Altid god, hurtig og venlig service og betjening. Kan varmt anbefale at benytte LK som sit værksted.
Det här tycker kunderna
STOR tommelfinger op her fra👍 Har netop afsluttet en handel med Lars på en rigtig fin 4 årig Renault Clio. Alle aftaler og mere til blev overholdt - bilen stod nysynet, ny serviceret og poleret... Se mer
Företaget har svarat
Vi har netop købt en bil gennem Lars, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Fra første kontakt til overdragelse af bilen var alt professionelt, trygt og imødekommende. Lars var utrol... Se mer
Företaget har svarat
Har købt og fået leveret en brugt Toyota Corolla 2,0 Hybrid d. 24/10. Jeg har fået en utrolig god behandling af både Lars (salg) og Jens (værksted) i forbindelse med først prøvekørsel, så købet, ef... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
LK Biler Tølløse blev stiftet af Lars Kornstad i 1999 senere i 2014 blev selskabsformen lavet om til ApS da Jens Rasmussen blev medejer af virksomheden og værksted samt dækcenter blev etableret. Vores koncept er salg af nyere brugte biler vi sælger + 300 biler om året, vi ønsker at have en tilfreds kundekreds som både før, under og efter et salgs forløb mødes af en professionel og behagelig dialog. Vi giver vejledning som vil hjælpe dig til at finde den bil som passer præcist til dig og dine behov. Hos LK Biler ydes der altid garanti og reklamationsret efter gældende dansk købelov. Alle biler leveres med kilometer garanti, klargjort og hvis muligt med fuld servicebog. Vi er medlem af Autobranchen Danmark. Ring til os og få en uforpligtende bilsnak eller for at aftale et møde. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos LK Biler. Med venlig hilsen, Lars Kornstad, Jens Rasmussen
Kontaktuppgifter
Industrivej 8, 4340, Tølløse, Danmark
- lk@lkbiler.dk
- lkbiler.dk
Købte en brugt bil
Købte en brugt bil. Virkelig behagelig oplevelse. Nærværende og opmærksom sælger og super hurtig levering af bilen. Der er absolut ingenting der kunne være håndteret bedre.

Har netop hentet en ny
Har netop hentet en ny, brugt bil hos Lars. Ingen slinger i valsen, super behandling, aftaler holder og fin dialog i processen. Chance for gentagelse 100%
Driver egen virksomhed og bruger LK Biler til service og reparationer af både firmabil og privat bil. Altid god service, en hyggelig snak og problemer som løses, til absolut konkurrence dygtige priser, og af dygtige mekanikere.
Kan kun anbefale at køre til LK Biler, hvad enten du skal have lavet service/reparationer, eller finde dig en ny bil.
Der er du sikret en ærlig og reel behandling, Altid!!!

Super service på værkstedet
Købte i foråret 2021 en Peugeot 208 hos LK Biler. Vi var allerede dengang meget tilfredse med handlen hos Lars. I løbet af det første halve år med garanti oplevede vi først en udfordring med bilens aircondition og senest en mislyd i undervognen. Vi bookede tid på værkstedet, og i begge tilfælde blev vi mødt af imødekommende og kompetente folk på værkstedet, som med det samme konstaterede fejlen og fixede det under kort ventetid, så vi kort tid efter begge gange kunne trille hjem igen med en nyrepareret bil - klaret på garantien.
Den gode service vi nu 2 gange har oplevet hos Jens og de øvrige mekanikere på værkstedet hos LK Biler gør, at vi gerne tager turen fra København til Tølløse for at få serviceret og repareret vores bil fremover. Endnu engang de varmeste anbefalinger til LK Biler herfra.

Svar från LK Biler ApS
God service hurtig og nem handel og…
God service hurtig og nem handel og aftalerne bliver holdt

Svar från LK Biler ApS
En rigtig god og tryg købsoplevelse
En rigtig god og tryg købsoplevelse. Imødekommende og venligt, selvom der var travlhed. Seriøs og tillidsvækkende forhandler, som har styr på købeloven og papirarbejdet. Vi oplevede en kvalitetsbevidsthed, også i forhold til klargøring og påsætning af anhængertræk. Nye dæk indenfor prisen var en selvfølgelighed, i og med at de var slidte.

Super god service
Har for anden gang handlet bil hos LK Biler. Super imødekommende og kompente mennesker.
En rigtig god oplevelse - igen.
Kasper

Svar från LK Biler ApS
Rigtig god service til en god pris
Rigtig god service til en god pris.
Vil klart anbefale stedet!

Svar från LK Biler ApS
Har købt en nyere brugt Opel Astra 1,4…
Har købt en nyere brugt Opel Astra 1,4 125 2017 hos LK Biler til en meget fornuftig pris fik monteret træk som vi delte pris på ,så en rigtig god handel.
Kan kun anbefale at handle med LK Biler
Hilsen
Leif Jensen

den bedste service
Vi har gennem noget tid brugt LK-Biler til reparationer, og de har altid ydet den bedste service og til nogle priser vi har syntes var yderst rimelige.
Og nu har vi lige købt bil hos dem, da den anden blev skadet, og der har de også leveret en rigtig god service, med lånebil, indtil skaden var opgjort, og efterfølgende fik vi en fin bil, efterset i alle ender og kanter.

Svar från LK Biler ApS
Dejlig oplevelse fra start til slut.
Købte mine første bil idag hos LK - Biler og det har været en dejlig oplevelse fra start til slut. Kommunikationen har været god, og de få fejl jeg oplevede med bilen ved prøvekørslen, blev fikset på ingen tid! Fik leveret bilen i super flot stand, nysynet, og med to nye dæk. Er ikke i tvivl om, at hvis der skulle opstå noget i fremtiden, ville jeg kunne ringe til dem uden problemer. Glæder mig til og kunne køre rundt fremover i en lækker førstegangs bil til en flot pris.

God købsoplevelse
God købsoplevelse. Fik en god pris for den gamle bil, så både jeg og sælger kunne være tilfredse. Fik en flot klargjort bil endda med et nyt sæt dæk selvom jeg ikke havde bedt om det. Super service efter køb også. Jeg kunne sagtens forestille mig at familiens næste bil også bliver købt hos LK.

Super god service hos LK Biler
Jeg købte for to måneder siden min første bil: en 9 måneder gammel Toyota Aygo, hos Lars efter at have været ude at prøvekøre den. Efter prøvekørslen havde jeg et par spørgsmål til bilen, og kontaktede derfor Lars, som grundigt undersøgte det, og hurtigt vendte tilbage med svar.
Jeg følte mig velkommen og godt behandlet ved prøveturen, og endte med at lave en handel hos Lars. Alt gik smertefrit, og jeg overtog bilen indenfor en uge og Lars klarede alt papirarbejde, så der ikke var noget jeg skulle bekymre mig om eller tænke over. Overordnet en virkelig god oplevelse og jeg vil bestemt kigge hos LK Biler igen, næste gang jeg skal ud at finde mig en bil.

Købte Brugt bil hos LK biler i Tølløse
Købte Brugt bil hos LK biler i Tølløse. Det har været en behagelig oplevelse fra vores første besøg hvor vi var ude og se på mulighederne til 3. besøg hvor vi valgte at købe bil. Bilen vi købte blev nysynet og serviceret og var klar til den aftalte tid. De tog tilmed vores gamle bil i bytte til en fair pris. Tak for en god handel.

Super 5 stjernet service
Super 5 stjernet service fra start til slut ved
køb af en Toyota IQ - LK biler kan klart anbefales.

Reparation af BMW
Har lige fået min bmw tilbage efter nogle udefinerbar problemer. Blev ordnet på fineste professionelle måde. Aldrig oplevet en bedre service end her hos Jens. Tusind tak. Er nu fast kunde.

Super værksted og bilforhandler
Min gamle bil har gennem 6 år fået god service - og jeg er altid blevet venligt mødt på værkstedet. Da det nu var på tide at skifte bil, har jeg fået gode råd og superhurtig betjening og levering. Tak for det.
Både værksted og forhandler kan på det varmeste anbefales.

Svar från LK Biler ApS
woaw....Lars og Jens yder en super god…
woaw....Lars og Jens yder en super god service og giver en faktuel god information.
Vi modtog med glæde vores Mazda 2 og alt er bare tip top i orden...nok ikke sidste gang vi handler bil der <3
mvh
Dorthe & Arno

Svar från LK Biler ApS
Så skarpe priser med så god service har…
Så skarpe priser med så god service har jeg aldrig oplevet før. Det er nu tredje gang jeg køber bil hos LK Biler og jeg er sikker på at det ikke bliver sidste. Det har kørt som smurt igennem hele processen - både da jeg skulle vejledes til hvilken bil det skulle være, ved finansiering og efter køb. Jeg kan KUN anbefale dem.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.