Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Foute levering (broek maat 28 geleverd…

Foute levering (broek maat 28 geleverd ipv maat 35)
Volgens hun moet de klant zelf opdraaien voor de terugzending naar China, maw de kosten van terugzending zijn hoger dan het artikel zelf!!
Afzetterij tot en met en nul verantwoordelijkheidszin.

13 januari 2026

BEDRIEGERS, PAS OP.

1 ster is echt te veel. Oplichterij. Ze verkopen (Temu) artikelen zoals truien, schoenen voor dikke prijzen en sturen je slechte China spullen. Verkoop kantoor staat in China. Naam is verleidelijk om daar te kopen, ik trapte daar ook in. Maar beste mensen:
KOOP HIER NIET. Je wordt beduveld. Ik heb dit zelf ervaren door daar een trui en schoenen te kopen. Zelfde als op Temu. Maar op Temu was in €45,- goedkoper uitgeweest. Bah bedriegers.

24 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endlich perfekt sitzende Jeans

Mein neuer Sommerrock ist einfach perfekt für den Alltag. Er sitzt locker, aber nicht zu weit, und das Muster ist total zeitlos. Ich habe schon so viele Komplimente bekommen. Versand ging blitzschnell und alles war liebevoll verpackt.

3 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichterij! Binnenzool laarsje was helemaal…

Binnenzool laarsje was helemaal verschoven en gerimpeld. Een defect dus. Daar was niet op te lopen. Volgens hun eigen voorwaarden krijg je bij terugsturen je geld terug en hoef je als er een defect is ook geen retourkosten te betalen. Dit klopt niet! Ze doen sowieso moeilijk over terugsturen, je krijgt pas een retourlabel als je eerst foto's stuurt van het defect, heel raar. Vervolgens moet je ondanks dat er duidelijk een defect is toch retourkosten van 30 euro naar China betalen. Bij protest zeggen ze dan: hou die schoenen maar (Waar je dus niets aan hebt) en je krijgt 60% van de aankoopkosten terug in plaats van 100%! Oplichterij, koop hier niet!!!

23 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichterij, niet bij bestellen!

Helaas ben ik er ook ingetrapt! En heb ik niet van te voren de reviews over dit bedrijf bekeken. De naam en de site komen heel betrouwbaar over maar dat is het zeker niet. Je kan je spullen niet retoursturen (ze bieden je alleen een 'korting' op het aankoopbedrag). Bij lang aandringen en veel mailtjes versturen uiteindelijk een retourformulier gekregen met een vaag adres in China! Dat geld kan ik wel vergeten. Als je het adres wat op de website staat bekijkt op Google is dat ook duidelijk geen hoofdkantoor van een modebedrijf maar gewoon een flatgebouw. Heel erg dat dit soort bedrijven maar gewoon door kunnen blijven gaan met dit soort praktijken.

24 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet koperen bij Larenmode “oplichters”

Dit bericht krijg je als je het product wilt retourneren:

Bedankt voor uw bericht.
Ons sorteercentrum bevindt zich buiten Europa, waardoor retourverwerking anders verloopt dan bij lokale distributie.

Als alternatieve oplossing wil ik u graag voorstellen dat u het product mag houden. Misschien kunt u er iemand anders blij mee maken of er op een andere manier gebruik van maken. Daarnaast wil ik u als blijk van waardering een aanbieding doen: we kunnen u 40% van het aankoopbedrag terugbetalen.

Mocht u verdere vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Sophie
Team Laren Mode

Uiteindelijk de helft van het aankoop bedrag terug gestort gekregen…..
Dit is oplichting!!!!

12 april 2025

Hier nóóit iets kopen!

Het positieve: de website ziet er professioneel uit. Het bedrijf heeft nu een vestigingsadres in Hengelo (in januari was dat nog Almere, lees ik in een review). Als ik een vraag stel over het product, krijg ik een keurig antwoord van Sophie. Naam klinkt goed. Ik check altijd eerst de reviews, maar dit keer totaal vergeten en in mijn enthousiasme een mooie fleurige lange jurk met lange mouwen besteld. Binnen 3-5 werkdagen zou het verstuurd worden. Op een gegeven moment kreeg ik een track&trace code, waarbij de belletjes begonnen te rinkelen. Vervolgens kwam het pakketje binnen (na 2 weken, dus redelijk snel voor een bedrijf in China). Ik maak het open en vind een totaal andere jurk: zonder mouwen, zelfs één blote schouder, een gat in de zij, schuine onderkant. En dan begint het mailen. Dat ik de verzendkosten moet betalen voor het terugzenden, snap ik. Maar nergens op de site wordt er gerept over de hoogte daarvan. Maar hoeveel kan dat nu zijn, naar Hengelo? Ik heb een mail gestuurd dat ik de jurk retour wilde sturen, maar dat ik niet van plan was de verzendkosten te betalen, omdat zij een totaal ander product hebben geleverd. Dat konden ze niet doen, maar ik kon 20% terugkrijgen en de jurk wel aan één van mijn vrienden (60+) of buren (80+) geven. In verband met de duurzaamheid die ze hoog in het vaandel hebben staan🤣. Ik ging niet akkoord, kreeg 40% aangeboden; nog niet akkoord, 60%. En dan verdienen ze dus ook nog aan die jurk, moet je nagaan wat een flutjurk. Ik ben akkoord gegaan met die 60% (ik had er geen vertrouwen in dat ik mijn geld terugkreeg, pakketje kan zomaar verdwenen zijn tussen Nederland en China) en neem mijn verlies èn heb mijn lesje geleerd. Àltijd reviews checken en als er geen retourkosten bij staan, weet je hoe laat het is. Tot mijn verbazing stond vanochtend die 60% al op mijn rekening vanaf een Duitse rekening.

1 april 2025

Alles ging er mis..

Alles ging er mis... De fotos op de site zag er goed uit. Binnen gekregen. Alles is nep. Nep logo nep leer etc. Nooit meer. Ik wil mijn geld retour. Maar niets meer te horen van ze. Dus ik zal ze persoonlijk retour moeten brengen.

3 april 2025

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel.
Truien besteld, vielen uit als kindertruien.
Mailen, kunnen ze wel andere passende opsturen voor 9.95 , hoef je de andere niet terug te sturen.
Waarom de passende maten niet meteen verstuurd.
Retour gestuurd op 3 maart, wordt nog altijd ingeklaard in China??? En wanneer pakket bezorgd is moet ik nog afwachten mijn geld retour te krijgen. Heb hier een hard hoofd in.
Mochten ze terugbetalen laat ik dat nog weten.
Niks bestellen daar.

27 mars 2025

OPLICHTERS!!!

Ik heb een jumpsuit besteld met sleep, maar kreeg een jurk totaal niet wat ik had besteld,komt ook nog eens uit China, dus ali, temu of shein idee!!!! kwaliteit heel slecht, zelfs de stiksels kloppen niet.
Reageren niet op mail!!!
OPLICHTERS ZIJN HET!!!

20 mars 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Niet doen!!

Schoenen van slechte kwaliteit, ik raad je aan deze gewoon bij Ali expres te bestellen want dan heb je dezelfde slechte schoen voor veel minder geld. Met deze schoenen doe je echt je voeten geen plezier, als je ze dan toch hebt dan doe je jezelf een plezier met nieuwe inleg zolen en nieuwe en stevigere veters, want de meegeleverde veters zijn tekort, en heb je toch even plezier van deze leuk uitziende schoen maar hier zou ik echt niet bestellen!

1 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het enige betrouwbare aan dit bedrijf…

Het enige betrouwbare aan dit bedrijf is de naam.
Slim gekozen! Spullen worden niet geleverd en het telefoonnummer is alleen bereikbaar via voicemail. Wordt je teruggebeld? Antwoord lijkt me duidelijk...

24 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel……..

Op 12 januari heb ik 2 pakken besteld. Nadat ik al lang moest wachten, ruim 2 weken, kwamen ze eindelijk binnen. De kwaliteit is bagger en de pasvorm laat ook te wensen over. Conclusie is dus dat beide pakken retour gaan.
Via de website zag ik dat ik een mail moest sturen om de retour aan te vragen. Laren Mode beantwoord de mail met dat de retourkosten hoog kunnen uitvallen omdat het retourcentrum buiten Europa ligt (China). Ze spreken in de mail over duurzaamheid. Een retourcentrum in China is om allerlei redenen niet duurzaam. De pakken zijn vanuit China verzonden naar Nederland, vanuit Nederland gaan ze weer terug naar China en daarna?? Weer terug naar Nederland wanneer iemand anders de pakken besteld? Dus duurzaam?? Lijkt me niet…

Via de mail krijg ik ook steeds maar geen formulier of antwoord hoe hoog de kosten zouden zijn als ik het wel wil retourneren. Ze geven aan dat ik de pakken kan houden en eventueel zelf gebruiken of iemand ander blij mee maken. Ze willen me ‘tegemoet komen’ door me eerst 20% van het aankoopbedrag terug te willen storten, in de tweede mail is dit 40%. Ik wil mijn volledige aankoopbedrag terug en niet maar een deel ervan!
Vervolgens hoor ik niets van de klantenservice.

Ik eis mijn volledige aankoopbedrag terug op mijn rekening! De webshop zit in Almere, staat op de website, dus daar kan het gewoon naar retour.

Ik vind het oprecht een belachelijke service. Koop hier alsjeblieft niets!

31 januari 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.