Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nicht nur das der Kundenservice…

Nicht nur das der Kundenservice grottenschlecht ist....nein sie sind extrem politisch eingestellt und tragen dies mit ihrer völlig überteuerten Mode auch noch zur Schau.Ich werde alles was ich jemals von lala berlin gekauft habe entsorgen...im Müll!!!! Schämt euch!!!! Wie kann man nur !!!!!

31 juli 2025

Katastrophales Erlebnis

Ein katastrophales Erlebnis. Die Mitarbeiterin am Telefon war unfassbar frech und aggressiv. Kein Wunder, dass der Laden schonmal insolvent war. Aufgrund seiner politischen Orientierung ist der Laden für mich komplett gestorben.

10 oktober 2024

Miesesten Kundenservice EVER

Der Kundenservice ist echt schlecht, Kulanz ist bei Lala Berlin ein Fremdwort. Bin sehr enttäuscht, da ich das Label einst toll fand und die überteuerten Fetzen jahrelang gekauft habe. Finger weg von dieser Firma!

10 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen service overhovedet !

Jeg købte et Lala Berlin tørklæde i Phigo i Svendborg Til min datters konfirmation.
Da hun havde haft det på til konfirmation ser hun dagen efter, at der er flere huller i tørklædet som bestemt ikke var der da hun fik det på dagen før. Og pga varmen ( da konfirmationen blev rykket til August 2021 ) lå tørklædet et bestemt sted hele aftenen!
Pga Corona har jeg først kunne få fat i forretningen noget tid efter.
De beder mig komme forbi forretningen hvilket vi gør og får svaret, at vedkommende som står i den afdeling er der ikke men de vil sige det til hende og bede hende ringe til mig. Dagen efter får jeg af vide, at alle de huller kan de ikke sende tilbage som reklamations fejl.....så jeg kan kører den lange vej tilbage for at hente hendes tørklæde uden nogen som helst forhandling om noget som helst.
Vi har betalt 2100kr for det tørklæde 🧐
Jeg kontakter kundeservice for Lala Berlin som skriver tilbage at hun sidder bare i kunde service så jeg skal kontakte forretningen jeg har købt tørklædet i...
Jeg er målløs og køber aldrig noget i den butik igen med den service og slet ikke noget der hedder Lala Berlin

11 april 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg vil råde alle til at holde sig…

0 stjerner!
Jeg vil råde alle til at holde sig langt væk. Når de først har fået ens penge er der ingen hjælp at hente og ringe eller ingen kundeservice overhovedet. De er arrogante, kender ikke til lov og rettigheder og står ikke ved deres ansvar som er at hjælpe deres kunder.
Jeg stod med et tørklæde med hul i kort efter det var købt og modtaget i gave. Selvom jeg tog kontakt til dem er der desværre ingen hjælp at hente. Jeg vil anbefale jer at holde jer langt langt væk fra deres butik i kbh gammel mønt. Jeg har fortrudt at have lagt mine penge der desværre.

21 augusti 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg javde set frem til at se butikken i…

Jeg havde set frem til at se butikken i Berlin men blev simpelthen smidt ud fordi at jeg spurgte om jeg måtte få en anden kjole end den som hang derude hun kigget på mig som om at det var det dummeste hun havde hørt dertil siger hun jamen de er jo alle nye hvor jeg svare men er der noget galt med at jeg spørge efter en ny og så er det at hun siger at jeg har en dårlig attitude og siger derefter at hun ikke vil handle med mig og at jeg skal forlade butikken det var helt sindssygt jeg har aldrig oplevet noget lignende og det var butik manageren

28 juli 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplyser priserne på deres hjemmeside er…

Oplyser priserne på deres hjemmeside er inklusiv moms, men så bliver det 6 % dyrere når man lægger det i kurven. De 6 % er forskellen på tysk og dansk moms. Påtalte det for dem i en mail, men fik ikke svar. Fandt på en anden gave!

24 september 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lala Berlin er hermed boykottet!

Meldte mig til deres kundeliste med lovning på 15 % rabat på første køb, fik mail med rabatkode. Nærlæste mail for at sikre mig, at der ikke var begrænsninger på rabat da jeg først forventede at skulle bruge kode 14 dage efter ifm køb af tørklæde. Ingen begrænsninger - AF NOGEN ART. Bestiller tørklæde, men kode virker ikke. Ved skriftlig henvendelse til Lala Berlins kundeservice, får jeg at vide at rabatkode ikke virker til køb af tørklæde (og en række andre begrænsninger). Efter nr to henvendelse hvor vi gør opmærksom på, at de overskrider markedsføringslove i diverse lande og instanser modtager vi det mest hovne og "couldn't care less" svar. Lala Berlin er hermed boycottet i min verden! Er kun ked af at jeg ikke har tid og overskud til at forfølge dette via rettens vej. Gid nogle ville!

14 december 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tryg og god service

Jeg bestilte en vare d. 6 december og fik derefter en ordrebekræftelse.
Kan se at de havde trukket pengene d. 10 december, men jeg havde ikke modtaget en forsendelsesemail, så jeg skrev til dem efterfølgende og fik dagen efter et svar hvor de skrev at den var blevet sendt og at de kunne se at den var i Danmark så den ville komme indenfor få dage.

14 december 2018

Lala Berlin

Vedr. Lala Berlin, Gammel Mønt i København K. Var inden fordi mit armbånd var gået i stykker, og søgte derfor at få en afhjælpning på problemet, da det skyldte en fejl ved armbåndet.Fik så her en helt utrolig dårlig behandling af ekspedient, som opførte sig arrogant og uvidende om alm købsbetingelse samt kunders rettigheder. Har efterfølgende ringet flere gang, men de er endnu ikke vendt tilbage med et svar eller form for afhjælpning.

18 juni 2018

fuske med reklame tilbud FAKE

Mit datter fandt jeres tørklæde på miindo.dk som vidre forhandlet for jer på cybermonday var der et tilbud spar 20 % vi bestilte og fik en orderbekræftelse men dagen efter fik vi handlen afvist fordi at lalaberlin.com ikke kunne / ville sælge trods de samme dag satte samme tørklæde til salg
det er ikke rimmeligt at bruge reklame på denne måde for at udnytte børn gælder og at skuffen den igen.

29 november 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super!

Jeg bestilte et tøreklæde med mine initialer, og et net.
Der stod der ville gå op til 3 uger før det kunne blive sendt fordi det skulle speciel syes.
Og at der så kunne gå 5-7 dage i levering.
der gik præcis 14 dage fra jeg bestilte, til pakken var her!
perfekt. langt under den tid jeg havde forventet det ville tage.

13 februari 2016
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.