We zouden een muziek mobiel bestellen. Gelet op de reacties gaan we toch elders zoeken. Trustpilot bedankt!
Det här tycker kunderna
Na alle negatieve revieuws te hebben gelezen,toch een ventilator besteld.mail contact gehad omdat na mijn aankoop op de site vermeld stond dat deze uit het assortiment was.netjes antwoord gehad dat be... Se mer
Begin juni een lamp besteld. Na 2 dagen verzendbevestiging gekregen. Daarna 2weken niets gehoord. Uiteindelijk een bezorgd melding. Terwijl er niets is bezorgd. Meerdere malen contact gehad per mai... Se mer
Komt op mij over al dropshipper. Bestelling gedaan. Zou met DHL naar pakketpunt gaan. Kreeg vaag verhaal dat pakketpunt vol zou zijn (is mega distributiecentrum van dhl, dus lijkt mij stug). Levering... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 55 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lamp besteld, lamp ontvangen
Lamp besteld, werd bevestigd, track & trace volgde. Arriveerde compleet en op tijd.
Shops met uitsluitend 1 of 5 sterren reviews vind ik altijd verdacht dus ik had al PayPal gebruikt voor de zekerheid, maar in mijn geval waren de zorgen niet terecht.
Positieve ervaring met lampenmanie!
Ondanks de negatieve reviews toch een tafel besteld, omdat ik deze nergens goedkoper kon vinden.
Uiteindelijk heel tevreden over het proces en wat er geleverd is. Transport door Kuehne en Nagel, beetje ouderwets, want je moest een mail beantwoorden om de leveringsdatum bevestigen, maar verder ging het allemaal prima.
snel geleverd
snel geleverd, en alles klopte volgens hun website.,
na het lezen van de reviews wat twijfels ontstaan, toch de lampenkappen besteld en bij betaling kwam ik uit bij een pagina in Tjechie, bij twijfel gebeld en dat klopte volgens de aardige jongen aan de telefoon.
pakket komt uit tjechie vandaan. maar binnen 3 dagen ontvangen, goed verpakt en heel aangekomen, de kwaliteit van het product is ook gewoon goed. heb geen problemen ervaren met dit bedrijf. zijn ook gewoon telefonisch goed bereikbaar.
Iets langere levertijd maar netjes binnen de norm
Hoewel de levertijd wat langer is omdat de lamp uit Tsjechië moest komen, is deze toch netjes binnen vier werkdagen bezorgd. Ook de klantenservice geeft snel antwoord op een gestelde vraag.
Lamp BOHO TRINITI
Héel blij met de geleverde lamp!
Was enigszins sceptisch gezien verschillende recenties die te lezen waren wat betreft levering en de kwaliteit van verschillende producten.
Het textiel van de lamp is van een mooie en stevige kwaliteit.
Is zoals getoond op de website, ook qua kleurstelling en is zelfs in het echt nog mooier.
Met dit product zijn wij een zeer tevreden klant en was het weekje wachten tot aan de bezorging waard!
Waardeloze zaak
Waardeloze zaak. levering duurt vreselijk lang en als er dan iets niet klopt geven zij niet thuis

Drama
Drama, zoals je hier veel leest.
Ik ontving mijn lamp kapot, ook niet gek aangezien het van bar slechte kwaliteit is.
Ook lijkt her er sterk ook dat iemand dit al eens is verkocht gezien de besxhadigde doos en de gebruikaanwijzijg die is afgescheurd.
Betaal je voor verzendkosten kun je die ook zelf weer betalen om hem terug te sturen. Eindstand geen lamp wel 10-15 euro lichter door verzendkosten (als ik mijn geld terug krijg)

Tafel met lamp
Ik heb een lamp besteld, maar deze is incompleet geleverd. Lampenkap te kort. Minimaal 15cm en de schroeven miste. Na wat slechte communicatie heb ik 8.99 terug ontvangen om hier van 6 schroeven te kunnen kopen. Welke online 4.- moeten kosten. Al met zwaar ontevreden aangezien niet blijkt te zijn wat de foto heeft getoond.

Worst place to buy
It can be negative . Not trusty at all . They create a chaos for duplicate order and later I have to pay to return the product . It was quite high around 80 eur since the product is shipped from other country .

Svar från Lampenmanie
Grote lampenkap van 50cm besteld.
Grote lampenkap van 50cm besteld.
Was keurig netjes verpakt in 2 stevige dozen.
Mooie lampenkap voor weinig geld.
Bezorging duurde wat langer door het slechte weer.
Bestel hier absoluut nooit
Bestel hier absoluut nooit! Je bestelling komt niet aan en wanneer je naar de laatste status vraagt van de bestelling, laat SCOTT ineens niets meer van zich horen. Ik heb begin december een verlengstang besteld voor mijn douche set. Tot op heden "vertraging na vertraging" zogenaamd "vanwege de feestdagen", heb ik nog steeds niks ontvangen. Ik heb geduld had, maar inmiddels is mijn gduld op. Waardeloze toko, wat uit het oostblok moet komen. Nou, dit was de eerste en laatste x. Onbetrouwbaar. Scott, ik wil mijn geld terug.

Ruim 30 minuten in de wacht gehangen
Ruim 30 minuten in de wacht gehangen. Er wordt gewoon niet opgenomen door klantenservice.

Svar från Lampenmanie
3 plafondlampen besteld die met de…
3 plafondlampen besteld die met de afstandsbediening aan en uit zouden moeten kunnen. Echter na de lampen ontvangen te helpen blijkt de afstandsbediening maar voor de helft te werken. Hiervoor gemailed naar lampenmanie en een antwoord gekregen dat ik een klachtformulier moet invullen. Nu nog steeds niks terug gehoord..

Svar från Lampenmanie
Lampenmania verkoop onder een andere…
Lampenmania verkoop onder een andere naam messen,maar deze wordt niet geleverd
Ik ben dus belazerd door lampenmania
En kan fluiten naar mijn 160 euro

Slechte after sales
Koop niks bij deze shop wanneer je enige service verwacht. Antwoord op vragen en klachten duurt weken. Reactie in slecht nederlands waarbij duidelijk de essentie van de vraag wordt gemist. Uiteindelijk zit ik met een defecte afstandbediening van een ventilator. Er wordt niet meegedacht. Nee, schroef de ventilator maar van het plafond en stuur maar retour. Of dat zo eenvoudig is. Door de trage reacties is de 60 dagen retourperiode al verstreken.Had ik de reviews maar eerder gelezen. Waardeloos bedrijf, nooit meer.

Svar från Lampenmanie
Levering duurt iets langer dan je…
Levering duurt iets langer dan je gewend bent. Retourneren was super, kwamen het aan huis gratis ophalen.
Onbetrouwbaar
Niet eerder schreef ik een review. Fijn dat je even naar de beoordelingen kijkt. Pas op, elke - zogenaamde - toezegging komen ze niet na. Bij retour via Rotterdam naar Tsjechië, kosten voorschieten. Weken daarna antwoord. product is niet defect (niet waar). U kunt ook uw geld terugkrijgen. Graag. O jee pakket is alweer retour maar als u het weigert komt dit goed. Geweigerd. Helaas kan ik u toch geen geld teruggeven beslissing van hogerhand. Maar wil het graag op onze kosten retour sturen. Ja doe dan maar. Krijg net de instructie dat u hiervoor toch moet betalen, we zijn in afwachting van de offerte. Hoop nu alleen dat de volgende koper niet mijn oude (gerepareerde) product krijgt. Ik neem mijn verlies 🤸♀️

Bestelling geplaatst nooit ontvangen
Bestelling geplaatst, maar deze is door DHL niet geleverd. Ik heb tot drie keer toe het formulier ingevuld zodat Lampenmania een onderzoek kon instellen. Zodra Klarna het bedrag had overgemaakt, konden ze ineens niets meer voor mij doen. Ik heb dus geen lampen ontvangen en ben mijn geld kwijt. DHL heeft bovendien bevestigd dat er niets op mijn adres is geleverd.
Zeer slechte ervaring. Trap er niet in: je wordt hier gewoon opgelicht.

Svar från Lampenmanie
Voorraad en levertijd kloppen niet
Voorraad en levertijd die op website vermeld staat, klopt niet. Dus als je hier besteld, kan het opeens weken duren voordat je de bestelling binnen hebt. Niet handig wanneer je in een verbouwing zit. Klantenservice is onprofessioneel. Al met al sketchy website.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.