Det här tycker kunderna
Jeg elsker at dette casinoet stadig legger til nye spilleautomater, så det er alltid noe friskt å teste ut. Det føles som de oppdaterer biblioteket hver uke, og jeg oppdager nye favoritter hele tiden.... Se mer
Cashback-funksjonen her er det som virkelig redder meg når flaksen svikter totalt. Selv om spillelykken er på bærtur og alt går i dass, får jeg likevel en god del av innsatsen tilbake hver uke, og det... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
RXcasino №1🥇 Nettcasinoer 🎁 opptil 26 000 kr samt 300 gratisspinn
RXcasino №1🥇 Nettcasinoer 🎁 opptil 26 000 kr samt 300 gratisspinn
Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter
Viktig information
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg hoppet inn i en av turneringene på…
Jeg hoppet inn i en av turneringene på dette casinoet for et par dager siden og det var ordentlig spennende fra start til slutt. Konkurransen mot de andre spillerne ga en skikkelig nerve som fikk adrenalinet til å pumpe, spesielt mot finalen. Det var helt rått å se rangeringen endre seg hele tiden. På toppen av det hele fikk jeg en ekstra premie som jeg ikke hadde regnet med, det satte prikken over i-en. Nå gleder jeg meg allerede til neste runde.
Les promos du week-end dans ce casino…
Les promos du week-end dans ce casino en ligne sont devenues un vrai rituel que j'adore. Les bonus sont bien plus généreux le vendredi et le samedi, ça change tout pour commencer le week-end en beauté. Franchement c'est déjà une tradition sympa chez moi, je me connecte pile à ces moments-là. Parfois je me dis que c'est trop beau pour être vrai, ça me fait carrément kiffer. Du coup je mise un peu plus et les gains suivent souvent.
Det rareste med dette casinoet er at…
Det rareste med dette casinoet er at alt er på russisk, både nettsiden, supporten og reglene. Jeg skjønner nesten ingenting av det som står der, men spillene funker jo likevel. Supporten svarer kjapt selv om det er på russisk, og de har hjulpet meg et par ganger. Det er litt komisk egentlig, men samtidig ganske kult at det går greit likevel. Jeg koser meg fortsatt masse her.
La versión móvil de este casino online…
La versión móvil de este casino online es una maravilla, todo fluye sin cortes ni retrasos en el teléfono. Me encanta poder jugar cómodamente desde el sofá por la noche o mientras espero en algún sitio, es súper práctico. A veces me pongo a tirar unas rondas en el bus y va de lujo. Me siento tan a gusto que se me pasa el tiempo volando, ¡es un gustazo total!
I weekend promos di questo casino…
I weekend promos di questo casino online sono diventati il mio momento preferito della settimana. I bonus sono decisamente più generosi di venerdì e sabato, e ormai è una bella tradizione che aspetto con ansia. Ogni volta che arriva il venerdì mi sento già un po' gasata, è una figata poter giocare con quei extra senza intaccare troppo il mio saldo. Qualche volta ho beccato pure dei giri gratis in più, che rendono tutto ancora più divertente. Davvero, non vedo l'ora che arrivi il fine settimana per approfittarne.
Etter at kompisene mine anbefalte dette…
Etter at kompisene mine anbefalte dette casinoet, skjønte jeg raskt at dette er det beste casinoet jeg har testet. Her føles alt så rett og profesjonelt sammenlignet med de andre jeg har prøvd. Jeg er skikkelig fornøyd med både spillene og bonusene som dukker opp jevnlig. Det er deilig å vite at man har valgt riktig sted å spille.
De free spins zonder deadline in dit…
De free spins zonder deadline in dit online casino zijn echt een verademing. Ik kan ze draaien wanneer het mij uitkomt, bijvoorbeeld rustig op een vrije avond of tijdens een koffiepauze, zonder dat ik in paniek binnen een paar uur alles moet opmaken. Geen stress meer, gewoon lekker op mijn eigen tempo. Soms voelt het alsof ik een extra cadeautje heb gekregen dat ik zelf mag uitpakken. Echt top!
Even when luck isn't on your side at…
Even when luck isn't on your side at this online casino, the cashback really saves the day. A decent bit of your losses comes back every week and that takes the edge off a rough run. It's brilliant knowing part of the money returns even if the reels are being stubborn. Sometimes it genuinely feels like a wee hug from the site when things aren't going your way. I keep coming back because of it.
Ce casino en ligne propose une variété…
Ce casino en ligne propose une variété de jeux hallucinante, entre les slots pleines de couleurs, la roulette qui monte l'adrénaline et le blackjack pour les moments plus stratégiques. Selon mon humeur, je peux passer d'un mode fun et rapide à quelque chose de plus posé sans jamais m'ennuyer. Franchement, y a toujours un jeu qui colle parfaitement à ce que je cherche. Parfois je kiffe grave quand je tombe sur une nouvelle slot qui me fait vibrer.
Na een korte sessie van een uurtje of…
Na een korte sessie van een uurtje of zo kon ik zonder stress gewoon geld opnemen en dat kwam keurig aan. Het fijne is dat ze je account niet meteen bevriezen of van alles gaan vragen, dat geeft echt een relaxed gevoel. Soms gebruik ik even een snelle storting en trek het daarna weer terug, werkt altijd soepel. Ik voel me er gewoon veilig bij, het is echt een opluchting vergeleken met andere sites. Echt een top casino wat dat betreft.
Nie gram zbyt często
Nie gram zbyt często, bo życie jest dość zabiegane, ale jak już mam wolną chwilę to zawsze wracam do tego kasyna. Nigdy nie miałam z nim żadnych problemów, wypłaty chodzą bez stresu i wszystko działa jak należy. W przeciwieństwie do innych kasyn, gdzie ciągle coś się psuje albo blokuje konto. Serio, to jedyne miejsce w sieci, do którego mam pełne zaufanie. Czuję się tu naprawdę bezpiecznie.
Jeg digger virkelig spilldesignet på…
Jeg digger virkelig spilldesignet på dette casinoet, det er fresh og moderne med kule grafikk som gjør at man blir helt oppslukt. Bonuser kommer jevnlig og gir alltid litt ekstra spillemorro uten at det føles masete. Det er helt herlig å logge inn og se nye bonuser poppe opp. Noen ganger blir jeg så glad at jeg bare smiler for meg selv mens jeg spinner videre. Designet er rått og holder meg klistret i timevis.
J'adore ce casino en ligne parce qu'ils…
J'adore ce casino en ligne parce qu'ils ajoutent tout le temps de nouvelles slots, ça rend le jeu super excitant. À peine j'ai exploré un titre que d'autres débarquent avec des thèmes originaux et des mécaniques fun, y a toujours de la fraîcheur. Du coup je reviens souvent pour tester les dernières arrivées sans me lasser. Franchement ça me met de bonne humeur à chaque fois, c'est comme une surprise permanente. Parfois je dis à mes potes que c'est le top pour éviter la routine.
Lojalitetsprogrammet her er det som…
Lojalitetsprogrammet her er det som virkelig holder meg gående. De ulike nivåene gir faktiske perks som cashback og free spins som blir bedre jo høyere du klatrer, og det motiverer skikkelig til å spille mer her enn andre steder. Jeg er allerede oppe på nivå tre og merker forskjellen hver uke. Det er deilig å føle at innsatsen lønner seg over tid. Noen ganger blir jeg helt stolt når jeg ser hvor langt jeg har kommet.
Die Seite lädt echt blitzschnell
Die Seite lädt echt blitzschnell, kein langes Warten oder nerviges Buffern, man ist sofort im Spiel drin. Die Oberfläche ist total übersichtlich und benutzerfreundlich, sogar beim allerersten Mal hab ich mich ohne Probleme zurechtgefunden. Alles ist logisch angeordnet, man klickt sich einfach durch und checkt sofort, wo was läuft. Das macht richtig Spaß, ich fühl mich hier voll wohl. Endlich mal ein Casino, das von Anfang an easy peasy ist!
Kompisene mine var først helt skeptiske…
Kompisene mine var først helt skeptiske til dette casinoet og sa at det sikkert var noe lureri med uttakene. Så viste jeg dem kvitteringen da jeg fikk 3200 kroner inn på kontoen etter bare to dager, og plutselig var de ikke så negative lenger. Nå har både Marius og Fredrik meldt seg på selv, og de takker meg nesten hver gang vi snakkes. Det er deilig å se at de også får det til å funke. Jeg blir helt glad inni meg av å ha dratt dem med på noe som faktisk leverer.
The free spins with no deadline at this…
The free spins with no deadline at this online casino are a real winner for me. I can fire them off whenever it suits, like on a quiet morning with a cuppa or later when the kids are in bed, without any panic to get them done in a rush. It takes the stress right out of it and makes the whole thing far more enjoyable. Sometimes I feel proper chuffed knowing I have that flexibility.
Le support de ce casino en ligne est…
Le support de ce casino en ligne est vraiment au top, ils répondent en un clin d'œil à chaque fois. Peu importe le souci, ils m'ont aidé avec tout, que ce soit un paiement ou une question sur un bonus. Tout le monde est super poli et friendly, ça change grave de certains sites. Franchement ça fait plaisir de se sentir écouté comme ça, j'en suis ravi. Ça compte énormément pour moi et ça me donne envie de continuer à jouer ici.
Helgepromos på dette casinoet har blitt…
Helgepromos på dette casinoet har blitt en skikkelig fin tradisjon som jeg ser frem til hver uke. Bonusene er mye rundere både fredag og lørdag, så det lønner seg å logge inn da. Jeg liker at det føles som en ekstra gave midt i helgen, helt rått faktisk. Noen ganger får jeg nesten litt ekstra spillelyst bare av å vite at helga starter med mer bang for bucken. Det er deilig å starte helgen sånn.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.