Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super leuke meiden die letterlijk voor je rennen. Echt mega blij met onze aankopen en jullie hebben ons superrrrr geholpen ❀❀❀ hier kom ik zeker terug!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Ik had online besteld. Mega goede levering! Echt lekker snel en netjes ingepakt. Ook had ik meerdere vraagjes die snel via de Instagram werden beantwoord. Goed contact en fijne levering. Ik ga hier ze... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Duurde anderhalve week voordat m’n pakket geleverd werd
 had al contact op genomen met klantenservice dit duurde ook enkele dagen voordat ik een reactie kreeg. Product is goed.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super goede service! Snelle & duidelijke communicatie met de klant gedurende gans het proces, aankoop, levering en in mijn geval ook 2 van de 4 artikelen als retour. (Dit omwille van pasvorm) Ik... Se mer

Företagsinformation

1. DamklÀdesbutik
  2. HerrklÀder

Skrivet av företaget

Labelish is een toonaangevende modewinkel met een uitgebreide collectie die een breed publiek aanspreekt. Onze damescollectie biedt een scala aan keuzes, variërend van trendy, eigentijdse stukken tot tijdloze klassiekers. Hiermee spelen we in op de diverse smaken en voorkeuren van onze klanten. Voor de jongere doelgroep hebben we altijd de nieuwste mode in huis, zodat zij up-to-date kunnen blijven met de laatste trends. Daarnaast beschikt Labelish over een verfijnde basiscollectie voor heren, met stijlvolle en kwalitatieve kledingstukken die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Bezoek Labelish voor een complete en veelzijdige winkelervaring.

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Ik voel me heel welkom in de winkel

Ik voel me heel welkom in de winkel. Altijd even een praatje en ik word goed geholpen. Ze denkt altije goed mee. Ik ben zelf 1.59 cm groot. Mijn broeken zijn daarom heel vaak te lang maar bij deze winkel passen ze vaak wel. Heel fijn

19 december 2024
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Labelish

Svar frÄn Labelish

Hi Semmy!

Wat lief dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Heel fijn om te lezen dat je zo happy bent met je nieuwe Labelish items. Veel plezier met het dragen van jouw nieuwe outfit. Hopelijk tot snel! ⭐

Lauren Labelish

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer