Kunde inte komma in i banken med min samsung s22 telefon. Fick upp att bank-id inte kunde öppnas. Följe instuktionen men det hjälpte inte. Mitt bank id fungerar på min huvudbank Handelsbanken samt 2st... Se mer

Helt okej bank för att spara pengar med hög ränta, 3.3% just nu för ett rörligt konto. Man kommer dock endast åt sitt konto via deras hemsida som är ganska basic och man måste därför logga in med... Se mer

Behövde placera en summa pengar i några månader och valde Lea bank då de hade bäst ränta. Skapade ett sparkonto, vilket gick väldigt snabbt och enkelt. När jag behövde ta ut pengar gick överföringen t... Se mer

Jag var jätteglad och jag upplever nöjd att jag och mina barn ska ha finaste sinister inte detta året och jag tackar er som lånade mig pengar som jag behöver jag är jätte glad och stolt över er att ja... Se mer

1. Bank
  2. Privat bank
  3. Sparbank

Lea bank är en bank med innovativa och användarvänliga lösningar för finansiering, betalning och sparande. Vi brinner för att ge våra kunder den bästa bankupplevelsen. Med digitala låneprocesser, enkla och användarvänliga produkter har Lea bank tagit en tydlig position på den nordiska marknaden som vi varje dag arbetar för att behålla.

4,0

Bra

TrustScore 4 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Kommer inte in!

Kommer inte in!
Har nyöppnat sparkonto men kan inte logga in på mina sidor. Finns inget meddelande om att ni har problem just nu.

4 februari 2025

Svar från Lea bank

Tack för din feedback! Vi är medvetna om felet och arbetar med att åtgärda det. Om problemet kvarstår, vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Lea Bank

Bra ränta, skulle varit bra med app

Man kommer dock endast åt sitt konto via deras hemsida som är ganska basic och man måste därför logga in med BankID hela tiden. Skulle vara mycket smidigt om de hade en mobilapp där man förblev inloggad så att man snabbt kunde se sitt saldo, göra uttag, m.m.

Men bra ränta med insättningsgaranti, får ut räntan varje månad också vilket är ett stort plus.

2 februari 2025

Svar från Lea bank

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du lyfter fram både de positiva aspekterna, som den höga räntan och månadsutbetalningen, samt de områden där vi kan förbättra oss. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra digitala tjänster, och vi har tagit till oss din synpunkt om en mobilapp. Det är något vi överväger att förbättra för att ge våra kunder en ännu bättre användarupplevelse.

Lea Bank

Föredömligt enkelt och logiskt uppbyggt…

Föredömligt enkelt och logiskt uppbyggt ansökningsformulär och mycket snabb hantering.

29 januari 2025

Svar från Lea bank

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att du tyckte att ansökningsformuläret var enkelt och att hanteringen gick snabbt. Vi strävar efter att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder, så din kommentar betyder mycket för oss.

Lätt att öppna konto

Lätt att öppna konto. Relativt bra sparräntor, men hemsidan kan bli bättre. Det går t.ex. inte att skriva ut ett komplett saldobesked där saldot finns med efter alla typer av transaktioner. Man kan inte se räntehistoriken på sin sida. Tillgång till meddelanden om ränteförändringar begränsas bakåt i tiden.

26 januari 2025

Svar från Lea bank

Tack för din feedback! Vi uppskattar verkligen att du har tagit dig tid att dela dina tankar med oss.

Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra både funktionalitet och design på vår hemsida, och dina synpunkter om saldobesked, räntehistorik och tillgång till meddelanden är viktiga för oss. Vi kommer att ta dessa vidare för att göra användarupplevelsen ännu bättre.

Tack igen för att du hjälper oss att förbättra våra tjänster!

Lea Bank

Det var enkelt och snabbt att öppna ett…

Det var enkelt och snabbt att öppna ett sparkonto.

8 januari 2025

Svar från Lea bank

Tack för din feedback! Vi är glada att du upplevde processen som enkel och snabb. Välkommen som kund hos oss! 😊

Lea Bank

Please make it correct and give me a feedback

Hej, jag har just öppnat ett sparkonto i eran bank här i Sverige. Intressant med bra ränta tycker jag. Men jag blir fundersam. När jag på första sidan som jag kommer in på banken så hittar jag felstavning direkt. Banker skall inte ha felstavningar då blir jag fundersam. Det står nämligen inte behandling av kunduppgifter utan beNhandling av kunduppgifter. Förvisso bara en bokstav fel men då undrar man vad det kan finnas för andra fel på banken. Detta bör rättas till eller vad tycker ni?

7 januari 2025

Svar från Lea bank

Tack för din uppmärksamhet och för att du delar detta med oss! Vi håller helt med om att sådana detaljer är viktiga, och vi ska se till att det rättas till. Vi uppskattar din feedback och hoppas att du blir nöjd med ditt sparkonto hos oss. 😊

Lea Bank

Tyvärr är det alltid svårt att logga in…

Tyvärr är det alltid svårt att logga in med Bank Id. Det är väldigt ofta ett avbrott i inloggningen och man måste börja om igen. Det verkar som att det bara går att logga in vissa tider på dygnet.
En APP skulle också underlätta när man ska göra sina bankärenden.

10 december 2024

Tack för din feedback!

Vi beklagar att du upplevt problem med inloggningen via BankID och förstår att det är frustrerande. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra system och tar med oss din synpunkt om tillgängligheten. Vi håller även på att utveckla ännu bättre funktionalitet på "Mina sidor".

Om du fortsätter att uppleva problem, vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna.

bra bemötande hos Jonsson bil

27 november 2024

Svar från Lea bank

Tack för din feedback! Det är härligt att höra att du hade ett bra bemötande hos Jonsson Bil.

Om du har några frågor eller behöver hjälp framöver, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Dålig support

Det krånglade när jag skulle öppna ett sparkonto. Att jag hade lyckats med visades inte. Så jag gjorde om det. I slutändan hade jag två konton och kontaktade supporten. De skulle ta bort ett för det kunde jag inte göra. Den 2/10 skrev man att man ville titta in på det. Fram till den 20/11 har inte hänt någonting. Kontot finns kvar och inget ytterligare meddelande från supporten. Skrämmande.

2 oktober 2024

Svar från Lea bank

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vi beklagar de problem du har stött på när du försökte öppna ditt sparkonto. Vi förstår att det varit frustrerande, och vi tar ditt ärende på allvar.

Vi jobbar ständigt med att förbättra våra processer för att göra användarupplevelsen så smidig som möjligt, och vi kommer att ta en närmare titt på det här.

Vi uppskattar att du kontaktade vår support, och vi ska se till att detta blir åtgärdat så snart som möjligt. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig igen.

Lea bank

Skickar ut låneavi innan lånet ens är…

Skickar ut låneavi innan lånet ens är utbetalat, och hänvisar alla problem till låneförmedlaren.

De svarade här på Trustpilot att de inte skickar ut faktura innan lånet är utbetalt, men det har de alltså gjort. De anser att det är utbetalt för att de betalat ut det till låneförmedlaren, men låneförmedlaren i sin tur har alltså ännu inte betalat ut lånet.

Givetvis ska lånet vara utbetalat till antingen mig eller bilhandlaren, innan faktura skickas ut.

9 november 2024

Tack för din feedback!

Vi vill gärna förtydliga att vi inte skickar ut faktura förrän lånet är utbetalt. Vi ber våra kunder att samtycka till Autogiro för att göra betalningen enklare och smidigare. Om det har uppstått någon missförstånd i processen, ber vi om ursäkt för det och hjälper gärna till med eventuella frågor.

Oproffsigt

Nonchalant kund uppskattning.
Kundservice tar sina plikter inte på allvar.
Slarvig och bristande sätt att informera och hantera viktiga ärenden.

27 oktober 2024

Tack för din feedback!

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med vår kundservice. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service och tar din kommentar på allvar.

Om du har några specifika frågor eller ärenden som du vill ha hjälp med, tveka inte att kontakta oss direkt så vi kan hjälpa till på bästa sätt.

Väldigt smidigt med ansökningen

Väldigt smidigt med ansökningen. Snabba svar och hjälp. Rekommenderas varmt.

17 oktober 2024

Svar från Lea bank

Tack för din fina feedback!

Vi är glada att höra att du haft en smidig upplevelse och att du är nöjd med vår service. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver.

Lea bank

För tidigt att ge omdöme efter den…

För tidigt att ge omdöme efter den korta tid men men har inget att klaga på

Tack för din feedback!

Vi är glada att höra att du inte har något att klaga på hittills. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har några frågor framöver.

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt! Rekommenderas

19 september 2024

Svar från Lea bank

Tack för din positiva feedback!

Vi är glada att du tycker att processen var snabb och enkel. Vi ser fram emot att fortsätta vara till hjälp för dig.

Lea bank

Snabb hantering & enkelt.

8 oktober 2024

Tack för din feedback!

Vi är glada att du upplevde hanteringen som snabb och enkel. Vi strävar alltid efter att göra processen smidig för våra kunder.

Lea bank

Sparkonton gick enkelt och smidigt att…

Sparkonton gick enkelt och smidigt att öppna.Jag hade även kontakt med kundtjänst som var trevlig och hjälpsam person. Jag har inte provat uttag än.

Tack för din feedback!

Vi är glada att höra att du upplevde processen med att öppna sparkonto som smidig och att du fick bra hjälp från vår kundtjänst. Om du behöver hjälp med något framöver, tveka inte att kontakta oss.

Mycket god kommunikation

Mycket god kommunikation

13 november 2024

Svar från Lea bank

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med kommunikationen hos oss. Om det är något mer vi kan hjälpa dig med är du varmt välkommen att kontakta oss.

Lea bank

Bra Sparränta men bättre hemsida.

Bra Sparränta och fin kundservice men lite information om konton.
Även för kortfattad information vid frågor till kundservice.
Hemsidan kan göras bättre.

Svar från Lea bank

Tack för din feedback! Vi er glade att du är nöjd med både vår sparränta och kundservice. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra vår hemsida och ge mer detaljerad information om våra konton och tjänster. Vi tar också till oss din kommentar om att ge mer utförliga svar på kundservicefrågor, och kommer att jobba för att göra kommunikationen ännu bättre.

Lea bank

Bra info och enkel kontakt med…

Bra info och enkel kontakt med handläggare, trevligt bemötande.

Svar från Lea bank

Tack för din fina feedback! Vi er glade for at du har hatt en positiv opplevelse med både informasjonen og kontakten med vår kundeservice. Vi setter stor pris på å høre at du følte deg godt ivaretatt.

Hälsningar,
Lea bank

En stor brist är att ni EJ har en…

En stor brist är att ni EJ har en fungerande App. för mobiltelefon.

18 november 2024

Svar från Lea bank

Tack för din återkoppling! Vi förstår vikten av enkel tillgång till våra tjänster via mobilen. Just nu arbetar vi med att förbättra design och funktionalitet på "Min Side", som vi planerar att göra ännu mer användarvänlig i framtiden.

Vi uppskattar ditt tålamod och hoppas att dessa förbättringar kommer att ge dig en ännu bättre upplevelse.

Hälsningar,