Licentie shop Omdömen 25

TrustScore 2.5 av 5

2,3

Ik had de verkeerde licentie voor Microsoft ipv imac. Licentie shop zegt dat ik dat zelf verkeerd besteld heb Bieden aan nieuwe licentie aan te bieden voor imac met korting. Vervolgens hoor ik niets... Se mer

Alles ging zeer snel, ik miste alleen een duidelijke link om de juiste versie van het aangekochte Office pakket te kunnen downloaden. Heb even flink moeten zoeken. De code is fijn natuurlijk, maar e... Se mer

super slecht. Ik heb iets gekocht en heb alles ontvangen behalve de code!!! ik heb 3 mails gestuurd en 2 keer proberen bellen maar geen reactie.

Het bestellen van een office pakket ging erg makkelijk. Heel snel, binnen 3 minuten ontving ik al de gegevens + link om Office te downloaden. Door een fout mijnerzijds lukte het vooralsnog niet om... Se mer

1. Programvaruföretag

Informationen kommer från olika externa källor

Wij zijn licentie shop. Ons doel is jou zo voordelig mogelijk voorzien van Originele licenties. Onze shop is volledig geautomatiseerd en dit houdt in dat je altijd veilig en snel kan bestellen. Geen vragenlijsten bij het afrekenen en altijd gratis betalen.

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Beschrijving kan korter en inhoudelijk sterker

Snelle levering

25 mars 2020
Logotyp för Licentie shop

Svar från Licentie shop

Beste Bakel Systems,

Allereerst bedankt voor je review! Betekend veel voor ons. En natuurlijk dat je de moeite hebt genomen hiervoor. Echt super bedankt!

Dankzij jouw feedback kunnen we veel leren. Je geeft aan dat de beschrijving korter en inhoudelijk sterker kan. Zou je dit A.U.B. per email(support@licentie-shop.com) aan ons toe kunnen lichten? Dit zou ons enorm helpen. En zo kunnen we ook kijken of we jouw feedback kunnen doorvoeren.

Alvast super bedankt, en we kijken uit naar je email.