1. MöbelaffÀr
  2. Sovrumsmöbler
  3. Butik med vardagsrumsmöbler

Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor

Hos oss pÄ Living Furniture hittar du soffor, fÄtöljer, soffbord och de flesta andra möbler och inredningsdetaljer du behöver för att inreda ditt hem. Varmt vÀlkommen till oss pÄ Living Furniture.

• Bergsgatan 25, 211 54, Malmö, Sverige

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

2,0

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Fake produkter frÄn kina

Fake produkter frÄn kina, sjukt dÄlig kvalité. Ej EU godkÀnd produkt. Köpte en lampa för 600kr, produkten kostar 30kr frÄn Kina. Bilderna motsvarar inte produkten. Riktigt dÄligt företag. Köp inget frÄn dem. Bolaget Àr registrerat i NederlÀnderna.

7 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

VARNING för Opulent Living!!

Opulent Living.
Ditt hem för heminredning av hög kvalitet
Jag vet inte om detta företaget byter lite namn som Opulent outdoor, opulent inredning , mfl varianter osv. Men checka innan ni bestÀller av nÄgon av dessa. Samma företag!

Köpte ett skydd till till en fÄtölj till min gamla mor. Inget stÀmde överens med det som stod pÄ hemsidan. Pluss att varan var sönder.
NÀr jag köpte varan valde jag att hÀmta ut det hos ombud till 45 kr.

Jag hade gÀrna stÄtt för denna fraktkostnaden
1. Om vara hade tillsvarat bilder och info pÄ hemsidan.
VILKET DEN INTE GJORDE!!

2. Om den varit hel
VILKET DEN INTE VAR!!
( kvaliteten asdÄlig )

Jag slipper betala för varan, men mÄste stÄ för frakten. Inga hiskeliga priser pÄ 45kr. Men kÀnns ÀndÄ som bedrageri. Man bör bli kompenserad Àven för det beloppet. NÀr all info Àr fel frÄn dÀms sida! Samt varan sönder vid ankoms
(dÄlig kvalitet ej fraktskafa)

KOMMER ALDRIG ATT HANDLA HÄR IGEN!! OCH REKOMENDERAR ATT HÅLLA SIG UNDAN. LĂ€s övriga omdömen, dem sĂ€ger allt!

1 juni 2025
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

BestÀllde en lampa (ChicChandelier)

BestÀllde en lampa (ChicChandelier).
Det stod att den fanns i lager och att det var 3 dagars leveranstid.
Lampan kom efter 3 veckor. Det fanns inte med nÄgon instruktion om hur den skulle sÀttas ihop.
Lampan Àr fin, nu hopsatt och hÀnger pÄ sin plats.

12 juni 2025

Under all kritik

Företaget gick i konkurs den 4 december, men trots detta fortsatte de sin marknadsföring i sociala medier samma dag. MÄnga kunder har inte mottagit sina bestÀllningar pÄ flera mÄnader och saknar fortfarande Äterbetalning. Med de nya Àgarna kan inte göra nÄgot Ät saken och det Àr dÀrmed osÀkert hur seriös verksamhet de kommer bedriva. För att vara pÄ den sÀkra sidan - avstÄ frÄn att köpa nÄgot frÄn dem!

4 december 2023

Ett genuint oseriöst företag

BestĂ€llde en matta för ca 4000. Leveranstid enligt sajten 4-9 arbetsdagar. Efter 10 dagar ingen matta. Ingen hör av sig jag mejlar. JodĂ„ kommer om en vecka. Ingen matta mejlar igen jodĂ„ kommer om en vecka. Ingen matta. Ringer, jodĂ„ kommer om en vecka
avbestĂ€llde. Ett riktigt oseriöst företag med vĂ€rdelöst kundfokus. Undvik detta företag!!!

11 augusti 2023

Rekommenderar absolut inte

Rekommenderar absolut inte detta företag och kommer alldrig köpa nÄgot hos dem igen. Vi bestÀllde skohyllan dÄ den var pÄ rean. Det tog de EN VECKA för att förstÄ att produkten Àr slutsÄld. Vi fick inga förslag, alternativ, inte ens "ledsen" eller "ber om ursÀkt". Enbart info om att ordern Àr annulerad och "vÀlkommen tillbaka framöver (sÄsom att nÄgon skulle ha lust att handla dÀr igen)". Nu Àr skohyllan slutsÄld Àven pÄ andra stÀllen (Àven dem som inte hade rean). SuperdÄligt upplevelse och kundtjÀnst Àr pÄ lÀgsta nivÄn.

3 augusti 2023

Oseriös/oetisk onlinehandel

Oseriös/oetisk onlinehandel. Köp inga produkter som du inte Ă€r 100% sĂ€ker pĂ„ om de kommer att passa. Vad som inte sĂ„ tydligt förmedlas i köpevillkoren Ă€r att du inte bara sjĂ€lv fĂ„r stĂ„ för returkostnaden - utan att du Ă€ven behöver betala 149 kronor i ”hanteringsavgift” plus en ”bokningsavgift” pĂ„ okĂ€nd summa.

De kommer undan med detta för att beloppet Àr för lÄgt för att ha ett giltigt fall konsumentsrÀttsmÀssigt, men detta ifrÄgasÀtter hela principen kring ÄngerrÀtten i lagen om internetköp och distanshandel.

För övrigt tog det en och en halv mÄnad för mig att fÄ mina produkter.

KÀnner mig lurad och utnyttjad, vÀlj en konkurrent som inte gör detta istÀllet.

23 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

658 kronor för att returnera en matta som inte passar i vĂ„rt hem!Köpte en matta som inte passade i vĂ„rt

Köpte en matta som inte passade i vÄrt hem. Returnerade den enligt det papper som företaget bifogar i paketet och betalade för frakten. Detta visade sig vara fel sÀtt att returnera pÄ och jag fick paketet i retur (som jag ocksÄ fick betala för att lösa ut).

Ringde och pratade med en otrevlig kvinna som sÀger att jag mÄste kolla upp hur posten skickar paketet och att jag mÄste skicka paketet som företagspaket. SÄ nu mÄste jag göra detta och nÀr det kommer fram kommer företaget ocksÄ ta ut en administrativ avgift pÄ 149 kronor för returen. Detta betyder att bara för att mattan inte passade i vÄrt hem kommer det kosta oss 658 kronor!

SÄ jag varnar alla som inte vet att sakerna kommer att passa i ert hem att handla frÄn detta företag!

12 januari 2023
Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Ett företag som inte följer sina egna

Ett företag som inte följer sina egna leveransvillkor.

I köpvilkor stĂ„r det ”Paketet levereras alltid till nĂ€rmaste utlĂ€mningsstĂ€lle.” Det stĂ€mmer inte, dĂ„ de istĂ€llet kan vĂ€lja en transportör som Ă€r billigast för dem och har ett utlĂ€mningsstĂ€lle som Ă€r betydligt lĂ€ngre bort Ă€n nĂ€rmaste utlĂ€mningsstĂ€lle för Bring/Postnord. En försĂ€ndelse som Postnord kunde levererat till ombudet i min nĂ€rhet, skickades istĂ€llet med Bring flera mil bort.

Fick som förklaring att de inte kan se nÀrmaste ombud. Kanske borde de isÄfall bygga om ehandelsplatsen till att kunden fÄr vÀlja ombud, istÀllet för att lova ovanstÄende i köpvillkoret? Som det Àr nu bryter de mot ingÄnget avtal och struntar i det vid pÄtalande.

7 juli 2022
Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Din tid har inget vÀrde.

NÀr det blir problem sÄ vÀnta er ingen bra hjÀlp. Utan ni fÄr lÀgga enormt mycket egen tid för att reda ut problemen. Detta företag gÄr strikt efter lagen, ingen kÀnsla för good-will. Det blir dock en extra stjÀrna för byrÄn Àr fin.

2 juni 2020
Visa omdömen pÄ alla sprÄk. (14 omdömen)

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer