Jag kan verkligen inte rekommendera Laundrup AB. Lämnade in en äkta matta för tvätt. Den kom tillbaka missfärgad, dvs säga man säger att mattan blött. Vita fält var rosa. De beslöt själva att tvät... Se mer
Laundop är ett företag som jag aldrig skulle rekommendera någon att använda. Laundrop håller inte vad de lovar, de kommer inte på utlovad tid, kommer med en massa bortförklaringar och de anklagar mi... Se mer
Det verkar som ju fler kunder ju sämre service och kvalitet. Det blir alltid fel. Antingen så fattas det tvätt vid leveransen eller så får man nån annans grejer.Det känns som de inte bryr sig. Slarv... Se mer
Varning för detta företag. Det är inte seriöst. De hämtade inte tvätten (en matta) på utlovad tid. Jag satt hemma och väntade en hel kväll. De hämtade inte mattan överhuvudtaget. Det går inte... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Laundrop är en digital tvättservice som hämtar och lämnar inom 24 timmar. Se www.laundrop.se. I vårt sortiment ingår alltifrån hushållstvätt, kemtvätt, mattor, möbeltvätt m.m.-Vi är tvätteriet direkt till dig! Vi använder endast grön leverans med cykel eller elfordon och våra tvättleverantörer jobbar utifrån skonsamma och miljövänliga tvättprocesser.
Sankt Eriksgatan 39, 11234, Stockholm, Sverige
- 0790106870
- info@laundrop.se
- laundrop.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Smidigt och proffsigt
Knackeriet
Tjänsten av upphämtning, tvätt och leverans funkar kanon för oss. Ett stort plus är fantastisk kundservice. Snabba på att svara per mejl, trevliga och villiga att lösa det mesta.
Uppskattar renheten och den snabba…
Uppskattar renheten och den snabba hämtningen och lämningen.
Proffs
Jag är helnöjd Snabbt bra Rent och snyggt Ihopvikt Nää Inget att klaga på .. Men 🤓 Jag hade gärna känt att mera mjukgörande doftande sköljmedel använts
Detta inget klagomål Bara en önskan från mig
Vänligen
Peter
Allt var bra
Allt var bra ! Men jag tycker att det är för sena hämtning och lämning tider.
Bra men en dag för sen leverans
Bra, men leveransen en dag försenad
Suverän tjänst!
Allt funkade helt felfritt, plus trevlig bud som lämnade av allt i perfekt skick👌🏽
Kommer garanterat använda om och om igen!
Hämtning och återlämning enligt…
Hämtning och återlämning enligt överenskommelse och snyggt tvättat och manglat.
Utmärkt service 👌👍
Jättebra service
Jättebra service! Mitt liv är så mycket lättare med Laundrop! Jag sparar tid och alla är nöjda! Rekommendera starkt Laundrop 👌🏼🤩😍