KwadrO Ramen en Deuren - Ninove Omdömen 101

4,6

Brakelsesteenweg 138, 9406 Ninove, BE

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De 2 keer dat ik samenwerk met Kwadro en wederom een fijne ervaring. Danny Debeer stond direct klaar voor ter plekke te adviseren, gevolgd door een correcte offerte en nauwe opvolging. Alsook ging... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

heel positieve ervaring , goede en duidelijke uitleg bij de verkoop door Danny . proper werk bij de plaatsing van de ramen , ook de binnen afwerking was heel proper afgewerkt . de vliegentranspar... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Heel veel beloven maar je moet zo op je hoede zijn en de afwerking kan beter, siliconen slordig aangebracht en tot 2x toe in 1 maand terug moeten komen voor voor zaken te herstellen. Jammer.

Företagsinformation

1. Fönsterleverantör
  2. Dörrbutik
  3. Dörrleverantör
  4. Leverantör av PVC-fönster

Informationen kommer från olika externa källor

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De 2 keer dat ik samenwerk met Kwadro…

Alsook ging het over een urgente bestelling/plaatsing waarvoor ze ook het nodige hebben gedaan.
Een aanrader!

11 maj 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat Danny en het team in Ninove u snel konden adviseren en dat offerte en opvolging naar wens waren. We doen ons best bij urgente opdrachten. Bedankt voor uw aanbeveling!

heel positieve ervaring

de vliegentransparanten zijn achteraf geleverd na de plaatsing omdat deze fout waren .
heel goede communicatie hierover door wouter .
alles is nu geplaatst en tip top in orde !
een tevreden klant

10 maj 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat Danny duidelijke uitleg gaf en dat de plaatsing en binnenafwerking naar wens waren. Spijtig van de fout met de vliegentransparanten, maar goed om te horen dat Wouter dit duidelijk opvolgde en dat alles nu tiptop in orde is. Dank voor uw vertrouwen.

Met vriendelijke groeten,
KwadrO Ninove

Kwadro Ninove - Danny

Deze week langs geweest bij Kwadro Ninove om onze deuren en ons schuifraam uit te kiezen. We werden geholpen door Danny Debeer. Super tevreden over de service! Danny nam echt de tijd voor ons en liet ons een uitgebreide keuze aan opties zien. Hij gaf duidelijke uitleg en dacht mee over wat het beste bij onze woning past. Dankzij zijn professionele aanpak en vriendelijke begeleiding hebben we met een gerust gevoel onze keuzes kunnen maken. Zeker een aanrader!

22 april 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over de service bij Kwadro Ninove! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen bij het kiezen van uw deuren en schuifraam. Bedankt voor uw positieve feedback en aanbeveling! Mvg, KwadrO Ninove

Toppers!

Onze ramen en deuren besteld bij Kwadro Ninove. Top ontvangst, en super goed geholpen door Danny Debeer. Aangename man met de ideale kennis van zijn producten. Zeker een aanrader!

22 april 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn dat u zo goed geholpen bent! We zijn blij met uw positieve ervaring en de mooie woorden over onze medewerker. Bedankt voor uw aanbeveling! Mvg, KwadrO Ninove

Teleurgesteld

2 februari 2026

Ollie Octopus,

Het spijt ons te horen dat de afwerking niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u terug moest komen voor herstelwerkzaamheden. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze kwaliteit te verbeteren. Dank voor uw tijd. Mvg, KwadrO klantendienst

Kwadro Ninove Danny Debeer

Ik en mijn man zijn onlangs bij Kwadro Ninove langs geweest. We zijn daar zeer goed geholpen en ontvangen geweest door Danny Debeer!

Danny stelt je direct op je gemak!
We kregen er een eerlijke en volledige uiteenzetting van alle soorten aanbiedingen dat kwadro heeft.

Geen enkele vraag bleef onbeantwoord. Super persoon, altijd bereid om te helpen of samen naar oplossingen te zoeken.

Hij staat ook altijd klaar voor een praatje, is zeker niet opdringerig! Super eerlijke persoon die weet waar hij over praat.

Ik raad het ten zeerste aan om langs te gaan of met Kwadro Ninove in zee te gaan! Je gaat er geen spijt van hebben.

28 mars 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn te horen dat jullie zo goed geholpen zijn! We zijn blij dat de uitleg over onze aanbiedingen duidelijk was en dat al jullie vragen beantwoord zijn. Bedankt voor de aanbeveling! Mvg, KwadrO Ninove

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

KWADRO NINOVE heel vriendelijk en…

KWADRO NINOVE heel vriendelijk en behulpzaam, alles is ons heel goed uitgelegd geweest. Danny Debeer van KWADRO Ninove zelf maakte ook onmiddellijk tijd voor een offerte te maken voor ons tijdens een druk weekend! Bedankt daarvoor!

28 mars 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

We zijn heel blij te horen dat alles zo goed is uitgelegd en dat we u snel een offerte konden bezorgen, zelfs tijdens een druk weekend. Bedankt voor de fijne feedback! Mvg, KwadrO Ninove

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jordy is ne super goeie verkoper en…

Jordy is ne super goeie verkoper en heel compréhensible. We hadden een misverstand en hij heeft alles zo gelaten voor ons geen problemen te veroorzaken
We gaan zowiezo ons deur daar kopen later 😘

24 mars 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat we eventuele problemen hebben kunnen voorkomen. Bedankt voor de mooie woorden en graag tot ziens! Hartelijke groet, KwadrO Ninove

Hartelijke ontvangst te Ninove

Bij het binnenkomen van de showroom te Ninove, werden we zeer hartelijk ontvangen door Danny, ookal hadden wij geen afspraak.
Hij gaf ons een zeer duidelijke uitleg wat er allemaal mogelijk was. Gaf ons tips en tricks ivm kleurcombinaties en stijlen. Met andere woorden, een aanrader.

4 mars 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn in onze showroom in Ninove! We zijn blij te horen dat u de uitleg over de mogelijkheden, tips en stijlen waardeerde. Bedankt voor de aanbeveling! Mvg, KwadrO Ninove

vriendelijk ontvangen

vriendelijk ontvangen, correcte en volledige informatie gekregen.

28 februari 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Fijn dat u vriendelijk bent ontvangen en correcte informatie heeft gekregen. Bedankt voor uw feedback! Mvg, KwadrO Ninove

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Over Kwadro Ninove niets dan lof...De…

Over Kwadro Ninove niets dan lof...De verkoopafdeling werkt vooral snel, (plaatsbezoek, offerte,...), kwalitatief en de prijs is correct. De detailmeting, planning...allemaal hoe het hoort te zijn. Last but not least, de plaatsing, het team werkte alsof ze bij hen thuis bezig waren, het moest juist zijn, niets was hen teveel, kortom gewoon top ! Ik heb gekozen voor een totaalrenovatie van mijn woning via Kwadro Ninove en zal daar altijd met de glimlach aan terugdenken. Groetjes, Bart

20 februari 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn te horen dat u zo'n positieve ervaring had met de renovatie via ons! We zijn blij dat u tevreden bent over de snelheid, kwaliteit en prijs, en dat de plaatsing vlekkeloos verliep. Bedankt voor uw mooie woorden! Hartelijke groet, KwadrO Ninove

Zeer tevreden over mijn ervaring bij Kwadro Ninove

Zeer tevreden over mijn ervaring bij Kwadro.
Alles werd duidelijk en professioneel uitgelegd, waardoor ik met een gerust gevoel mijn beslissing kon nemen.

De verkoper (Danny Debeer) was aangenaam, vriendelijk en vooral menselijk in zijn aanpak. Er was geen druk, maar eerlijk advies.

Ook op vlak van prijs-kwaliteit zit het helemaal goed. Zeker een aanrader!

16 februari 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn dat u zo tevreden bent over uw ervaring. We zijn blij te horen dat de uitleg duidelijk en professioneel was en dat u zich op uw gemak voelde. Bedankt voor uw aanbeveling! Mvg, KwadrO Ninove

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Plaatsing ging vlot maar dienst naverkoop een flop

Plaatsing ging vlot,
Maar dienst na verkoop een ware flop.
In juni ramen laten plaatsen, en nadat we verschillende pogingen hebben genomen om die vuile handen van de ramen te doen, die bij condens erop komen, zelfs met professionele producten.
Hen gecontracteerd, en in november hebben ze uiteindelijk voor de 2de keer beloofd om er iets aan te doen, nu zijn we februari en nog steeds niets gehoord.
We hebben vermoeden, en dat was hen ook gezegd dat die handen aan de binnenzijde van het glas is.
Echt niet aangenaam. ( steeds vuile ramen)
Het volgende project zal niet meer bij hen zijn.
Ook is de silicone goed zichtbaar een niet mooi afgekuist.
Bij ramen en deuren bovijn uit oudenaarde is er betere afwerking

18 november 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met de reiniging van uw ramen en de afwerking van de siliconen. We waarderen uw feedback en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. We vinden het jammer dat de opvolging niet aan uw verwachtingen voldeed. Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Hartelijke groet, KwadrO Ninove

Topervaring!

Wat voor ons het verschil maakte bij Kwadro Ramen en Deuren, was de manier waarop we werden ontvangen. De dag waarop we belden, mochten we zelfs nog na de uren langskomen. Danny nam echt de tijd voor ons. We zaten met twijfels (zoals dat gaat bij grote keuzes) en hij hielp ons rustig om alles op een rij te zetten en knopen door te hakken. Fijn om geholpen te worden door iemand die luistert en meedenkt. Absoluut een aanrader!

30 januari 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! We zijn blij dat de persoonlijke aanpak en het meedenken bij het maken van uw keuze zo gewaardeerd werden. Hartelijk dank voor uw aanbeveling! Hartelijke groet, KwadrO Ninove

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De verkoper nam uitgebreid de tijd om…

De verkoper nam uitgebreid de tijd om met ons alles tot in de puntjes te overlopen. Heel aangenaam!

24 januari 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn dat we de tijd konden nemen om alles uitgebreid met u te bespreken. Dank voor uw positieve feedback! Hartelijke groet, KwadrO Ninove

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel tevreden over Kwadro Ramen en…

Heel tevreden over Kwadro Ramen en Deuren in Ninove!

We zijn supergoed geholpen door Danny. Van bij het begin gaf hij duidelijk en eerlijk advies en dacht hij echt met ons mee om de juiste keuzes te maken. Geen verkooppraatjes, maar gewoon correcte en professionele uitleg.

De opvolging liep ook heel vlot en alles werd netjes opgevolgd zoals afgesproken. De plaatsing door het team verliep zonder problemen en was mooi en proper afgewerkt.

We zijn heel blij met het hele traject.
Mvg,
Bert

19 januari 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met onze service in Ninove! We zijn blij dat de begeleiding, opvolging en plaatsing naar wens zijn verlopen. Bedankt voor uw positieve feedback! Mvg, KwadrO Ninove

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een absolute topervaring met Kwadro…

Een absolute topervaring met Kwadro Ninove! Van bij het eerste contact merk je meteen dat je met een uitzonderlijk goede verkoper, namelijk Danny Debeer, te maken hebt die écht luistert naar de wensen van de klant. Alles werd rustig besproken en perfect afgestemd op wat ik zocht. De professionaliteit en deskundigheid springen er echt uit. De uitleg over de ramen, deuren , poort, was helder, gedetailleerd en eerlijk, waardoor ik met een gerust hart mijn keuze heb kunnen maken. Geen verkooppraatjes, maar duidelijke en correcte informatie van iemand die zijn vak door en door kent. Een absolute aanrader voor wie kwaliteit, vertrouwen en vakkennis belangrijk vindt ! Verdient zonder twijfel een kroon ;-)

15 januari 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring had! We zijn blij dat u de professionaliteit en deskundigheid waardeert en dat we u heldere informatie konden geven. Bedankt voor uw aanbeveling en de mooie woorden over onze aanpak. Mvg, KwadrO Ninove

Super goede ervaring

Super goede ervaring. Danny Debeer weet waarover hij spreekt en geeft voldoende uitleg. Vlotte servies en je wordt van alles op de hoogte gehouden. En als je vragen hebt krijg je nog eens een duidelijke uitleg. Zeker aan te raden bij nieuwe ramen, deur en poort.

22 oktober 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had! We zijn blij te horen dat de uitleg duidelijk was en dat u goed op de hoogte werd gehouden. Bedankt voor de aanbeveling. Hartelijke groet, KwadrO Ninove

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ervaring/ uitleg gesprek

Zeer goede ervaring gehad over welke ramen en deuren mijn vader moest nemen. Leuke babbel gehad van hoe en wat en waarom, waardoor we buiten zijn gegaan met de juiste keuze en goede service van Danny Debeer. Wij kunnen al niet wachten voor onze vernieuwing :)

28 november 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn te horen dat de uitleg over de ramen en deuren zo goed is bevallen. We zijn blij dat we hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze en kijken uit naar de vernieuwing! Bedankt voor de feedback. Hartelijke groet, KwadrO Ninove

Kwadro Ninove

We hebben Kwadro leren kennen op de Bisbeurs en hebben dan een aangenaam gesprek gehad met Danny Debeer van Kwadro Ninove. Na de opmeting thuis zijn we op gesprek in de toonzaal geweest waar Danny luisterde naar onze noden en financiële mogelijkheden. De bereidheid van Danny om mee te denken naar oplossingen heeft ons overhaald te offerte te ondertekenen. We kijken uit naar onze ramen!

22 november 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Ninove

Wat fijn dat jullie ons op de beurs leerden kennen en een prettig gesprek hadden. We zijn blij te horen dat de persoonlijke aanpak en het meedenken over oplossingen jullie overtuigden. We kijken er naar uit om jullie ramen te plaatsen! Hartelijke groet, KwadrO Ninove

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.