Czekam zawsze na paczki minimum 2…
Czekam zawsze na paczki minimum 2 miesiące , a teraz czekałam 4 miesiące !!! Kasę biorą i obracają nią , to już jest naprawdę bezczelnie , kontakt tragiczny !
Tragedia. Zamówienie złożone 13 lutego nie przyszło do teraz, czekam ponad 2 miesiące, moje wiadomości są ignorowane. Nie ma żadnego kontaktu telefonicznego, jedynie mail na którego nikt nie odpowiada albo odpowiada zdawkowo, że jest opóźnienie w szwalni.
Niestety, chociaż mają ładne rzeczy to kontakt tragiczny. Zwrotów nie polecam bo nie można doprosić się zwrotu środków !!!! Obsługa mega opryskliwa i niesympatyczna!!! Przez ok miesiąca nie otrzymałam zwrotu pieniędzy !!!! Trzeba zgłaszać sprawę na policję bo to nie mała kasa
Uwaga oszustwo!!! Zamówienia nie są wysyłane!!! Zamówienie ze stycznia do tej pory (koniec kwietnia) nie dotarło!!!
Dokonałam zamówienie 24 marca dziś 19 kwietnia nadal nie mam paczki , otrzymuje zwodzące maile o nadanej przesyłce z pustym miejscem na numer listu przewozowego , próbują zrobicie ze mnie idiotę , brak kontaktu z firmą. Wygląda to jakby ktoś przygotowywał sie do upadku po wpłaconych zamówieniach .
Nie polecam, a wręcz ostrzegam przed tym sklepem. Zamówienie z 16 stycznia wysłali dopiero 12 lutego, wcześniej przez tygodnie wprowadzali w błąd, że „pakują” i „generują etykietę”, co było nieprawdą - obiecywali wysyłkę w ciągu dwóch dni, nie zostało zrealizowane. Kontakt praktycznie zerowy, odpowiadają kiedy chcą albo wcale. Produkt przyszedł niekompletny i wadliwy. Reklamacja bez odpowiedzi. Zwrot odebrali 27 lutego – do dziś nie oddali pieniędzy. Najpierw kłamali, że zwrot zrobiony przez PayPo, potem że mają problemy z Tpay, potem że przelew, potem księgowość… nic z tego nie jest prawdą. Ignorują maile, zablokowali mnie na instagramie i szybko piszą do osób, które odpowiadają na mój komentarz. Pieniądze regulaminowo i prawnie powinny być zwrócone 13 marca, do tej pory ich nie oddali. Mamy 8 kwietnia.
Praktycznie brak kontaktu od dwóch tygodni firma nie odpowiada brak jakiegokolwiek kontaktu na temat zamówienia
Jak można tak traktować klienta który sam zabiega o kontakt to jest bardzo przykre
Zamowienie jest od dwóch tygodni opłacone i nadal nie mam informacji kiedy będzie
Nie oddają pieniędzy za zwroty . Grożą kancelarią za pisanie komentarzy pod zdjęciami z prośbą o zwracanie swoich pieniędzy. Włascicielka pisze że to nie przymierzalnia i dlatego nie oddaje pieniędzy … dno
Niestety nie polecam firmy.problem z odzyskaniem pieniędzy za zwrot
A wiadomosc właścicielki nie stać cie to nie kupuj to nie przymierzalnia nawet nie wiem jak to opisać...Ale myślę zedlowa sa tu zbędne.
Omijać szerokim łukiem. Brak zwrotów pieniędzy za zwroty. Oszukanych jest już dziesiątki . Obsługa klienta - dno
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.