Altid god, hurtig og venlig service og betjening. Kan varmt anbefale at benytte LK som sit værksted.
Det här tycker kunderna
STOR tommelfinger op her fra👍 Har netop afsluttet en handel med Lars på en rigtig fin 4 årig Renault Clio. Alle aftaler og mere til blev overholdt - bilen stod nysynet, ny serviceret og poleret... Se mer
Företaget har svarat
Vi har netop købt en bil gennem Lars, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Fra første kontakt til overdragelse af bilen var alt professionelt, trygt og imødekommende. Lars var utrol... Se mer
Företaget har svarat
Har købt og fået leveret en brugt Toyota Corolla 2,0 Hybrid d. 24/10. Jeg har fået en utrolig god behandling af både Lars (salg) og Jens (værksted) i forbindelse med først prøvekørsel, så købet, ef... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
LK Biler Tølløse blev stiftet af Lars Kornstad i 1999 senere i 2014 blev selskabsformen lavet om til ApS da Jens Rasmussen blev medejer af virksomheden og værksted samt dækcenter blev etableret. Vores koncept er salg af nyere brugte biler vi sælger + 300 biler om året, vi ønsker at have en tilfreds kundekreds som både før, under og efter et salgs forløb mødes af en professionel og behagelig dialog. Vi giver vejledning som vil hjælpe dig til at finde den bil som passer præcist til dig og dine behov. Hos LK Biler ydes der altid garanti og reklamationsret efter gældende dansk købelov. Alle biler leveres med kilometer garanti, klargjort og hvis muligt med fuld servicebog. Vi er medlem af Autobranchen Danmark. Ring til os og få en uforpligtende bilsnak eller for at aftale et møde. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos LK Biler. Med venlig hilsen, Lars Kornstad, Jens Rasmussen
Kontaktuppgifter
Industrivej 8, 4340, Tølløse, Danmark
- lk@lkbiler.dk
- lkbiler.dk
Fantastisk god service og fair priser
For en måneds tid siden købt vi vores 3. bil hos LK biler. Der er intet at sætte en finger på. Fantastisk god service og fair priser.

Yderst anbefalelsesværdigt.
Vi har fået serviceret vores biler hos LK i årevis og har nu også både købt og solgt bil hos dem.
Der er aldrig en finger at sætte på noget og altid god service.
Flinke og kloge medarbejdere! God kommunikation med både sælgere og mekanikere.

Super god service
Super god service
Hurtig handel uden bøvl
Kan godt anbefales her fra 👍

Problemfrit
Vi købte bil for et år siden hos LK biler. Vi prøvede nogle forskellige og fandt den rigtige for os. Den var klar kort efter og vi har ikke haft noget at sætte en finger på siden.

Svar från LK Biler ApS
Jeg har i flere år brugt LK bilers…
Jeg har i flere år brugt LK bilers værksted og har været meget tilfreds, og nu har jeg lige købt en bil hos dem. Super god service. Jeg giver mine bedste anbefalinger til LK biler.

Super service
Super service, føler man er gode i hænder, hurtig levering, rigtig god oplevelse. Bent Poulsen

Svar från LK Biler ApS
Jeg har netop købt bil hos LK biler
Jeg har netop købt bil hos LK biler! Jeg har sjældent oplevet så god en service. Det har været en fantastisk positiv oplevelse. De kan helt klart anbefales.

Svar från LK Biler ApS
Tak for en fantastisk oplevelse
Tak for en fantastisk oplevelse. Top service.

Syn af bil
Syn af bil. Fin gennemgang og forklaring samt cirka pris. Bilen lavet og synet til aftalt tid og pris.
Det er ikke første gang jeg har brugt LKBiler.
Kommer gerne igen.

Tillid 😊
Jeg havde tillid til Lars/LK-biler fra første kontakt og fik en super professionel og god behandling.
Bilen var fuldstændig og flot klargjort ved afhentning.
Jeg kan kun anbefale at tage et smut forbi LK-biler i Tølløse. Det er ikke sidste gang jeg gør det.
Mvh. Jens-Michael Bertelsen

Svar från LK Biler ApS
Kørte fra Aalborg til Tølløse for at se…
Kørte fra Aalborg til Tølløse for at se på bil. Fik en yderst professionel behandling af Lars. Fuldstændig gennemskuelig og tryg handel. Efterfølgende problem blev løst på lokalt værksted i Aalborg på foranledning af LK Biler. Ikke noget med at køre den lange tur for at løse opgaven. Kan kun på det varmeste anbefale at kigge og handle hos LK Biler. Det er køreturen værd.

Svar från LK Biler ApS
Atter en bil fra LK biler.
Det er vores tredje bil, som vi har købet hos LK biler. Det i sig selv viser, hvor tryg vi er ved og handler der. Det er ikke bare biler, som vi handler hos LK biler... Vi benytter også deres værksted. Der er altid højt humør og god service... Mekanikerne er simpelthen så imødekommende og tålmodige. Vores sidste handel tog et par minutter. Det skyldes ikke letsindighed, men skyldes tryghed og selvfølgelig også erfaring fra tidligere handler. Vi kan varmt anbefale LK biler i alle henseender. FEM KÆMPE ⭐ fra Larsen og Lundemann.

Glad bilejer
Købte min bil for en måneds tid siden og har kørt næsten 4.000 km i den allerede. Helt fra første besøg har der været styr på tingene - god service og alle aftaler overholdt. Jeg har fået mig en dejlig skøn bil og går vinteren i møde uden sommerfugle i maven. Kan klart anbefale LK Biler - ingen slinger i valsen og bilen er 100 % i orden.

Svar från LK Biler ApS
Altid god service - både i salg og på værksted
Endnu engang skulle vi have ny bil og selvfølgelig skulle den købes hos LK Biler. Vi fandt sammen den bedste mulige løsning for os indenfor vores budget. Her 2 dage efter vi første gang henvendte os har vi hentet vores nye bil.
Hvis man skal have ny bil eller bruge et værksted kan LK Biler det hele og har min varmeste anbefaling med på vejen. Bestemt ikke sidste gang vi besøger dem.

Svar från LK Biler ApS
Jeg kørte op søndag og prøvekørte…
Jeg kørte op søndag og prøvekørte bilen, den lavede lidt ballade påtalte det til sælger , han tog selv en tur, og sagde det skulle nok blive lavet .. mandag købte jeg bilen og den er blevet lavet og klar med syn osv .. service er klaret og synet uden anmærkninger ..
de ting vi aftalte var gjort osv . Og service af sælger og værksted er i top . Søde mennesker .
Jeg har kun en lille påtale . Rengøring af bil i bagagerum kunne ha været bedre.. men med egen støvsuger og en klud blev det lige klaret før støjdæmpningen .
Tak for god behandling .

God service
Vi har købt en mindre brugt bil hos LK Biler og har hele vejen igennem følt os godt behandlet. Vi fik leveret en bil der er nysynet og hvor der er lavet service på bilen. De er konkurrencedygtige på prisen på biler men vinder helt klart på at du får en service som du ikke får ret mange andre steder når du køber en brugt bil.

Svar från LK Biler ApS
Vi købte vores seneste bil hos LK biler…
Vi købte vores seneste bil hos LK biler og har fået en super god service. Alt forløb hurtigt og vi kan varmt anbefale LK Biler. LK biler er service minded og meget professionelle.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.