Little People

Företagsinformation

1. Barnkläder
  2. Babyaffär

Informationen kommer från olika externa källor

little-people er Danmarks nye modelbureau for børn i alderen 1 år - 14 år. Vi søger altid nye børnemodeller.

Kontaktuppgifter

Varm anbefaling

Min datter har været model hos Little People siden december 2019.
Vi har kun haft gode oplevelser med LP - de er altid søde og rare til at svare på spørgsmål, og de går meget op i, at børnene trives og har det sjovt, når de er på job!
Min datter har efterhånden været på mange jobs, og der er styr på det, når vi kommer frem - og vi får altid en sød påmindelse om at skulle på job.
LP gør alt, hvad de kan for at hjælpe ved tvivl.
Er der nogen på skydningen fra LP, er disse også altid søde og imødekommende - og min datter ELSKER at komme på job.
Det eneste, vi kan ønske os er faktisk endnu flere jobs, fordi det er sådan en fornøjelse hver gang :-)

22 november 2021

Barnet i fokus

Vores søn har været model i 5 år.
For 1 år siden skiftede vi til Little People, da vi følte det daværende bureau havde mere fokus på at tjene penge, end børnenes trivsel.

At skifte til Little People, er den bedste beslutning. Vores søn er SÅ glad for at komme på job og vi bliver altid mødt af de største smil.
De er SÅ dygtige til at gå ned i børnenes højde, få smilene frem og skabe en super god relation mellem børnene på de forskellige opgaver. Vores søn har skabt gode venskaber med andre modeller og glæder sig til at komme på job og se dem.

Little People er virkelig professionelle og har en god kommunikation til børnene , men absolut også forældrene i forhold til booking mv.

De varmeste anbefalinger
/ Anette Pedersen

18 november 2021

Barnet først ⭐️

eg blev i 2020 kontaktet af Little People via Instagram som havde opdaget min datter. Allerede ved første telefoniske samtale havde jeg en god mave fornemmelse. Min datter var dog allerede tilknyttet et andet sted, vi besluttede dog at flytte over til LP på baggrund af den positive kontakt, det var en længere proces, men LP var så guidende og tålmodige.
Ved første personlige møde var det virkelig tydeligt for mig at det var barnet der kom først, deres børnesyn er fantastisk og det var slet ikke til at tage fejl af da jeg kunne se, mærke og høre på min datter at det var en rar oplevelse! Så det var det helt rigtige valg.
Personalet er altid rosende, venlige og imødekommende.
Der er ved alle jobs helt styr på koordinering og har man spørgsmål dertil eller til andet, så er de altid utrolig venlige til at hjælpe.
Dette er et bureau som jeg klart vil anbefale til andre.

9 november 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min sønn har vært model hos…

Min sønn har vært model hos little-people.dk siden 2017.
Vi har hatt mange spennende oppdrag og er veldig fornøyd med våre agenter 💕💕💕💕👍💕👍. Vi se fram til nye utfordringer

4 november 2021

Danmark bedste børne model bureau

Danmark bedste børne model bureau

Min søn har været model hos Little people siden 2020 og har haft en del jobs her igennem. Medarbejderne hos Little People er engagerede i deres arbejde, er altid søde og imødekommende i kontakten.
Min søn var hos Little People i en periode i 2018 uden job, og vi havde ingen tålmodighed og skiftede til et andet bureau, men her blev vi talt nedladende til, vi skulle gøre det ene og det andet med hans udsende, og han fik i øvrigt ikke en eneste job.
Vi kom tilbage til Little People, for her har vi kun haft gode oplevelser. Min søn blev mødt som den han er og ser ud. Vi kan varm anbefalede bureauet. Her sikre de at såvel børn og ledsager får en god oplevelse, og børnene kan være børn selvom de er på arbejde. Her bliver der snakket, leget, grin og fjollet.
Man skal ikke lade sit barn blive model pga. økonomi, det bliver jeg nødt til at sige. Det skal være fordi dit barn har lyst og kan lide det, og fordi du vil give dit barn og dig selv en god oplevelse. Så hav tålmodigheden.

13 oktober 2021

Vores datter er ved Little people ❤️

Vores datter har været model ved Little people siden 2018
Vores datter glæder sig rigtigt meget til hver opgave, og vi kan virkelig se glæden i vores datter ved dette lille job. Ved Little people kan man være barn, selvom at det er et arbjede de kommer ud på! De er så søde inde på bureauet. De er imødekommende, super søde at snakke med og har masser af fokus på børnene.
Billederne som de tager af børnene, er altid super gode !
❤️🧡💛💚💙💜

11 oktober 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Min datter har været model hos little…

Min datter har været model hos little people, siden august 2020. Vi er meget stolte og glade for at være en del af dette bureau.
Hos little people er de professionelle, nemt at kommunikere med og viser interesse for deres modeller. For eksempel, i sidste måned hvor mange børn havde deres første skoledag (inklusiv min datter), fik vi forældre muligheden for at sende et klip fra selve dagen, hvor little people lavede en fin lille hilsen med alles videoer og ønskede alle børnene en god skolestart.
Jeg vil 100% anbefale little people, hvis man har et barn der gerne vil være model.

15 september 2021

Profesionelle og engageret

Min søn har været en del af Little People siden aug 21, så det hele er nyt. Men allerede nu har jeg ikke andet end store rosende ord til dem! Fra day 1 har vi følt os enormt trygge i deres hænder. De jobs min søn har været på, har været sjove og alle vi har mødt og snakket med på jobs såvel som pigerne hos Little People har virkelig taget hånd om os. Har vi været i tvivl om det mindste eller haft spørgsmål, så har kontakten være god. Ligeledes er min oplevelse af de er enormt engageret i deres modellers oplevelser på de forskellige jobs. Jeg vil til enhver tid anbefale Little People hvis man skulle sidde med et barn som har en drøm og lyst til at afprøve sig i model verden.

10 september 2021

Stor anbefaling

Vores drenge har været tilknyttet LittlePeople siden 2018. De har været på mange forskellige jobs, og det har altid været en fornøjelse. Drengene føler sig trygge, personalet er så søde og vores drenge har det altid rigtig sjovt på shoots. Jeg kan kun anbefale børn at blive tilknyttet LittlePeople, hvis de har lyst til, at prøve kræfter som modeller.

9 september 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

kids modeling AGENCY

vi er været medlem af little-people modeling agency siden 2018. med vores søn vi er meget glad og tilfreds med både samarbejde mellem personlig og alle arbejdssted. det er altid en oplevelse,til at komme på job med begge min sønnerne. jeg vil sikker anbefaler jer hvis i ønsker at være en del af børn model bureau, little-people er den bedste 👏🏿

9 september 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topkarakter til Little People!

Vi har haft et fantastisk samarbejde med Little People siden 2019. Alt personale (fra introduktion, booker, fotograf til regnskab) er gennemgående professionelt og servicemindet på samme tid, hvilket er hele essensen i arbejdet med børn og deres forældre. Kort fortalt; tryghedsfaktoren er helt i top! Kommunikationen er perfekt, og de tager sig tid til at forklare deres set-up, hvilket herefter også kan læses i en flot og nemt læsbar håndbog. Skulle der være den mindste tvivl eller spørgsmål, besvares det altid med et smil (selv pr. telefon) hvilket er et fantastisk plus! Vi giver hermed vores varmeste anbefalinger, og ser frem til flere spændende og sjove oplevelser hos Little People. / Fam. Zhou

15 juli 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skodfirma

Vi skulle betale 1.500 kr. For de værste amatør billeder jeg har set. Vi viste dem til to forskellige fotografer her i Aalborg, de synes også de var mega dårlige og slet ikke 1.500 kr. Værd. Da jeg stillede spørgsmål ved deres forretnings metoder hørte vi intet mere fra dem. De stjæler folks penge, fylder dem med løgn. Kender flere der aldrig har hørt fra dem efter de har betalt for amatør billeder. SKOD FIRMA burde lukkes....

23 januari 2016
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Der sker ingenting - kun opkrævning af penge

Lad være med at lade jeres børn være børnemodeller hos Little People. Min datter har ingen jobs fået, på trods af 9 måneders medlemsskab. De kræver 1500 kr. for billeder hver gang barnet ændrer udseende (nye tænder, frisure, er vokset osv.) og et medlemsskab på 250 kr. om året. Og uden ens barn så meget som får et enkelt job. Derimod optager de månedligt massevis af nye børn, mens de børn som er hos dem, intet får. Jeg har kendskab til flere som har haft samme oplevelse.
Penge ud af vinduet efter min mening.

20 februari 2015

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.