12 april 2026

Bra urval, perfekt passform, lätt att returnera

Min första box var okej. 3 av 5 plagg behöll jag. Har fått två boxar efter det, och båda har varit ett urval av kläder som passar mig perfekt. Jag har varit noga med att beskriva min stil, vad jag vill framhäva, vad jag absolut inte vill ha (skor, ytterkläder, etc) och vad för slags kläder jag vill ha (vardag, färger, jeans, skjorta, preppy, lite festligt osv osv) Jag har valt ungefär vad jag är beredd att ge för ett plagg, och vilka större kedjor jag normalt sett handlar på (Kappahl, hm osv)
Jag är inne dagligen och gillar/ogillar förslagen, vilket i slutänden gör att min box blir mer exakt. Retursedel och returpåse ligger i boxen. Enkel hantering och jag är enormt nöjd. Får 5 plagg var tredje månad.

30 januari 2026

Enkelt och kul

Jag fick hem kläder helt i min smak fast med små detaljer som satte touchen på looken. Blev så imponerad att min personal shoper lyckades hitta så rätt så snabbt! Supernöjd och kommer absolut göra om detta igen då det var ett kul sätt att prova och köpa nya kläder!

22 januari 2026

Varit kund i snart 1 år

Varit kund i snart 1 år. Älskar plaggen jag får hem, oftast blir det 4 av 5. Då och då blir det 5 av 5. Sällan blir det 3 av 5. Aldrig skickat hem allt.

16 december 2025

Svar från Lookiero

Tack för din kommentar, vi är verkligen glada att de artiklar som din stylist valde ut passade dig så bra!
Vi ser fram emot att skicka fler boxar med nya plagg till din garderob!

Lookieros kundtjänst

Jätte snälla mäniskor som jobbar hos…

Jätte snälla mäniskor som jobbar hos Lookiero, alltid hjälpsam. Mycket nöjd!

3 november 2025

Hej Nika,

Tack så mycket för din kommentar, vi är glada att Lookieros tjänst har tillfredsställt dig och att vi har lyckats uppfylla dina behov och besvara dina frågor.
Vi ser fram emot din nästa beställning och hoppas att vi ses snart igen.

Lookieros kundtjänst

Rolig och praktisk tjänst.

Rolig och praktisk tjänst.

3 november 2025

Hej Josefin!

Vi är glada att din box har gjort din dag lite gladare.
Tack för din kommentar och vi ser fram emot att träffa dig igen i nästa Lookiero. Vi ser fram emot att välja ut nya looks som är specialdesignade för dig.

Lookieros kundtjänst.

Fina kläder som passar min stil

Fina kläder som passar min stil, men skulle önska mer kjolar och klänningar

30 oktober 2025

Hej Christina,

Tack för din kommentar, vi är glada att du gillade plaggen du fick.
Om du vill se andra typer av artiklar kan du skriva till din personliga shopper. Kom ihåg att du kan lämna dina kommentarer när du beställer en Lookiero eller när du checkar ut.

Vi hoppas att vi ses snart igen, vi ser fram emot att skicka fler artiklar som är utvalda just för dig

Hej Catrin,

Vi är glada att du gillade de plagg som din stylist valde ut åt dig.

Vi hoppas kunna överraska dig med dina framtida beställningar!

Roligt

Roligt, spännande och får mig att tänka om! Enkelt att returnera, men många nya oväntade plagg i garderoben, väldigt kul!

24 oktober 2025

Hej Jenny,

Tack för din feedback, vi är verkligen glada att höra att din Lookiero-box har gjort din vardag lite gladare.
Vi hoppas att vi ses snart igen, vi ser fram emot att överraska dig igen.

Lookieros kundtjänst.

Bra och fint mottagande och snabba…

Bra och fint mottagande och snabba leveranser.

23 oktober 2025

Hej Pernilla,

Tack för din kommentar, vi är verkligen glada att höra att din upplevelse med Lookieros tjänst har varit positiv i alla avseenden.
Vi ser fram emot att skicka nästa box och att välja ut fler plagg som är specialdesignade för dig.

Lookieros kundtjänst.

Blev så positivt överraskad över hur…

Blev så positivt överraskad över hur mycket jag gillade mitt första paket! Har redan rekommenderat er till många :)

22 september 2025

Hej Lovisa,

Vi är verkligen glada att din Personal Shopper lyckades överraska dig med din Lookiero!
Tack för att du delade din kommentar och rekommenderade oss till dina vänner.
Vi ser fram emot din nästa beställning.

Lookieros kundtjänst

Tycker det fortfarande är roligt när…

Tycker det fortfarande är roligt när jag får se vad min personal shopper har valt åt mig

19 september 2025

Hej Caroline,

Tack för din feedback.

Vi är glada att du har haft en positiv upplevelse med Lookiero och att din stylist har valt kläder som passar dig perfekt!

Vi ser fram emot din nästa beställning och hoppas att vi kan överraska dig igen.

Lookieros kundtjänst

Tycker om allt kläder som ni väljer bra…

Tycker om allt kläder som ni väljer bra kvalitet

10 september 2025

Hej Darley,

Lookieros kundtjänst

Jättebra kläder men returfrakten svår

Jättebra kläder men returfrakten nu senast var väldigt bökig att fylla i. En massa information man skulle besvaras.

9 september 2025

Hej Anna,

Tack så mycket för din feedback.
Vi är glada att du gillade de plagg du fick.
Vi kommer att ta hänsyn till de problem du hade med returen till Lookiero för att kunna förbättra vår service. Kom ihåg att kundtjänsten alltid står till ditt förfogande och att du kan kontakta oss på https://support.lookiero.com/hc/se om du har några problem.

Lookieros kundtjänst

Behöll allt i tre paket…

Alla tre paket jag fått innehöll toppenkläder som jag behöll.
Jag är helnöjd! Skönt att inte behöva handla samtidigt som det blev kläder jag förmodligen inte vågat välja själv, kombinerat med sådant som var klockrent jag 😉

16 september 2025

Hej Nancy!
Tack så mycket för din kommentar! Vi är verkligen glada att höra att din stylist har skickat perfekta plagg till dig och förnyat din stil.
Vi ser fram emot att förbereda ett nytt urval som är skräddarsytt just för dig!

Återbetalar 45% i rabatt för en reklamation

Hade bara positivt att säga fram tills idag.

I min box i juli valde jag att behålla ett par skor för strax under 1000-lappen. 2 månader har nästan hela skon lossnat från yttersulan och jag reklamerar. Skon är alltså obrukbar efter två månader. Dom erbjuder mig en inneliggande rabatt på 374 kr 🤬

Vågar givetvis inte handla mer från Lookiero med tanke på att saker faktiskt behöver reklameras och då vill jag känna mig trygg.

18 september 2025

Hej Cecilia,

Vi beklagar att din upplevelse med Lookiero inte varit positiv. Vi kommer självklart att ta hänsyn till det inträffade för att förbättra vår service.
Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden.

Smidigt

Smidigt. Snygga kläder valdes ut. Jag behöll fyra av fem kläder. Hade haft väldigt svårt att hitta dessa kläder själv, i perfekt storlek. Väldigt nöjd med urvalet och hela leveransen!

27 augusti 2025

Hej Kristin,