Lurade av Kullander i Malmö a 17 000.-
Ett äldre par blev lurade av Kullander i Malmö att köpa ny MacBook Pro a 17 000.-.
Paret kom in till Kullander då något var "fel" på deras MacBook Pro. De fick till svar att minnesmodulerna var fel och det skulle kosta dem mycket pengar att få dessa utbytta. Kullanders råd var att köpa ny MacBook Pro, vilket de gjorde.
Jag tyckte att detta lät väldigt konstigt med minnes modulerna och jag fick låna den gamla MacBook Pro.
Efter att ha kört Skivverktyget och gjort "Apple Diagnostics", visade det sig att datorn var felfri. Tog datorn till Apple Store Emporia och de gjorde samma bedömning och la in nytt operativsystem. Datorn fungerar alldeles perfekt idag. Paret hade blivit lurade av Kullander helt enkelt a 17 000.-.
Tyvärr finns det fler historier där ute där kunder blir lurade av Kullander i Malmö, så mitt råd är att köpa Apple prylar hos Apple Store, på nätet eller i deras egna butiker.
Att vara gammal och inte förstå allt nytt tekniska är inte alltid så enkelt och då blir man lätt ett offer, ett offer som kan utnyttjas, vilket Kullander har gjort i detta fall.