Alt kørte efter planen i forbindelsen med boopgørelsen af min fars bortgang. Lasseco var Proaktive, så vi kendte forløbet og minimalt i forhold til spørgsmål. Det varmeste anbefalinger fra mig.
Företaget har svarat
Vi har haft Asseca Advokater til at hjælpe os med udarbejdelse af to fremtidsfuldmagter. Rebecca har gennem hele forløbet været yderst behagelig og tålmodig og vejledt os til fuld tilfredshed. Hu... Se mer
Företaget har svarat
Håndtering af dødsbo. Vi følte os holdt godt i hånden fra start til slut. Aldrig nogle løse ender eller manglende svar. Hurtig besvarelse af alle vores løbende spørgsmål. God, tæt og personli... Se mer
Företaget har svarat
Vi har fået hjælp af dygtige Lasse hos Assecca af to omgange. Første gang da vi skulle have udarbejdet et samlevertestamente og senere da vi skulle købe vores første hus. Begge forløb har været hel... Se mer
Företaget har svarat
Lasseco Advokater er et advokatkontor med speciale i privatlivets juridiske udfordringer, herunder bl.a. testamente, ægtepagt, fremtidsfuldmagt, dødsbo og bolighandel.
Amagerfælledvej 106, 2300, København S, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tusind tak for professionel hjælp ved vores huskøb. Kan varmt anbefale Assecca Advokater.

Svar från Lasseco
Jeg har fået den bedste hjælp og vejledning ifm oprettelse af fremtidsfuldmagt. Rebecca er altid venlig, informativ og har altid tid til at tale med mig og forklare og informere.

Svar från Lasseco
Jeg har haft en kort kontakt til Rebecca Sørensen.
Fantastisk service, super profesionelle
Og arbejdet er udført 100% iorden.
Ville klart anbefale Assecca Advokater.

Svar från Lasseco
Fleksibel service med god kommunikation og forklaringer

Svar från Lasseco
Tak til Lasse for fleksibele møder og grundig gennemgang af vores dokumenter

Svar från Lasseco
Rebecca har været stor hjælp med at lave testamente til vores datter. Super sød, forstående og hurtig.

Svar från Lasseco
Min varmeste anbefaling til advokat Lasse Plambeck. Lasse gjorde hele processen let og trygheden stor i forbindelse med min moders boopgørelse.

Svar från Lasseco
Jeg har i forbindelse med køb af lejlighed brugt Rebecca fra Assecca Advokater til at hjælpe mig med handlen og jeg har været super glad for hendes bistand. Hun har været tilgængelig, hurtig og ordentlig - så kæmpe anbefaling herfra.

Svar från Lasseco
Min varmeste anbefaling til Lasse fra Assecca Advokater for empatisk og proffesionel rådgivning i forbindelse med bobehandling, fremtidsfuldmagter m.v. Han gjorde en svær tid mere overskuelig og hans hjælp har været uvurderlig.

Svar från Lasseco
Rebecca har gennem hele forløbet været yderst behagelig og tålmodig og vejledt os til fuld tilfredshed. Hun lyttede til vores behov og ønsker og kom med forslag til, hvordan vi kunne sikre os bedst muligt.
Vi er meget tilfredse og ville til hver tid benytte os af Rebeccas hjælp igen.

Svar från Lasseco
Kan give mine allerbedste anbefaling til Rebecca,
der hjalp mig med at lave fremtidsfuldmager 👌
Super flot arbejde og mange tak 😊

Svar från Lasseco
Havde et par spørgsmål angående arveret og evt. løbende overtagelse af min fars lejlighed. Spørgsmålene blev afklaret per tlf., og jeg fik et rigtig godt og uddybende svar. Fuld tilfredshed herfra. Tak for hjælpen.

Svar från Lasseco
Jeg har i forbindelse med køb af hus, haft brugt Rebecca, som min boligadvokat. Jeg må sige, at det har være en rigtig god oplevelse. Hun sprang til og tog opgaven på meget kort tid og har hele forløbet igennem været god til at informere mig om, hvad jeg skulle være opmærksom på og hvorfor. Hun har samtidigt været hurtig til at svare tilbage og det har helt klart gjort mig mere tryg i min handel, at hun har været med.
Hun har også sparet mig for en del penge, så alt i alt en rigtig god oplevelse og helt klart anbefalelsesværdig.

Svar från Lasseco
Jeg skulle have hjælp til at forstå muligheden for at testamenterer til den forening, hvor jeg sidder i bestyrelsen, efter noget der hedder 30% reglen.
Jeg fik lynhurtigt hjælp fra Assecca Advokater.
1000 tak.

Svar från Lasseco
Her bliver du taget alvorligt - der bliver lyttet til DINE behov og der bliver fuldt op på aftaler.
Det er en fornøjelse - når ting i livet kan være svært at håndtere i en periode.
Tak til Lasse

Svar från Lasseco
Jeg fik henvist Rebecca af en bekendt og fik god rådgivning i forbindelse med køb af ejerlejlighed med det samme.
Der var stor hjælp at hente ved diverse spørgsmål og hurtige svartider.
Alt i alt har Rebecca hjulpet til at det har været en rigtig fin proces lige fra købsaftale til refusionsopgørelsen.

Svar från Lasseco
Behagelig advokat, forstående, tillidsfuld og gode forklaringer. Tak for hjælpen Lasse. :)

Svar från Lasseco
Stod desværre og havde mistet min far for nylig og havde i den forbindelse et spørgsmål i henhold til arv.
Fik en rigtig behagelig advokat i røret og fik svar på mit spørgsmål.
- Tak for jeres hjælp! :)

Svar från Lasseco
Fantastisk service. Er parat med hjælp uanset hvad
man støder på undervejs i forløbet.
Kan varmt anbefale dem til andre.

Svar från Lasseco
Meget fin og kompetent behandling fuld tilfredshed.

Svar från Lasseco
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.