KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen Omdömen 52

4,5

Wolvertemsesteenweg 317, 1850 Grimbergen, BE

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uit andere spelers op de markt kozen wij voor Kwadro Grimbergen omdat: - het gevoelsmatig goed zat - Olivier Ansiaux onmiddellijk inzicht had naar wat we zochten en verwachten - hij ons zeer ge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tevreden over Kwadro Grimbergen. Ik had een wensenlijstje voor de ramen en een dubbele terrasdeur en Tyl Baeyens heeft dat tot in de puntjes uitgewerkt. Plaatsing en afwerking binnen de beloofd... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na Batibouw 2023 waar we geen ramen en deuren vonden tijden we naar huis. We gaan langs bij Kwadro Dilbeek en daar zijn wij begeleid geweest op een meer dan professionele manier…goede uitleg, raad en... Se mer

Företagsinformation

1. Fönsterleverantör
  2. Dörrbutik
  3. Dörrleverantör
  4. Leverantör av PVC-fönster

Informationen kommer från olika externa källor

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nieuwe ramen en nieuwe gevel

Nieuwe ramen, samen met geïsoleerde gevel = Nieuw huis! Top gedaan!

1 januari 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Dank voor het vertrouwen in KwadrO. Fijn om te horen dat de nieuwe ramen en de geïsoleerde gevel uw huis als nieuw doen aanvoelen. Veel woonplezier gewenst.

Met vriendelijke groeten,
KwadrO Grimbergen

topwerk

Plaatsing en afwerking binnen de beloofde termijn. Topwerk.

14 februari 2026

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat! We zijn blij dat de ramen en terrasdeur aan uw wensen voldeden en binnen de afgesproken tijd geplaatst zijn. Dank voor uw feedback. Mvg, KwadrO Grimbergen

Enorm tevreden

Enorm tevreden! Ik heb afspraak gehad met Olivier Ansiaux, en van start tot finish werd ik fantastisch begeleid in het kiezen van mijn ramen, het bestellen en plaatsen hiervan, en het vragen naar een premie. Ik moet nog een paar ramen vervangen en ga hiervoor zeker en vast naar KwadrO en Olivier terugkeren!

23 oktober 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met onze begeleiding bij de keuze, bestelling en plaatsing van uw ramen! We zijn blij dat u zo'n goede ervaring had en danken u voor het vertrouwen. We kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn! Mvg, KwadrO Grimbergen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goed ontvangen bij Kwadro…

Super goed ontvangen bij Kwadro Grimbergen door Tijl. Alles was tiptop in orde en op tijd : offerte, prijs, plaatsing ramen en deuren, afwerking.
Een aanrader!!!

24 oktober 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Wat fijn dat alles naar wens was met de offerte, prijs, plaatsing en afwerking van uw ramen en deuren. We zijn blij met uw aanbeveling en bedanken u hartelijk! Mvg, KwadrO Griimbergen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtig resultaat van Kwadro in de afgesproken termijn

In de Zomer van 2025 besloten om onze ramen te vervangen een offerte gevraagd aan 3 bedrijven waaronder Kwadro.Kwadro was de eerste die met me contact nam. 1 bedrijf reageerde gewoon niet. Ik kreeg dus 2 offertes. Kwadro nodige ons uit in hun kantoren in Grimbergen waar we een eerste gesprek hadden met Mr Tijl Baeyens. Moet zeggen dat het zeer aangenaam doch professioneel contact was. Met de nodige details en uitleg. Mijn vrouw en ik waren overtuigd na dit gesprek. De dag nadien kreeg ik de detail van het andere bedrijf die toch duurder was. Dus hebben we bij Kwadro getekend en nu de werken af zijn is het absoluut zonder twijfel. Alles was op tijd en keurig geplant. KWADRO is een aanrader.

26 november 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring met ons had! We zijn blij dat het eerste gesprek zo positief was en dat alles volgens plan is verlopen. Bedankt voor uw aanbeveling. Hartelijke groet, KwadrO Grimbergen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service, vlotte communicatie en zeer proper afgewerkt.

20 oktober 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Fijn dat onze service, communicatie en afwerking zo goed bevallen zijn! Dank voor uw feedback.Hartelijke groet, KwadrO Grimbergen

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Aangename winkel

Aangename winkel.
Ons zoontje liep er hele tijd rond en was helemaal ok en chill. Terwijl hielp OLivier ons goe verder.
Nadien verliep de opmeting en plaatsing ook vlot alsook na-communicatie.

Tevreden dus!

16 december 2024

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Wat fijn dat jullie een aangename ervaring hadden in onze winkel! We zijn blij te horen dat jullie zoontje zich op zijn gemak voelde en dat we jullie goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor de positieve feedback over de opmeting, plaatsing en communicatie. Mvg, KwadrO Grimbergen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uit andere spelers kozen we Kwadro!

Uit andere spelers op de markt kozen wij voor Kwadro Grimbergen omdat:
- het gevoelsmatig goed zat
- Olivier Ansiaux onmiddellijk inzicht had naar wat we zochten en verwachten
- hij ons zeer gedetailleerde info bezorgde
- we van Olivier hulp kregen om de nodige documenten en aanvragen in orde te krijgen
- we steeds door hem op de hoogte werden gehouden

Wij zijn blij met de samenwerking.

25 november 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Wat fijn om te horen dat de samenwerking zo positief is verlopen! We zijn blij dat de aanpak en gedetailleerde informatievoorziening in de smaak vielen en dat we u goed konden ondersteunen. Dank voor de mooie woorden! Mvg, KwadrO Grimbergen

Tevreden van de service

We zijn goed geholpen door de Olivier Ansiaux. Zeer tevreden over de offerte, alles zeer duidelijk en correct. We kijken uit naar onze nieuwe ramen.

20 november 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Wat fijn dat de offerte zo duidelijk was en aan uw verwachtingen voldeed! We zijn blij met uw positieve feedback en kijken er naar uit om uw nieuwe ramen te plaatsen. Mvg, KwadrO Grimbergen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Om te beginnen ben ik met zeer open…

Om te beginnen ben ik met zeer open armen ontvangen geweest telkens door Olivier Ansiaux. Hij liet me direct welkom voelen en was vriendelijk en beleefd met een verwarmende lach. Dankzij hem voelde ik me gehoord en geholpen.

8 oktober 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Wat fijn te horen dat u zich zo welkom voelde en goed geholpen bent. We zijn blij dat de vriendelijkheid en behulpzaamheid zo gewaardeerd werden. Dank voor uw feedback! Mvg, KwadrO Grimbergen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik werd door De heer Ansiaux Olivier…

Ik werd door De heer Ansiaux Olivier geholpen.
Zeer goede ontvangst gehad, luisterde naar mijn vragen en hield rekening met alles.
Bedankt voor de goede hulp en het warme ontvangst. Ik ben enorm tevreden met mijn nieuwe ramen.

13 oktober 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had en tevreden bent met uw nieuwe ramen. We zijn blij met uw positieve feedback en de mooie woorden over onze service. Dank u wel! Hartelijke groet, KwadrO Grimbergen

vernieuwen rolluiken

Onze rolluiken waren aan vervanging toe. We zijn KWADRO Grimbergen binnengestapt voor een prijsofferte. We werden ontvangen door Olivier Ansiaux, vriendelijk man die een top service gaf.

21 augusti 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Fijn dat we u van dienst konden zijn bij de vervanging van uw rolluiken. We zijn blij te horen dat u een goede ervaring had en danken u voor de positieve feedback. Mvg, KwadrO Grimbergen

Ramen en gevelbekleding

Vanaf het allereerste bezoek tot het moment dat ik de uiteindelijke offerte ontving, ben ik bijzonder tevreden over de manier waarop alles werd afgehandeld.

Vriendelijkheid: De medewerker Olivier Ansiaux nam uitgebreid de tijd om mijn wensen te beluisteren en deed dit steeds met een warme en respectvolle houding. Het gaf meteen vertrouwen dat ik met de juiste partij in zee ging.

Deskundigheid: Tijdens het eerste bezoek werd duidelijk dat er veel vakkennis aanwezig was. Alle vragen werden helder beantwoord en er werden nuttige adviezen gegeven over de beste oplossingen voor mijn woning.

Flexibiliteit en aanpassingen: Wat mij het meest positief verraste, was de bereidheid om de offerte telkens aan te passen na mijn opmerkingen en onderhandelingen. Zonder enig probleem werden de wijzigingen doorgevoerd en steeds tot een goed einde gebracht.

Het hele traject verliep daardoor vlot en transparant. Ik voelde me gehoord en serieus genomen, en het resultaat was een offerte die volledig aansloot bij mijn verwachtingen.

Kortom: een voorbeeldige afhandeling waarin professionaliteit en klantgerichtheid hand in hand gingen. Ik kan dan ook het bedrijf en medewerker Olivier Ansiaux van harte aanbevelen.

7 november 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over de service, de deskundigheid en de flexibiliteit tijdens het offertetraject. We zijn blij dat alles vlot en transparant is verlopen en dat de offerte aan uw verwachtingen voldeed. Hartelijk dank voor uw aanbeveling! Hartelijke groet, KwadrO Grimbergen

Kwadro

We gingen naar de showrooom in Grimbergen en werden vriendelijk ontvangen door Oivier Ansiaux. Sympatieke man. Gaf veel informatie. Top verkoper.

19 april 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had in onze showroom in Grimbergen. We zijn blij met uw positieve feedback over de vriendelijke service en uitgebreide informatie. Dank u! Hartelijke groet, KwadrO Grimbergen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Elektronische rolluiken besteld

Elektronische rolluiken besteld, zijn geplaatst en pasten correct maar bij de installatie ervan was er nog geen elektriciteit voorzien, gevraagd voor de afstandsbedieningen om deze achter te laten maar kreeg antwoord dat ze die leveren bij het inprogrammeren ervan achteraf (dus als de elektriciteitsvoorziening in orde was), gebeld toen de elek was aangesloten maar kreeg dan te horen dat hun de afstandsbedieningen toch echt wel hadden achtergelaten!?!?
Dus eerst zeggen dat ze die leveren bij het inprogrammeren en dan achteraf zeggen dat hun die achtergelaten hebben 🤨?!? Nu slapen de kinderentnooit in het donker omdat ze die afstandsbedieningen nog altijd moeten leveren, heb ze dan gevraagd om ze alsnog te leveren dat ik ze dan wel opnieuw betaal dat ik ervan af ben maar ze kunnen dit opeens niet meer leveren?!?!?

1 december 2024

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Beste heer, mevrouw, wij zouden dit graag voor u oplossen maar wij vinden op uw naam geen dossier terug. Best u in ons systeem gekend onder een andere naam. Zou u zo vriendelijk willen zijn om onze showroom even te contacteren, dan brengen wij dit spoedig in orde. Dank alvast en excuses voor het ongemak. Mvg, KwadrO Grimbergen

Familie Mertens Van Binst

Hebben een goede beslissing genomen om voor Kwadro ramen en deuren te kiezen, top verkoper in toonzaal te Grimbergen,juiste timing voor de plaatsing en een professioneel team voor de uitvoering.

26 maj 2025

Hi Ivan,

Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw Kwadro ramen en deuren! We zijn blij te horen dat u een goede ervaring had met onze verkoper en het plaatsingsteam. Dank voor uw feedback! Mvg, KwadrO Grimbergen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heel slechte service na plaatsing

Onmiddellijk na plaatsing zijn er problemen met de voordeur. De voordeur sluit amper en gaat niet op slot.
Dit is blijkbaar geen dringend probleem voor de firma. Pas nadat ik vroeg of ik een ander bedrijf voor de herstelling moest inschakelen, is er iemand komen kijken naar het probleem. Enkel kijken en constateren. Dit is dan 3 weken na de melding. Hierna is het nog eens 1,5 weken wachten tot er een ploeg wordt langs gestuurd, die dan hopelijk het probleem kan onmiddellijk oplossen. Dit is nog afwachten.
Er komt ook nooit op hun initiatief een antwoord, er moeten telkens mail verstuurd worden, die dan doorgestuurd worden, waarna het weer stil blijft.
Maar weet, een voordeur die niet sluit is voor deze firma geen dringend probleem, volgens hun voelt dit enkel zo aan maar is het niet dringend.

11 juni 2025

Beste Veerle,

Wij hebben nota genomen van deze review, waarbij het uiteraard klopt dat er na oplevering een probleem was. Sta ons echter toe de exacte feiten weer te geven:

- plaatsing van de voordeur: 5-6 mei
- 1ste mail met klacht was op 19 mei
- die week was onze werfleider in verlof. Meteen wij terugkomst ben u gecontacteerd geweest en is hij bij jullie geweest op 6 juni.

We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Als er in onze planning eerder iets vrij komt, zullen we u zeker informeren. Wij betreuren alvast ten zeerste dat deze opvolging als zeer slecht wordt ervaren, zeker gezien wij de nodige acties hebben ondernomen.

Mvg,
KwadrO Grimbergen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goede uitleg van de verkoper

Zeer goede uitleg van de verkoper. Alle mogelijkheden en kleuren overlopen. Een aanrader! Dankuwel Olivier Ansiaux

5 maj 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Dag Stijn, dank je wel voor deze leuke review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Mvg, KwadrO Grimbergen

Achat porte Kwadro

Nous avons acheté une porte chez Kwadro. Nous avons été recu par Olivier Anciaux de manière très professionnelle.
Les explications étaient claires et il nous a aider a choisir notre porte d aprees nos criteres. Merci.

7 juni 2025

Merci pour cette belle recommandation, cordialement KwadrO Grimbergen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We gingen gewoon eens kijken in de…

We gingen gewoon eens kijken in de schowroom in Grimbergen en de verkoper Tijl heeft ons direct overtuigd aan de hand van de voorbeelden van de materialen. Enkele weken later werden de oude ramen verwijderd en de nieuwe geplaatst. Alles TOP verlopen. Zullen zeker Kwadro aanbevelen, van een een zeer tevreden klant

10 januari 2025

Svar från KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe ramen en met de service die u heeft ontvangen in onze showroom in Grimbergen. Het is fantastisch om te horen dat Tijl u zo goed heeft geholpen en dat de installatie vlekkeloos is verlopen. We waarderen uw positieve feedback en hopen dat u lang plezier zult hebben van uw nieuwe ramen. Hartelijke groet, KwadrO Grimbergen

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.