Banner for №1🥇 Nettcasinoer  🎁 opptil 26 000 kr samt 300 gratisspinn

№1🥇 Nettcasinoer 🎁 opptil 26 000 kr samt 300 gratisspinn Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helgepromos på dette casinoet har blitt en skikkelig fin tradisjon som jeg ser frem til hver uke. Bonusene er mye rundere både fredag og lørdag, så det lønner seg å logge inn da. Jeg liker at det føle... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg digger virkelig spilldesignet på dette casinoet, det er fresh og moderne med kule grafikk som gjør at man blir helt oppslukt. Bonuser kommer jevnlig og gir alltid litt ekstra spillemorro uten at d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cashback-funksjonen her er det som virkelig redder meg når flaksen svikter totalt. Selv om spillelykken er på bærtur og alt går i dass, får jeg likevel en god del av innsatsen tilbake hver uke, og det... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

218 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

J'ai participé à plusieurs tournois sur…

J'ai participé à plusieurs tournois sur ce casino en ligne et franchement c'était génial. La compétition était vraiment excitante, surtout quand on voit son nom grimper dans le classement au fur et à mesure. J'ai même eu la surprise de décrocher un petit bonus supplémentaire en plus du gain principal, ça m'a mise sur un petit nuage. Du coup je recommence dès que possible, c'est clair que ça change tout.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg elsker at dette casinoet stadig…

Jeg elsker at dette casinoet stadig legger til nye spilleautomater, så det er alltid noe friskt å teste ut. Det føles som de oppdaterer biblioteket hver uke, og jeg oppdager nye favoritter hele tiden. Noen av de nye slottene er helt rå med kule temaer og features. Det er deilig å slippe å kjede seg med de samme gamle spillene. Jeg blir skikkelig glad når jeg ser at det har kommet enda flere nye automater.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Grafikken på slotene her er helt…

Grafikken på slotene her er helt nydelig og moderne, med detaljer som gjør at alt ser fresh ut. Animasjonene er en fryd å følge med på, de flyter så bra at man bare vil fortsette å spinne. Det er faktisk litt for lett å bli sittende i timevis. Jeg blir rett og slett glad hver gang hjulene spinner videre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Estou a jogar neste casino online há…

Estou a jogar neste casino online há uns meses e o que me deixa mais tranquila é que eles pagam as vitórias de forma honesta, sem inventar desculpas esfarrapadas quando peço para levantar o dinheiro. Já retirei várias vezes e o processo corre sempre liso, o dinheiro cai na conta sem stress nem demoras. Às vezes até fico surpreendida com a rapidez, é brutal. Sinto-me mesmo segura a jogar aqui, como se finalmente tivesse encontrado um sítio de confiança.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

O suporte deste casino online é mesmo…

O suporte deste casino online é mesmo de outro nível, respondem em menos de um minuto e ajudam com tudo o que preciso. São sempre super educados e simpáticos, o que faz toda a diferença quando surge alguma dúvida. Ontem tive um problema com um bónus e resolveram logo, sem stress. Dá gosto falar com gente assim, sinto-me mesmo bem tratado. Fico mais tranquilo a jogar sabendo que estão lá para ajudar rapidamente.

5 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The mobile version of this online…

The mobile version of this online casino is dead handy altogether. Everything runs smoothly on the phone with no lag or crashes, even when I'm switching between a few games. It's brilliant for a quick spin on the bus or kicking back on the couch in the evening with a cuppa. I genuinely feel like a kid at Christmas when a win pops up while I'm out and about. No more being stuck at the desk, just pure convenience wherever I fancy a flutter.

4 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Når jeg spiller på dette casinoet føler…

Når jeg spiller på dette casinoet føler jeg meg alltid helt trygg og rolig. Vanlige betalingsmetoder som bankkort og Vipps er tilgjengelig, så både innskudd og uttak går uten noe mas eller overraskelser. Hele siden ser solid og profesjonell ut, det gir en skikkelig god følelse av sikkerhet. Jeg kan spinne og kose meg uten å bekymre meg for noe rart i bakgrunnen. Det er deilig å spille med helt fred i sinnet, nesten som å være hjemme hos en gammel venn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

El programa de lealtad de este casino…

El programa de lealtad de este casino online me tiene completamente enganchada. Los niveles realmente dan perks buenos como cashback extra y bonos exclusivos que se nota en el saldo. Eso me motiva un montón a seguir jugando aquí en vez de saltar a otros sitios. A veces subo de nivel y me siento como una reina con tanto beneficio. La verdad es que me hace feliz volver cada semana.

17 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mobilversjonen av dette casinoet er…

Mobilversjonen av dette casinoet er helt knall, alt går silkemykt på telefonen uten noen hakking eller venting. Det er så praktisk å ta frem mobilen og spille litt enten jeg er på farten eller bare koser meg i sofaen om kvelden. Spesielt digger jeg å slenge meg ned etter en lang dag og kjøre noen runder uten å måtte tenke på PC. Alt funker så bra at det nesten føles for enkelt, jeg blir helt glad hver gang jeg åpner appen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I keep coming back to this online…

I keep coming back to this online casino mainly because they're constantly dropping new slots. It feels like every few days there's something fresh to spin and try out which stops things getting stale. The new releases are usually pretty decent too with cool themes and decent features. It's brilliant when you're in the mood for a change and don't want to play the same old games again. Honestly it makes me dead excited to log in regularly.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The support lads here are spot on

The support lads here are spot on, they reply in a flash no matter what time I drop them a line. Whether it's sorting a deposit hiccup or explaining a bonus, they help with everything and always stay dead polite and friendly. That really matters to me, makes the whole experience feel personal. It's a proper relief knowing you've got helpful folks on the other end. Makes me want to keep coming back without any worries.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ce qui me plaît le plus dans ce casino…

Ce qui me plaît le plus dans ce casino en ligne, c'est ce sentiment de sécurité dès que j'arrive sur la plateforme. Les méthodes de paiement sont celles que j'utilise depuis des années, genre ma carte bleue ou le virement habituel, ça fait hyper familier. Le site a l'air vraiment solide avec un design pro et sans bugs chelou, du coup je joue avec une paix d'esprit totale. Franchement ça change tout, pas de stress inutile. Je me sens protégée et ça rend l'expérience encore plus agréable.

16 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Las free spins sin fecha de caducidad…

Las free spins sin fecha de caducidad en este casino online son una maravilla total. Puedo activarlas cuando me da la gana, por ejemplo un domingo por la tarde o después de currar, sin agobios ni prisas de última hora. Me flipa no tener que estar pendiente del reloj como en otros sitios. A veces las guardo para un rato tranquilo y las disfruto de verdad. Me siento superrelajado jugando así.

10 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I was just casually spinning away on an…

I was just casually spinning away on an ordinary slot here the other night when out of nowhere this massive jackpot landed. My balance shot up from about thirty euro to over four grand in seconds and I'm still in shock if I'm honest. It's the kind of win you dream about but never actually expect to happen. Fair play to the casino, it felt dead real and exciting. Can't stop thinking about it since.

3 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jugar con los crupieres en vivo en este…

Jugar con los crupieres en vivo en este casino online es una experiencia que engancha de verdad. El ambiente se siente exactamente como si estuvieras en un casino físico, con ese murmullo de fondo y la tensión en el aire que te pone la piel de gallina. Los dealers son agradables y siempre tienen una sonrisa o un comentario simpático, lo que hace que todo sea más divertido. A veces me quedo más tiempo solo por charlar con ellos, es un placer aparte. ¡Me flipa completamente!

14 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Referral-programmet her funker faktisk…

Referral-programmet her funker faktisk helt knall. Jeg fikk med et par gode venninner for noen uker siden, og nå tikker det inn faste bonuser hver måned som gir meg ekstra spillepenger. Det er helt rått å kunne tjene litt ekstra bare ved å invitere folk jeg uansett henger med. Noen ganger føles det som en liten bonusgave fra vennegjengen min. Pengene jeg får har allerede hjulpet meg til å spille litt mer uten å måtte sette inn egne midler hele tiden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg meldte meg på en turnering her for…

Jeg meldte meg på en turnering her for noen dager siden og det var skikkelig gøy fra start. Konkurransen mot andre spillere ga en ekstra spenning som gjorde at jeg satt der i timevis uten å kjede meg. Det var deilig å kjenne adrenalinet når jeg klatret på leaderboardet. Til slutt fikk jeg enda en ekstra premie på toppen av alt, helt rått. Nå gleder jeg meg allerede til neste runde, dette var en skikkelig fin opplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Estou a jogar neste casino online há…

Estou a jogar neste casino online há algum tempo e o que mais me agrada é como eles pagam os ganhos de forma honesta, sem inventar desculpas quando peço para levantar o dinheiro. Já fiz vários levantamentos e o processo foi sempre rápido e sem complicações desnecessárias. Sinto-me mesmo confiante a jogar aqui, porque sei que não vão atrasar ou criar problemas de propósito. É uma tranquilidade enorme, pá. Fico super aliviada por ter encontrado um sítio assim de confiança.

3 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De slot graphics in dit online casino…

De slot graphics in dit online casino zijn echt prachtig en helemaal modern, met kleuren die er vanaf spatten. De animaties zijn een lust voor het oog, elke draai voelt als een klein spektakel dat je niet wilt missen. Je wilt gewoon blijven spinnen omdat het zo soepel en leuk in elkaar zit. Soms word ik er helemaal vrolijk van als die symbolen perfect vallen. Het houdt me uren bezig zonder dat ik het doorheb.

10 augusti 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.